سازمان سنجش کلید هارو گذاشته!
سخت تر بود!
در همان حد بود!
اسون تر بود!
گوش دادن به هر حرفی نمی صرفه
رادیو زندگی رو موج منفی نمی چرخه
سلام بچه ها طبق کلیدسنجش اون سوال دین وزندگی که غلط بود پاسخش میشه گزینه 1دفترچهc.این یعنی اون سوال درسته.ولی جالبه این پاسخ کلا غلطه
آخه چطور میشه حضرت یوسف خواب رو برای پدرش یعنی حضرت یعقوب تعریف کنه وبعد توگزینه بگن خودش خواب خودش روتعبیرکرده.این غلطه چون توهرکتابی که ببینید تعبیرکننده آن حضرت یعقوب بوده.
بابا اینا اگه این قدر دقیق بودن که شیمی رو اون طوری نمی دادن..... یک سوال ریاضی هم 2 گزینه درست داره.....
بچه ها منی که دفترچه ام f بوده باید باکلیدای c تطبیق بدم؟؟؟!! آیا؟؟؟!!!!
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
بچه ها اگه فیلم یوسف پیامبر یادتون بیاد حضرت یعقوب خواب حضرت یوسف رو تعبیر نمیکنه
بعدا حضرت یوسف پی به خوابش میبره وقتی که به علمی دست پیدا میکنه که خوابارو تعبیر کنه
ولی خب
سوال دام دار بود دیگه
چه میشه کرد....
آن قدر براي ديگران خوب باش که بزرگترين تنبيهت براي ديگران گرفتن
خودت از آن ها باشد .
سوال طرح کرده من کلی و چندین بار این درس و آیش رو به کمک گاج و قلمچی مرورکردم+کتاب درسی!
بعدش اونی که این درس رو نخونده از منی که خوندم جلو میزنه :yahoo (21):
:yahoo (21)::yahoo (21):![]()
وایییییییییییی چرا غلط نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اون گذینه کلا غلط بود اون خوابو حضرت یعقوب تعبیر کرده بود....
اینا چرا اینطورین خدااااااااااااااااااااااا ااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Math & Physics are fun
من این سوال دین و زندگی رو سر جلسه فهمیدم که غلطه!ولی از اونجایی که شناخت نسبتا خوبی از دوستمون یعنی سازمان سنجش و دکتر توکلیان داشتم،گزینه ای رو انتخاب کردم که توی کتاب درسی حداقل ازش صحبتی شده باشه،یعنی حضرت یوسف و دو زندانیالبته این که چیزی نیس وقتی سوالات ریاضی جنبه ی حفظی و محاسباتی داره نه مفهومی چه انتظاری میشه داشت؟؟شما سوالات گسسته و هندسه رو نگاه کنید واقعا میشه توی چند دقیقه جواب داد ای سوالات رو؟؟
بابا اینا دیگه خیلی خلن
یعنی یه تست رو به این واضحی اشتباه میدن بعد میگن تستش دام دار و مفهومی بوده
خدا به داد ما برسه با این گاگول بازیه سازمان سنجش
ای خدا![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)