سلام دوستان. شما رشته های خاص رو ثبت نام کردین؟؟؟ به نظرتون خوبه آدم ثبت نام کنه؟؟؟ مرسی
منم دوست دارم تو دانشگاه مشهد پزشكي بخونم ولي خيليييييييييييي دوست دارم تو پژوهشكده رويان تهران كار كنم ... هدفمم هم پوله هم خدمت به مردم
واییی! ممنون از اینکه این همه استقبال کردید!
اینم بگم پول هم مهمه! بالاخره ما اینهمه زحمت میکشیم یه رفاهی باید داشته باشیم یا نه؟
ولی بچه ها یه حرف خیلی مهم! ما تا وقتی کنکور داریم نذر و نیاز میکنیم اما وقتی خرمون از پل رد شد! ..... خواستم بگم همیشه با خدا باشین چون اگه اینطوری نباشیم اونطرف ماییم و یه خرها!!!
هدفمون از نماز خوندن و صلوات قبولی تو رشته نباشه!! هدفمون نزدیکی به خدا باشه
انشا الله
هدف من پزشکی شهید بهشتی ایه!هدفم اولندش بورسیه است دومندش کمک به اونایی که چیزی کم دارن تو این زمین خاکی!
اگه خدا بخواد میدونم که می تونم به هدفم برسم!خدا جون مچکرم.....................
من فقط و فقط هدفم پزشکی هست و البته دارم سعیمو میکنم همین شیراز قبول شم ولی اگر شهر های درجه 2 یا3 رو بتونم بیارم ترجیح میدم بین الملل پزشکی شیراز برم و واقعا باعث افتخارم په نذر هم کردم اگه رتبم اونچیزی باشه که فکر میکنم 1 ماه روزه میگیرم و اگر تونستم به درجات عالی پزشکی برسم به خدای خودم قول دادم کسایی که به کمک فوری احتیاج دارن تا میتونم کمکشون کنم و حوصله به خرج بدم برخلاف اغلب پزشکانی که حتی حوصله جواب دادن به بیمار رو هم ندارن سعی میکنم هیچوقت همچین آدمی نباشم
هدفم از پزشکی هم خدمت به مردم و بیشتر پول هست چون خودتون میدونید دیگه ما پسرا باید زود مستقل بشیم و خرج خودمون رو خودمون در بیاریم پس اگه پول نباشه ادم نمیتونه اون خدمتی که باید به مردم رو بکنه رو به درستی انجام بده...
فلسفه زندگیِ انسان امروز در این جمله خلاصه می شود:
《فدا کردن آسایش زندگی برای ساختن وسایل آسایش زندگی !》
مکانیک. امیدوارم قبول شم ولی فکر نمیکنم:yahoo (4):.چون از ترمودینامیک و دینامیک خوشم میاد طراحی رو هم خیلی دوست دارم ارزوم طراحی فرایند های نفت و گاز هستش.البته توقع پول از مهندسی چندان نمیشه داشت خدمت به خلق الله هم اگه تو این رشته موفق شم تدریس به بچه ها رایگان (یه بار به برادرم شیمی درس دادم رفت شد20.حس خوبی بود!)..ههیی چه ارزوهای فانتزی دارم!!!!
چقد اهدافت شبیهه همه!!!!
*** از اول ک تاپیکاخوندم دیدم همه دم از خدمت ب خلق ونذرو نیاز وکمک ب نیازمندا و .... زدن.
اما توجامعه ک نگاه میکنم چیزی نمیبینم!!
چی میشه ؟؟اهدافمون فراموش میشن ؟؟عوض میشیم؟طعم پول چکارا ک نمیکنه!
نذر و نیتا بقول جناب "انسانی" تا قبل اعلام نتایجه!
دوستم میگف بعد کنکور اگه از نتیجه راضی نبودم میرم مشهد و دعا میکنم!اگرم راضی بودم ودیدم قبولم میرم کیش عشق وصفا!!!
یا دختر یکی از اشناهامون ک سال کنکور تسبیح و صلوات شمار و قران از دستش ول نمیشد ولی الان جاشو نیم باز و واتس و فیسبوک گرفته!!!
یا کنکوری خوب و سر بزیر سال قبل مدرسه ک بعد اینکه پزشکی قبول شد دیگه دوستاشم تحویل نمیگیره!خلق خدا ونیازمند بماند!!
یا پزشکی ک چن وخ پیش رفتم اورژانس و چون حالم خیلی بد بود و صف گرفتن نوبت شلوغ. بدون نوبت رفتم پیشش.ایشونم نشون داد ک بویی از انسانیت نبرده!گفت تا برگه نوبت نگیری و پولشو نپردازی نمیبینمت!!!! مثلا بیماراورژانسی بودم!!!
