سلام.من هم جزوش رو دارم هم کتابش رو.چطور مگه؟
جزوش کاملتر و قابل مفموم تر
دوست عزیز یه دیپلم ریاضی حتما حتما باید با یه معلم کلاس بگیره تا کتاب رو واسش قابل مفهوم کنه.من به شما قول میدم یه دیپلم ریاضی اگه خودش زیست رو بخونه توی کنکور سراسری بالاتر از 40 درصد نمیزنه..دلیلش اینه که یه دانش اموز رشته تجربی سه سال با زیست سرو کار داره ولی دیپلم ریاضی یه ساله میخواد این کتاب مفهومی رو جمع کنه که نمیشه.من دوستای زیادی داشتمکه ریاضی بودن ولی کنکور تجربی دادن..بی دلیل قضاووت نمیکنم
با ارزوی موفقیت
با سلام ...
میخواستم از دوستان بپرسم ایا کلاس عمارلو رفتید....
واقعا اونقدر مفید هست که هر نفر بالای یک میلیون پول بده؟؟؟
لطفا کسانی که رفتند جواب بدن؟؟؟
بعد هر کلاس چند نفر جمعیت دارد؟؟؟؟
من خودم کلاس اشکان هاشمی میرم
کلاسش 80 نفره
وقتی واسه پرسش و اینا نیست میاد درس میده تست حل میکنه میره
من چون ژنتیکم 0 بود رفتم
ولی اگه خوبه واسه تو کتاب های هاشمی یا جزوه عمارلو رو بخونی بهتره
سلامميخواستم بدونم كيا امسال سر كلاس عمارلو رفتن؟؟هفته اي چند جليه هستش؟؟هزينش؟؟تعداد افراد كلاس؟؟تا كي طول ميكشه كتاب رو تموم كنه؟؟ممنون
سلام . من سال گذشته اموزشگاه رفتمباهاشون . پارسال هزینه اش 1200000 و تو کلاس ما حدود 80-100 نفر بودیم . البته بگم اولین سانس کلاس هاش بود و ازون به بعد تعداد تو کلاس ها به 200 نفر هم ممکنه برسه . هقته ای یه جلسه ی سه ساعته هست . تابستون دومو تموم میکنه در طول سال با توجه به قلم چی پیش رو با سوم تدریس می کنه . منها ترکیبی میگه . مثلا تنفس سلولی هشت پیش رو با قلب دوم میگه و ... . نهایتا تا هفته سوم فروردین تمومه .
امسال هم که تازه شروع شد من اموزشگاهشون رو نمی رم . معلم مدرسمون هستن . یه جلسه است شروع کردن و امروز جلسه ی دومه . دیگه چیزی مد نظرم نیس . بازم کمکی بود من در خدمتم.
سلام شماکه کلاسش بوددین به نظرتون اگه کسی جزوه های کلاسشو داشته باشه کافیه یا حتما باید تو کلاس باشه
ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
والا سعی می کنن نکات مربوط به هم رو تو هر درسی میگن . مثلا راجع به هیدر تو هر درس از دستگاه گوارش و تنفس و گردش موادشو تکرار می کنن . مهم ترین ترکیبشون هم یکیش کار کردن تنفس دوم و تنفس سلولی از پیش باهم و گیاهی دوم و سوم و چرخه ی کالوین باهم هستن . بازم اگه کمکی ازم برمیومد من درخدمتم .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)