واسه غ روزانه ها هم شهریه میگیرن ؟ یا فقط روزانه ها ؟
من که الان ازادم هنوز تموم نکردم لیسانسو اگه انصراف بدم در رفتم ؟
دوستان لطفا جواب بدید.
وقتی می نویسه دارندگان مدرک کارشناسی (روزانه) باید شهریه بدن، یعنی اگه کسی انصراف بده و مدرک نگیره -فارغ از این که چند ترم روزانه خونده باشه- نیاز نیست شهریه بده؟!
اگه شما انصراف بدی باید هزینه اون چند ترمی که خوندی رو پرداخت کنی. و تصفیه حساب کنی.
اگه انصراف بدی دیگه مدرک کارشناسی نداری و میشی یه داوطلب عادی کنکور به شرطی که مشکل نظام وظیفه نداشته باشی.
ممنون دوست عزیز. مشکل سربازی ندارم معافم. ولی چند واحدم بیشتر نمونده. با این وجود اگه انصراف بدم و هزینش رو هم بدم به نظر شما منطقیه؟ چون مدرک برام مهم نیست فقط می ترسم که بگن شما که چند ترم روزانه خوندی فرقی نمی کنه. به خصوص که هر سال قوانین رو ممکنه عوض کنن! اون وقت از هر دو طرف ضرر می کنم. و اینکه اگه انصراف بدم مشکلی برای شرکت در کنکور امسال نخواهم داشت؟
مهم تاییدیه اس که اصلا دست خود فرد داده نمیشه دست اموزش و پرورشه بعد اون می فرسته دانشگاه وقتی هم که لیسانس میگیری دست دانشگاه می مونه موقع ثبت نام جدید یا باید به اموزش و پرورش نامه بدن یا دانشگاه اونا خودشون می فرستن من زمانی که تغییر رشته دادم همین جوری بود می خواستم از یه اتاق ببرم اتاق دیگه دست من ندادن!!!
همه مشتی ها.............دهه شصتی ها
ای بابا
خیلی زوره-مگه ما ادم نیستیم؟؟؟؟؟چرا نباید از تحصیل رایگان داشته باشیم یا حداقل کمتر بگیرن
برا لیسانس کم ازمون گرفتن؟
منم هستم اعتراض کنیم
(واقعا بدبختیه-حیفم اینقد شهریه دادم برای1ترم دیگه که مونده برم انصراف بدم)
تکلیف ادم مشخص کنن اگه قرار باشه اینقد شهریه بدیم من یکی که نمیخونم
میشینم برای فوق لیسانس میخونم
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
میشه لینک بدی اصلاحیه رو ببینم چیزی پیدا نکردم
پیدا کردم
لطفا هر خبری شد به منم بگید
خواستید اعتراض کنید منم هستم
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 8 مهمان)