سلام و عرض ادب! دیدم کسی اینجا به انسانی ها بها نمیده گفتم خودم دست به کار شم و بزنم!
بچه ها من راجع به منابع مناسب از تقریبا 100 نفر سوال کردم و در ذیل بهترین کتاب های کنکور انسانی رو که میتونین باهاشون 100 بزنین رو قرار میدم+دروس عمومی!
خوب بسم الله
دین و زندگی(خیلی سبز) - چرا خیلی سبز؟ خیلی سبز توصیه رستگار رحمانی دارنده دو رتبه یک در سال 88 هستش!(در ضمن درسنامه های جامع داره که با خوندن اون از کتاب بی نیاز میشین)
زبان(جامع گاج) درسنامه های عالی و صمیمی داره و به دور از گزافه گویی تورو واسه 100 زدن حاضر میکنه! دیگه قلمبه سلمبه هم حرف نمیزنه! در ضمن مورد تایید همه هست!(کلوز تست+ردینگ و ... داره)
ادبیات جامع خوب واسه بچه های تجربی و فنی ریاضی که شامل تست های طبقه بندی شده(ارایه+قرابت+املا و ... ) و درسنامه زبان فارسی هم داره
اینم که میشناسین!
واسه زبان فارسی دنبالشم خودم همپیدا کردم حتما میگم!
بیایم سراغ ادبیات! دو تا ادبیات جامع انسانی داریم که هر دوشو تهیه کن و کار کن بی شک نتیجش عالیه!
یکی کلک معلم یکی گاج! اما من پیشنهادم گاجه! چرا؟ چون گاج حیلی پوشش بیشتره و تست زیاد داره!
ادبیات عمومی انسانی(فقط ادبیات فارسی 2 رو بخونین)
خوب! جامعه شناسی، فلسفه منطق(کتاب های جدید کانون ترکونده! درس نامه هاش عالیه! پس گوش به پشایعات نده و جلد 92 این دو تا کتابو تهیه کن)
روان شناسی،جغرافیا و اقتصاد! تو این زمینه خیلی سبز سنگ تموم گذاشته!
در ضمن در دوران جمع بندی هم کتاب های سیب مهر،ماه رو تهیه کنید و از رو درس نامه و تست جمع بندی کنید!
و اما خیلی مهم! عربی! بچه ها واسه عربی عربی کامل گاح(برای تقویت پایه) و عربی اصلی خیلی سبز رو تهیه کنید! مولفش اقای برغمدی هستش همونی که پول بلیت همایشش 120 تومنه! تبلیغاتش هست بالا سایت!
تاریخ ایران و جهان! هم مهر ماه هم گاج! اما گاج منطبق با تغیر کتاب درسی نیس یعنی اخرین چاپش مال 91ه! پس ترجیحا کانون یا مهر ماه بخرین!
ریاضی هم گاج تنها منبع خوبه!(من این درسو نمیزنم حتی اگه قولنج اباد قبول شم!)
جمع کل این کتاب ها که هفته پیش خریدم 300 تومن هستش! متاسفانه پول یه دی وی دی بعضی از موسسات! بچه ها کتاب هارو بخرید بشینین خودتون بخونین! خیلی ها بودن با همین کتابا رتبه برتر شدن!
به قول یکی از دوستا خرج کردن نه تضمینه نه نکردن تضمین!
امیدوارم مدیران مهم کنند! چون واقعا واسه مطلب زحمت کشیده شده و کپی شده از جایی نیس!
در ضمن انسانی ها عاشقتونمایشالا تا بشه تجربیاتو منتقل میکنیم به بجه های دوست داشتنی

LinkBack URL
About LinkBacks

پیدا کردم حتما میگم!

ایشالا تا بشه تجربیاتو منتقل میکنیم به بجه های دوست داشتنی