آلفا اسکول

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 183 از 227 نخستنخست ... 83173182183184193 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 2,731 به 2,745 از 3400
    1. Top | #2731
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط p30rayan نمایش پست ها
      خوب تحقیقاتی که من کردم
      گفتن در صورت قبولی میشه مجدد معافیت سربازی گرفت
      الان فقط نگران معدلم کتبی هستم،مگه چند درصد جامعه معدل کتبی بالا دارند که در کنکور شرکت می کنند و متاسفانه من اون سال کلا بیمارستان بستری بودم
      ممنون میشم دقیق راهنمایی کنید که چاره چی هست
      سلام.دوست عزیز من خودم لیسانس گرفتم سال قبل و سربازی نرفتم و چند ماه دیگه باید برم خدمت.اول تصمیم داشتم برم خدمت و حین خدمت برا کنکور تجربی سال دیگه بخونم و در صورت قبولی ترخیص خدمت بشم ولی از نظام وظیفه شهرمون پرسیدم گفتن چون یه بار لیسانس گرفتی باید حتما کارت پایان خدمت یا معافیت داشته باشی و حتی حین خدمت هم قبول بشی نمیتونی ترخیص بشی.شما مطمئنی در صورت قبولی میزارن؟شاید منظورشون این بوده که مثلا رتبه تک رقمی بیارن یا دو رقمی میزارن.هر چند که سال 88 آقای رستگار رحمانی هم میگفت که کنکور ریایضی دده بود و مهندسی برق شریف قبول شده بود با رتبه فکر کنم 46 ولی چونن سنش از حد نصاب سن نظام وظیفه گذشته بود نذاشتن بره دانشگاه و واسه همین رفت خدمت.
      میشه بگی شما از نظام وظیفه شهرتون پرسیدی یا از چه منبعی این خبر رو شنیدی؟!ممنونم

2. Top | #2732
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alk1370 نمایش پست ها
      سلام.دوست عزیز من خودم لیسانس گرفتم سال قبل و سربازی نرفتم و چند ماه دیگه باید برم خدمت.اول تصمیم داشتم برم خدمت و حین خدمت برا کنکور تجربی سال دیگه بخونم و در صورت قبولی ترخیص خدمت بشم ولی از نظام وظیفه شهرمون پرسیدم گفتن چون یه بار لیسانس گرفتی باید حتما کارت پایان خدمت یا معافیت داشته باشی و حتی حین خدمت هم قبول بشی نمیتونی ترخیص بشی.شما مطمئنی در صورت قبولی میزارن؟شاید منظورشون این بوده که مثلا رتبه تک رقمی بیارن یا دو رقمی میزارن.هر چند که سال 88 آقای رستگار رحمانی هم میگفت که کنکور ریایضی دده بود و مهندسی برق شریف قبول شده بود با رتبه فکر کنم 46 ولی چونن سنش از حد نصاب سن نظام وظیفه گذشته بود نذاشتن بره دانشگاه و واسه همین رفت خدمت.
      میشه بگی شما از نظام وظیفه شهرتون پرسیدی یا از چه منبعی این خبر رو شنیدی؟!ممنونم
      سلام بر شما
      خوب من چند نفر از دوستانم اینکارو کردم
      خودم هم از چندین جا پرسیدم و همین روال که گفته ام بوده
      کسی نگفت نمیشه

3. Top | #2733
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      سلام بر شما
      خوب من چند نفر از دوستانم اینکارو کردم
      خودم هم از چندین جا پرسیدم و همین روال که گفته ام بوده
      کسی نگفت نمیشه
      خدا کنه اینجور باشه چون اگه غیر این باشه من مجبور میشم کنکور 96 شرکت کنم.دوستاتون الان ثبت نام کردن؟من که از هر کی پرسیدم میگن معافیت تحصیلی فقط یک بار صادر میشه تو هر مقطع.من که از نظام وظیفه شهرمون پرسیدم میگن میتونی حین خدمت کنکور ارشد بدی و قبول بشی ترخیص بشی ولی سراسری نه نمیتونی.
      دوستان کسی نمیدونه واقعا هیچ راهی نیست که دو بار معافیت تحصیلی صادر بشه؟آخه اینجا واسه هر قانونی یه تبصره ای هست!!!