بزار ی سوزنم ب خودم بزنم!n باراز خدا چیزای مختلفوخواستم .اونم داده و من اونجوری شایسته بوده شکر نکردم!!
خلاصه
همه این حرفاتون زمانی ارزش داره ک تو شرایط واقعیش باشین!اگه دکترشدی و پاشدی رفتی منطقه محروم ورایگان ویزیت کردی /اگه رتبه برتر شدی و مشاوره رایگان دادی و کلا اگه از خیر پول هنگفت بخاطر خدا گذشتی اونخ مردی.....اونوخ انسانی.....
به نامــــــــــــِ خـــــــــــــــــــــدا
من اصن از اون تیپ آدما نیستمـــ که فقط و فقط تهران بخوامـــــــ
نه اینکه در حدِ توانِ خودمــ نبینمـــــــــــــــ آ:yahoo (4):
ولی
نمیدونم بسیار علاقهــ مندمـــ
که پزشکی یا دندون البرز قبول شمــــ
دوس ندارمــ شهرِ دیگه ای برم
و به خاطر درآمد و کلاسِ اجتماعیش هست...
خیلی صادقانه گفتمـــــــــــ
الآن کی جرئت میکنه به یه خانوم دکتر بگه
بالای چشت ابروئه ؟ :yahoo (4):
قبول کنیمــــ تو جامعه ی ما فقط دخترا توی زمینه ی تحصیل
حرف برای گفتن دارن و
میتونن با آقا پسرا برابری کنن
یا حتی
بهـــــــــــــــــــتر هم باشن !
پ.ن:در ضمن اگه ایشالا به یه جایی برسم و رتبه ی خوبی بیارم،
صد در صد به اونایی که تو انتخاب استاد و کتاب و اینا مردد هستن،کمک میکنن...
چون این چنـــــــــــــد روز از هر کنکوری ای سوال کردم،فقط ته دلمو خالی کردن
یه جور رفتار کردن که انگار تمام کتابام به درد نخور و تمام استادام مزخرفن
و اون راهی که خودشون رفتن،وحی منزل بوده -_-
I KEEP DANCING ON MY OWN
ویرایش توسط N3DA : 03 تیر 1393 در ساعت 18:25
یه زمانی میخواستم رتبه بشم خانوادمو واونایی که واسم زحمت کشیدن رو زحماتشونو جبران کنم..
میخواستم پزشکی بخونم..بعدش هم به خلق خدا خدمت کنم.به تنها چیزی که فکر نمیکنم پوله...ویه برنامه هایی داشتم..هعییییییی...
الان فقط میخوام قبول شم برم..حالا هوشبری با =شه یا اتاق عمل فرق نداره..ولی خب به اون هدفم میرسم..
خسته ام از جانی که گرفتار تن است...
ویرایش توسط maryaam_M5R : 03 تیر 1393 در ساعت 18:54
پزشكي شديييييد دوس دارم أصن روانيييييييي بيمارستانو بدن إنسانم دانشگاه مهم نيس كجا باشه فقط دولتي باشه و باسواد ازش بيام بيرون پزشكي قانوني دوس دارم خيلييييي ولي مغز و أعصاب يه چيز ديگس آدم بهش فك ميكنه خل ميشه!جراح هم نه محقق مغز و اعصاب(حالا رو جراح هم فك ميكنم) اينكه برم طرح هم دوس يه جاي خرابه ي نابوووود بعد تو ميري خانم دكتر فرشته ي نجات(فانتزيم خودتونين:yahoo (4) عضو پزشكان بدون مرز هم ١٠٠در١٠٠ مشين تازه درباره ي گياه خواريو... انواع تغذيه يه تحقيق گسترده ميكنم اگه عمر قد داد شايد تغذيه هم بخونم+ كمك كردن فقط درمان كردن مجاني كردن نيست پيدا كردن راه هاي جديدتر و بهتر واسه معالجه بيماري ها هم هس
ویرایش توسط Yeganehp : 03 تیر 1393 در ساعت 20:15
به نام خدا
سلام .
من دوست دارم مهندسی عمران دانشگاه تهران قبول شم چون :
1. زحمت پدر و مادرمو جبران کنم و سربلندشون کنم.
2. پولدار بشم و به چیزی که میخوام برسم.
3. با پولی که ازش در میارم کار خیر کنم .
4. نشون بدم که میتونم رو پای خودم وایسم
5. شاید یه خورده ضایع باشه اما میخوام حال 2 نفرو بگیرم و میخوام نشون بدم میشه با بدون خرج کردن زیادی به رتبه ی ایده آل و دانشگاه خوب رسید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)