ناصح زاده (عربی) کارزانیان (فیزیک ) صادقی (زبان فارسی ) اقا جانی (شیمی ) فوق العاده هستن
محمد رضا حسینی فرد - تحلیلی - صنعتی شریف
رضا شامیزاده - تحلیلی - صنعتی شریف
فیلم های صنعتی شریف به درد نمیخوره
نشر الگو سه بعدی
فار - تحلیلی - درست و تست
خیلی سبز
گاج نقره ای - آرش عمید
هندسه جامع مهر و ماه
خوشخوان تحلیلی
ناصح زاده (عربی) کارزانیان (فیزیک ) صادقی (زبان فارسی ) اقا جانی (شیمی ) فوق العاده هستن
به محض این که از یادگرفتن دست بردارید شروع به مردن می کنید
دینی رنجبر زاده رو دیدم تعریف کردین تو سایت دیدم برا 94-95 بود سرکلاسشم بچه ها هستن؟ اخه خیلی وقت گیرن و.. 95-96 نداره؟ بعد سریعه اموزشش؟
مرسی
من فیزیک فدایی فرد ، عربی ناصح زاده ، تحلیلی و گسسته شامیزاده (البته گسسته اولاش از موذنی پور میدیدم) ، دیف شامیزاده ، شیمی آقاجانی دیدیم
خدا خیرشون بده عالین
رها کن رئیس
<br>\n<br>شیمی ۹۴-۹۵ (پارسال) <br>من اوایل سال فیلمای آقای موذنی پور رو میدیدم ، بخش گراف ، خیلی راضی بودم ازشون ! من اصلا از گسسته چیزی بلد نبودم اما تدریس ایشون رو که می دیدم و بعدش خودم تست کار میکردم نتیجه گرفتم و راضی بودم . اما سر نظریه اعداد چون فیلماش دیر اومد خودم خوندمش و فیلم ندیدم . از ترکیبیاتشون راضی نبودم . <br>در کل به نظرم مبحث گراف رو آقای موذنی پور خوب گفتن و احتمال رو آقای شامیزاده
رها کن رئیس
اقا انصافا دمتون گرم..خیلی باحالید.با این کار بهشت روواسه خودتون خریدید...برا من یکی که خیلی مفید بود..خیییییییییییییییییییل ی
امیدوارم براتون مشکلی پیش نیاد تا بتونید به سرعت به داد مابرسید.
شیمی و عربیشو کامل دیدم و واقعا خداقوت معرکه بود فیزیک و ریاضیم چند قسمت در کل عالی بودن اجر همشون با خدا
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)