4. Top | #2734
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      خدا کنه اینجور باشه چون اگه غیر این باشه من مجبور میشم کنکور 96 شرکت کنم.دوستاتون الان ثبت نام کردن؟من که از هر کی پرسیدم میگن معافیت تحصیلی فقط یک بار صادر میشه تو هر مقطع.من که از نظام وظیفه شهرمون پرسیدم میگن میتونی حین خدمت کنکور ارشد بدی و قبول بشی ترخیص بشی ولی سراسری نه نمیتونی.
      دوستان کسی نمیدونه واقعا هیچ راهی نیست که دو بار معافیت تحصیلی صادر بشه؟آخه اینجا واسه هر قانونی یه تبصره ای هست!!!
      من پارسال مشکل شما رو داشتم تا ته این مسیر رو رفتم تا پایان خدمت نداشته باشین دیگه به هیچ عنوان نمیتونین یرید سر کلاس ، نولی میتونین کنکور 95 بدین اگه آزاد آوردین ذخیره کنین واسه بعد خدمتتون

5. Top | #2735
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط DR Matrix نمایش پست ها
      من پارسال مشکل شما رو داشتم تا ته این مسیر رو رفتم تا پایان خدمت نداشته باشین دیگه به هیچ عنوان نمیتونین یرید سر کلاس ، نولی میتونین کنکور 95 بدین اگه آزاد آوردین ذخیره کنین واسه بعد خدمتتون
      مرسی.خبر نداری که برا رتبه برترا مثلا دو رقمی و تک رقمی!!!تسهیلاتی در این خصوص قائل نیستن؟باور کن اگه بگن میشه اینقدر میخونم تا سال دیگه رتبه تک یا دو رقمی بیارم!!!!!

6. Top | #2736
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      مرسی.خبر نداری که برا رتبه برترا مثلا دو رقمی و تک رقمی!!!تسهیلاتی در این خصوص قائل نیستن؟باور کن اگه بگن میشه اینقدر میخونم تا سال دیگه رتبه تک یا دو رقمی بیارم!!!!!
      سلام
      الان من زنگ زدم یک موسسه مشاوره تحصیلی که بخش معافیت تحصیلی داره
      برگشت گفت میتونید پزشکی 95 شرکت کنید و در حال خدمت هم باشید میتونید مرخصی از خدمت بگیرید
      میتونید خودتونم زنگ بزنید و خبرش رو به ما هم بدید
      9099071611

7. Top | #2737
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      سلام
      الان من زنگ زدم یک موسسه مشاوره تحصیلی که بخش معافیت تحصیلی داره
      برگشت گفت میتونید پزشکی 95 شرکت کنید و در حال خدمت هم باشید میتونید مرخصی از خدمت بگیرید
      میتونید خودتونم زنگ بزنید و خبرش رو به ما هم بدید
      9099071611
      والا من زنگ زدم با یه خانوم صحبت کردم بعدش وصل کرد به یه آقایی فامیلشم گف ولی فراموش کردم!.ایشون گفتن که متاسفانه نمیشه تا کارت پایان خدمت نداشته باشی.
      من تعجب میکنم که چرا اونا تو قانونشون پزشکی رو هم معادل لیسانس گرفتن با وجود اینکه پزشکی دو برابر یسانسه!
      اگه پزشکی رو به صورت یه مقطع بالاتر در نظر بگیرن مشکل ما حله.که متاسفانه اینجوری نیست!

8. Top | #2738
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      تو سایت نظام وظیفه این سوال قید شده.به نظرتون بازم شامل ما نمیشه؟

۲۰-آیاسربازان وظیفه ای که به خدمت اشتغال دارندجهت تحصیل دردانشگاه هااز خدمت ترخیص میشوند؟
      درصورت قبولی اینگونه سربازان درمقطع کارشناسی وبالاترترخیص ازخدمت صورت میگیرد وترخیص برای ادامه تحصیل درمقاطع کاردانی مجاز نمی باشد.

یعنی طبق این قسمتی که مشخص کردم قاعدتا باید بزارن برا لیسانس هم ترخیص شن حین خدمت مگه اینکه این قانون برای دیپلمه ها باشه که رفتن خدمت.کسی اطلاعات خاصی نداشتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت ؟

9. Top | #2739
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نه عزیزم هیچ بند و تبصره ای نداره ... پارسالم چنتا از دوستان رو راهنمایی کردم اول قبول نمیکردن بعد به حرف من رسیدن... شما بخونید 95 نشد 96 ایشالا

10. Top | #2740
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      سلام دوستان
      منم میخوام دوباره کنکور بدم، برای پزشکی
      اما اصلا وقت نمیکنم
      خیلی کارم سنگینه ، بعد از کار هم واقعا خسته ام، بعضی روزها حتی 13 ساعت سرکارم هستم
      وااااایییییی
      چقدر سخته

11. Top | #2741
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط katayo0n نمایش پست ها
      سلام دوستان
      منم میخوام دوباره کنکور بدم، برای پزشکی
      اما اصلا وقت نمیکنم
      خیلی کارم سنگینه ، بعد از کار هم واقعا خسته ام، بعضی روزها حتی 13 ساعت سرکارم هستم
      وااااایییییی
      چقدر سخته
      سلام. اگه واقعا علاقه دارین یه برنامه ریزی بلند مدت انجام بدین. یه برنامه دو ساله. طوری که هم به کارتون برسین و هم به درساتون[emoji106] موفق باشین

Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk

12. Top | #2742
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      چه جوری میشه دوباره کنکور داد؟
      مگه نمیگن کسانیکه لیسانس هستن دیگه نمیتونم پزشکی برن مگر بین الملل؟
      یه ستاره سرد .... یه شب از همه چی به خدا گله کرد
      یه دفعه .... به خودش همه چی رو سپرد
      .... دیگه گریه نکرد فقط حوصله کرد

13. Top | #2743
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hadi.parsai.69 نمایش پست ها
      سلام. اگه واقعا علاقه دارین یه برنامه ریزی بلند مدت انجام بدین. یه برنامه دو ساله. طوری که هم به کارتون برسین و هم به درساتون[emoji106] موفق باشین

دقیقا خودم هم برنامه 2 ساله برای خودم دارم
      اما به همونش هم نمیرسم [emoji19]

14. Top | #2744
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط elena123 نمایش پست ها
      چه جوری میشه دوباره کنکور داد؟
      مگه نمیگن کسانیکه لیسانس هستن دیگه نمیتونم پزشکی برن مگر بین الملل؟
      ثبت نام میکنین و دوباره کنکور میدین.
      البته چنتا قانون داره که توی صفحه ۴ تا ۶ دفترچه شماره یک ثبت نام میتونین بخونینش.
      نه قانونش اینه که اگه لیسانسو توی روزانه خونده باشین دیگه نمیتونین رایگان بخونین. باید پول ودی.

15. Top | #2745
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط katayo0n نمایش پست ها
      دقیقا خودم هم برنامه 2 ساله برای خودم دارم
      اما به همونش هم نمیرسم [emoji19]
      خوب دیگه باید بعضی از چیزارو از برنامه ی همیشگیتون حذف کنین. یکم از تفریح یکم از استراحت و....
      من خودم ارشد قبول شدم و چون نمیتونم از دستش بدم برنامه ریزی یک سالمو تبدیل کردم به دوساله. سال اول ترمیم معدل به همراه مطالعه ی کنکوری و مطالعه دروس ارشد.
      و سال دوم تموم کردن ارشد و شرکت در کنکور ۹۶.

صفحه 183 از 227 نخستنخست ... 83173182183184193 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 3 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

فیزیک، فارغ، قبلی، لیسانس، لیسانسه، مهسا، موقع، مورد، میخوام، میخواستم، میشم، متولد، متاسفانه، مجدد، مخصوص، مسئولین، مشکل، مشتاق، مطالعه، معدل، چند، چی، نیست، نداره، نسبت، چشم، چطور، نظام، نظام وظیفه، همچین، همین، هوش، ها، های، هایی، هدف، هست، ولی، واسم، واسه، وحشتناک، وسط، وظیفه، یه، یاد، کمین، کنین، کنید، کنکور، کنکور 94، کنکور 95، کنار، که، کاری، کتاب، گل، گوش، پیش، پارسال، پزشکی، پست، پشت کنکوری، آقا، آمار، آوردن، آزمونای، آزمایشی، آزاد، افتاد، الان، التحصیلان، امسال، انگیزه، اول، این، اینه، اینکه، اگه، ادامه، ادغام، استقبال، اصلا، بچه، به، بهمون، بهتره، بودم، بیاریم، بگیرم، بالا، بالاتر، باهم، باشه، باشیم، ببینیم، بدم، بدو، بدین، بدید، برای، برسیم، بزنن، بزنیم، بزنین، بشم، تموم، تا، تایپیک، تاپیک، تاپیکی، جلو، جوری، جا، جدید، حالا، حرکت، خواستن، خوبه، خوبی، خوش، خب، دندون، دوم، دوره، دوستان، دینی، دیپ، دانشگاه، داوطلب، دارم، دارو، داریم، داشتم، داشته، در، درس، دستتون، رو، روز، راه، راهنمایی، رایگان، رشته، زور، زیاد، زبان، زدم، سنجش، سوی، سوال، سال، سازمان، سازمان سنجش، سر، شیمی، شد، شده، صنایع، صورت، ضمن، ضد، طور، علی، علاقتون، عربی، عشق، غذایی

نمایش برچسب‌ها

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن