آلفا اسکول

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 17
    1. Top | #1
      پاسخگوی ارشد

نمایش مشخصات

ادبیات موضوعی / ادبیات میکرو

سلام.
      یه چیایی راجب موضوعی و میکرو.
      در پاسخ به خیلی از بچچه ها که پ خ دادن و راجب مقایسه ی «ادبیات موضوعی» و «ادبیات میکرو» پرسیدن.
      در جواب maral76 که توی پ ب پرسیدن و قولشو دادم که یه جایی مفصل بگم.
      و تخدیم به دوستان حال و آینده.

(به نقل از «نیمکت»، مجله ی داخلی آزمونهای سراسری گاج
      البته این مطلب در روزای آینده اونجا منتشر میشه و داغ داغ رسوندم دست دوستانمون تو انجمن به عبارتی!
      بلخره باید به گرما عادت بدیم خودمونو! دوستان صندلیای داغی برامون در نظر گرفتن گویا!)

نام: mozui & micro - dept. literature_Page_1.jpg نمایش: 496 اندازه: 231.3 کیلو بایت

نام: mozui & micro - dept. literature_Page_2.jpg نمایش: 494 اندازه: 266.0 کیلو بایت

همه لطف خداست.
      ویرایش توسط mahdi nazari : 29 خرداد 1393 در ساعت 16:31

2. Top | #2
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      واقعا کارمو راه انداختی مرسیییییییییییییییییییییی ییییییییییییییی
      1- دل دنیا رو خون کردی ؛ که اینجوری تو رفتی

2- نرووووو ؛ تو هم نمیتونی مثه من دووم بیاری رنووووو

3- بعد از دلیجه هیچی دیگه برام نمونده .....

4- به اسم تو قسم به جون تو

( حامد دلیجه جان ، ای مهندس والا مقام ! تورو خدا برگرد ! بی تو برام سخته نفس ! )
      :yahoo (19)::yahoo (19)::yahoo (19):
      الکی مثلا من عاشقشم

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      استاد اگه میشه یه باز نگری تو فهرست واژگان بی ستاره بکنید. مثلا من واژه های "غوی" و "یم" رو تو اون فهرست ندیدم
      فکر کنم چند تا واژه دیگه هم بود که تو اون فهرست نبود ولی الان یادم نیست
      در کل کتابتون خیلی عالیه مرسی!

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      یه سوال نسبتا بی ربط ولی
      شماره های جدید مجله نیمکت رو از کجا میشه تهیه کرد؟

5. Top | #5
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام دوستان لطفا پاسخ بدید
      ادبیات موضوعی مشخصه که هر بخش ماله چه پایه اییه؟
      مثلا من سال سوم هستم و میخوام تو هر قسمت تا سال سوم بخونم ایا میشه؟
      ممنون

6. Top | #6
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mamadabfm نمایش پست ها
      سلام دوستان لطفا پاسخ بدید
      ادبیات موضوعی مشخصه که هر بخش ماله چه پایه اییه؟
      مثلا من سال سوم هستم و میخوام تو هر قسمت تا سال سوم بخونم ایا میشه؟
      ممنون
      توی قرابت هر سال جدا آورده شده(هم سال به سال هم درس به درس)
      زبان فارسی رو حساب تیپ کنکور و تقریبا بعضی جاها درس به درس
      آرایه که دیگه سال به سال نداره کلن باید بلد باشی
      لغت :سال به سال
      تاریخ ادبیات:سال به سال و فصل به فصل(البته اول هرسال هم رو حساب تیپ بندی 1 سری سوال آورده که جامع هستن و بعدش فصل به فصل)
      املا:تیپ بندی تستا

7. Top | #7
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام ادبیات موضوعی با ادبیات میکرو چه فرقی داره من موضوعی رو دارم میکرو رو هم بگیرم

8. Top | #8
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط leila.d.a نمایش پست ها
      سلام ادبیات موضوعی با ادبیات میکرو چه فرقی داره من موضوعی رو دارم میکرو رو هم بگیرم

عکسه رو نداری شما؟
      پست اول تو عکس تفاوت رو گفتن!

9. Top | #9
      کاربر انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      سلام روستان من حدود 6 سال از درس دور بودم.اکه بخوام ادبیات رو شروع کنم حتما باید اول کتاب درسی رو بخونم؟؟؟

10. Top | #10
      کاربر انجمن

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط LAZAR نمایش پست ها
      سلام روستان من حدود 6 سال از درس دور بودم.اکه بخوام ادبیات رو شروع کنم حتما باید اول کتاب درسی رو بخونم؟؟؟
      ادبیات دوم و سوم لازم نیس . ادبیات پیش بهتره بخونی

11. Top | #11
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ممنون

12. Top | #12
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      دوستان ادبیات گاج محوری درسنامه نداره ؟؟ من خودم میکرو دارم ولی احساس میکنم کافی نیست...
      یعنی بخوام گاج محوری رو بگیرم باید در کنارش کتاب درسی رو هم بخونم؟؟کلا شیوه خوندن ادبیات چطوره ؟؟ چون واسه عربی و دینی گاج دارم که تست و درسنامه کامله و نیاز به کتاب درسی نیس ... عربی رو هم که ایاد فیلی جامعه .. ولی واسه ادبیات و زبان فارسی گیج میزنم ، ممنون میشم راهنماییم کنید

13. Top | #13
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ****** نمایش پست ها
      دوستان ادبیات گاج محوری درسنامه نداره ؟؟ من خودم میکرو دارم ولی احساس میکنم کافی نیست...
      یعنی بخوام گاج محوری رو بگیرم باید در کنارش کتاب درسی رو هم بخونم؟؟کلا شیوه خوندن ادبیات چطوره ؟؟ چون واسه عربی و دینی گاج دارم که تست و درسنامه کامله و نیاز به کتاب درسی نیس ... عربی رو هم که ایاد فیلی جامعه .. ولی واسه ادبیات و زبان فارسی گیج میزنم ، ممنون میشم راهنماییم کنید
      >> چه به شکل کلی، و چه به شکل خاص واسه ادبیات، شما به سه چیز نیاز داری که بتونی بگی «یاد گرفتی » :
      1. فهم
      2. حفظیات
      3. تمرین
      >> بعضی جاها یکیش بیشتر میچربه ولی هر سه لازمه :
      ++ کلا تمرین که زیاد لازمه ==== >> یعنی هرچقدر هم خوندی و مطالعه داشتی، باید تمرین تمرین تمرین داشته باشی و ای در تمامی مباحث یه ضرورته
      ++ قرابت، باید معنی و مفهوم خط به خط جملات کتاب درسی را فهمید، ولی چون تقریبا همچین کاری ممکن نیست و احتمال برداشتای غلط و نادرست زیاد هستش، بهتره که با یه کتابی مثل قرابت دکتر سبطی نشر دریافت پیش بری تا مطمئن شی که اون شیره کلام بخش عظیمی از مفاهیم مطرح در تمامی کتابای ادبیات را قشنگ یاد گرفتی ===== >> و بعد تمرین تمرین تمرین ==== >> که اگه نگیم بهترین، یکی از بهترین گزینه ها برای مطالعه و تمرین قرابت، و حتی سایر مباحث ادبیات، کتاب ادبیات موضوعی گاجــــــــه !! ===== >> و بعد هم اینکه، هرچند که قرابت سبطی را خوندی، ولی بازهم چیزایی هستش که در تمرین دستت میاد و یاد میگیری، یعنی شما قرابت دکتر سبطی طبق همونی که در مقدمه گفته بخون و تموم کن ! و بعد درادامه خودت متوجه میشی که چه جوری میشه تا درصد 100 قرابت پیش رفت !!
      ++ املا و لغت و تاریخ ادبیات ===== > اینا بیشترش بر پایه حفظیات و بعد تمرین هستش ! ==== > از هرجا حال کردی، یه دو سه دوری همینا را بخون، همین که همین روال را رفتی، اگه هم خیلیاشو یاد نگرفتی، خیالی نیست، اصل همین دو سه دور خوندنه هستش ! === >> و بعد بیا تستای املا و لغت و تاریخ ادبیات ادبیات موضوعی گاج را بزن ==== >> با اطمینان کامل میگم، همین طوری تست بزنی و بری جلو و پاسخ تشریحی هریک از تستاش هم بخون، و استمرار تست زنی را در روزای متوالی طول هفته داشته باشی، به مرور خودت حس می کنی که همه ی اون لغات و نکات تاریخ ادبیاتو کامل حفظ شدی و چیزی نمونده که ندونی !!
      ++ آرایه ها ====== >> اول دقیق مفهوم دقیق هر آرایه را یاد بگیر === > حال میخوای وقت بزار فکر کن، میخوای چند بیت را قشنگ تجزیه تحلیل کن ! میخوای تست بزن، میخوای برو از یه کتاب که خوشت میاد بخون ===== >> کلا هر کار کردی، فقط مطمئن شو که «مفهوم دقیق آرایه» را یاد گرفتی، و بعد برو از این ادبیات موضوعی گاج تست بزن، و مبنای اصلی تست زنی آرایه ات هم، فهم دقیق و درست کاربرد آرایه باشه، و بعد به تست و بیت توجه داشته باش ===== >> یعنی هرجا مشکلی واست پیش اومد، ابتدا مشکل را در فهم دقیق آرایه بدون و بعد ببین با توجه به تست و بیت مدنظر، چه جوری میشه اشکال کار رو متوجه شدو رفع کرد
      ++ زبان فارسی ==== >> میشه کتاب زبان فارسی دکتر سبطی را خوند، و اگه حسابی واسش وقت و انرژی صرف کنی، و اگه واقعا این مایه را واسش داشته باشی خرج کنی، عالی ازش میشه جواب گرفت ==== >> ولی با اینکه خودم این کتاب 400 صفحه ای را خوندم، ولی واقعا من زبان فارسی را دو کاری که انجام دادم یاد گرفتم : اول اینکه درسنامه های زبان فارسی ادبیات جامع خیلی سبز! رو خوندم و بعد از ادبیات موضوعی گاج تست زدم و این طوری بود که قشنگ قلق کار تمامی تستای زبان فارسی دستم اومد
      ..........................
      Good Luck

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      واقعا مرسي خيلي بدرد بخور بود ... يه سوال .. براي تاريخ ادبيات بيشتر از 3 تا سوال كه نيماد ؟ مياد

15. Top | #15
      پاسخگوی ارشد

نمایش مشخصات
      سلام.
      برای دوستی که تفاوت ادبیات موضوعی و میکرو رو پرسیدن. این موضوع قبلا در این تاپیک جواب داده ده. مطالعه بفرمایین.
      موفق باشین.

همه لطف خداست.

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن