X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 4 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 56
    1. Top | #16

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mahmoodi__M.20 نمایش پست ها
      ما از پیش زمینه ی دوستمون خبری نداریم... ما از توانایی های دوستمونم خبر نداریم ... ما از کنکور و اتفاقاتی که پیش میاد هم خبری نداریم... و ... و... و...
      کلمه ی امکان عاقلانه ترین جوابه تو مشاوره ... دادن تضمین عواقبی رو داره که تا مشاور نشید درک نمیکنید... همین الان هم که من امکان قبولی رو دادم تقریبا نیمی از مشاورا با من هم عقیده نیستن ...
      اما نظر من اینه که میتونن قبول شن به شروط مختلف ...
      اگه ابهامی وجود داره بپرسید تا توضیحات کاملتری بدم ...

همه مشاورا از اینجور کلمات استفاده میکنن!فرقیم نداره کی باشی و چ موقعه سال!
      من اول مهر از یکی مشاورای نسبتا مطرح کشور بعد توضیح شرایطم پرسیدم میتونم پزشکی شهید بهشتی قبول شم؟(بهش گفتم پایه درسیم خوبهو کارامو توضیح دادم)
      گفت: دور از دسترس نیس!
      خب شما خودتون مشاورید و روانشناس!این جمله بار منفی داره!
      مثلا ب جاش میشه بگید با تلاش کافی قطعا بهش میرسی!
      واسه هر دوتاش ی سری پیش شرط مطرح میکنید و نمیگید قطعا شدنیه ولی اگه دقت کنید جمله دوم خیلی مثبت تره؟؟نه؟؟

2. Top | #17
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      اقا منم خیلی می ترسم ازمون قبلی سنجش رتبم شد 1500 می ترسم تو کنکور رتبم بالا 5000 بشه : ((

3. Top | #18
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط rezagmi نمایش پست ها
      قرابت معنایی ادبیات:حد اقل چند سال گذشته رو بررسی کن یاپیشنهاد میکنم از قرابت معنایی نشر الگو یا جمع بندی ادبیات مهروماه استفاده کنی
      ترجمه های عربی:با دونستن چند تا چیز کوچیک کارت راه می افته:ب ترجمه های کمتر یا بیشتر از متن+جمع یا مفرد بودن کلمات+ترجمه فعل ب صورت فعل و...+اینکه ترجمه و درک مطلب های چند سال اخیر رو مرور کن تا جا بیفتی
      ریاضی:سوالات چندسال اخیر رو تست ب تست بررسی کن،تیپ هاشون شبیه همه من با همین مدلی 15 درصد افزایش دادم ریاضیم رو تو این 2 هفته!!
      زیست:؟؟!واقعا نمیدونم!!اگه هیچ چی هیچ چی نخوندی همایش زیست عمارلو رو بخون منم برا فصل هایی ک نرسیدم کتاب رو دقیق و تطبیقی بخونم از همین استفاده کردم
      شیمی:تا عید هیچی نخونده بودم!!سوالهای کنکورهای سال های اخیر رو مرور کردم و البته 1 2هزار تا هم تست کار کردم الان بدک نیست،اگه اشتباه محاسباتی نکنم 70 75 میزنم تو هم حداقل کنکورهای سالهای اخیر رو بررسی کن(88 ب بعد)
      فیزیک:10سال کنکور آبی رو بگیر و فقط تست های الگو رو کار کن البته فکر نکنم همه فصل ها رو برسی ولی سال سوم+فصول5 7 8 پیبش خیلی آسونن+فصول 5 6 دوم هم ی کم وقت بزاری شاید بتونی کاری بکنی!
      +++وقت خیلی کمه،عجله نکن ولی تندتند بخون!
      اقلا 8 9 ساعت در روز بخون
      +اگه خیلی وضعت خرابه سی دی های اردو جمع بندی کانون رو پیشنهاد میکنم(نسبت ب هزینه خوبن)
      يعني تا عيد هيچي نخونده بودي يهو اينهمه پيشرفت؟
      تو اين مدت ميشه قطعا ٢٠٪بزنم؟

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

4. Top | #19
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      همه چیز به خودتون بستگی داره.
      پدرم وقتی مرد
      اسمان ابی بود...

5. Top | #20
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      چه رشته ای میخای قبول شی؟
      بستگی به رشتت داره

6. Top | #21
      همکار سابق انجمن

نمایش مشخصات
      سلام بر همه ی بچه های پر تلاش ایران زمین .
      بعضی از مطالب بالا رو مطالعه کرده و در جواب بعضی از دوستان عزیزم عرض میکنم که :
      داوطلبان گرامی متاسفانه بعضی از افراد کنکور رو آن چنان سخت جلوه دادند که دانش آموزها باور کردند که نه تنها امسال بلکه برای سال آینده هم دیر شده چون به گفته ی بعضی از مشاورین رتبه های برتر کنکور از اول دبیرستان به فکر موفقیت بودند.
      چندی پیش از یکی از داوطلبین شهر مقدس مشهد شنیدم که پشتیبان موسسه ... گفته بود کسی میتونه سال آینده (94) رتبه بیاره که در کنکور 93 رتبه زیر 3000کسب کنه .
      ( پای این میدان نداری جامه مردان مپوش***, برگ بی برگی نداری لاف درویشی نزن )
      از طرفی بعضی دیگه از همکارانم آنچنان به داوطلبین امید واهی میدن که داوطلب خیال رتبه تک رقمی به سرشون میزنه . و یا گاها بعضی ها میگن پس دو هفته هم زوده بذار از هفته بعد شروع میکنیم.
      این حرف من دیگه خیلی تکراری شده ولی بازم میگم ( بیایم در کارهامون نه افراط کنیم و نه تفریط )
      بذارید صادقانه عرض کنم من توی این سایت نمیتونم داوطلبین رو به طور کامل مشاوره و نظرم رو بگم چون خیلی از آقایون با بنده مشکل دارند ولی این نظرم رو قاطعانه میگم که :
      ( ایران مشاور نداره اگر هم داره هزینه ای از داوطلبین کسب میکنند که داوطلب توانایی پرداخت اون رو ندارند . و اکثر مشاورهای ایران چیزی فراتر از دفاتر برنامه ریزی بلد نیستند )(با عرض پوزش از همه ی عزیزانم )
      داوطلبن گرامی با حل تست های کنکورهای سال 80 تا 92 اعم از کلیه رشته های نظری ( در دروس عمومی ) داخل و خارج ازکشور در کنکور امسال رتبه زیر 700 میتونید کسب کنید . من تضمین 100 در 100 میدم. موفق باشید و زیر سایه امیرالمونین انشالله...

ویرایش توسط علی سلیمانی : 21 خرداد 1393 در ساعت 14:35

7. Top | #22
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط علی سلیمانی نمایش پست ها
      سلام بر همه ی بچه های پر تلاش ایران زمین .
      بعضی از مطالب بالا رو مطالعه کرده و در جواب بعضی از دوستان عزیزم عرض میکنم که :
      داوطلبان گرامی متاسفانه بعضی از افراد کنکور رو آن چنان سخت جلوه دادند که دانش آموزها باور کردند که نه تنها امسال بلکه برای سال آینده هم دیر شده چون به گفته ی بعضی از مشاورین رتبه های برتر کنکور از اول دبیرستان به فکر موفقیت بودند.
      چندی پیش از یکی از داوطلبین شهر مقدس مشهد شنیدم که پشتیبان موسسه ... گفته بود کسی میتونه سال آینده (94) رتبه بیاره که در کنکور 93 رتبه زیر 3000کسب کنه .
      ( پای این میدان نداری جامه مردان مپوش***, برگ بی برگی نداری لاف درویشی نزن )
      از طرفی بعضی دیگه از همکارانم آنچنان به داوطلبین امید واهی میدن که داوطلب خیال رتبه تک رقمی به سرشون میزنه . و یا گاها بعضی ها میگن پس دو هفته هم زوده بذار از هفته بعد شروع میکنیم.
      این حرف من دیگه خیلی تکراری شده ولی بازم میگم ( بیایم در کارهامون نه افراط کنیم و نه تفریط )
      بذارید صادقانه عرض کنم من توی این سایت نمیتونم داوطلبین رو به طور کامل مشاوره و نظرم رو بگم چون خیلی از آقایون با بنده مشکل دارند ولی این نظرم رو قاطعانه میگم که :
      ( ایران مشاور نداره اگر هم داره هزینه ای از داوطلبین کسب میکنند که داوطلب توانایی پرداخت اون رو ندارند . و اکثر مشاورهای ایران چیزی فراتر از دفاتر برنامه ریزی بلد نیستند )(با عرض پوزش از همه ی عزیزانم )
      داوطلبن گرامی با حل تست های کنکورهای سال 80 تا 92 اعم از کلیه رشته های نظری ( در دروس عمومی ) داخل و خارج ازکشور در کنکور امسال رتبه زیر 700 میتونید کسب کنید . من تضمین 100 در 100 میدم. موفق باشید و زیر سایه امیرالمونین انشالله...
      استاد سلیمانی واقعا زیر ۷۰۰ میشه؟اگه بشه خب دیگه چرا ۲۰-۳۰ تا کتاب میخونند؟

8. Top | #23
      همکار سابق انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mamadabfm نمایش پست ها
      استاد سلیمانی واقعا زیر ۷۰۰ میشه؟اگه بشه خب دیگه چرا ۲۰-۳۰ تا کتاب میخونند؟
      هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد ....
      هر کاری به زمان خودش نیاز داره. شما که توقع ندارید من از اول سال به داوطلب بگم فقط تست های کنکور ها رو کار کن چون زمان زیادی هست و کار از محکم کاری عیب نمیکنه . اتفاقا من همین روش رو داخل بعضی از دروسص به دانش آموزهام گفتم و نتیجه بخش هم بوده .

9. Top | #24
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      حداقل اینو قبول دارین که برای کار کردن این کنکورها باید حداقل ی بار اون مباحث رو خونده باشی؟

کسی که تا الان نخونده چجوری بیاد سوال حل کنه ؟

10. Top | #25
      همکار سابق انجمن

نمایش مشخصات
      خیر صحبتتون رو قبول ندارم .
      برفرض مثال داوطلبی تا الان هیچ مطلبی مطالعه نکرده .خب این دانش آموز به ترتییب سال باید کنکورها رو حل کنه . ( اگه از 80 به بعد باشه خیلی عالیه )
      سوالات رو ابتدا حل کنه . سپس سوالاتی که شک داشته و یا غلط زده رو مشخص کنه . بعد سراغ پاسخ تشریحی سوالات بره و کامل اون قسمت رو بخونه تا قانع بشه . اگر هنوز هم قانع نشد و مطلبی دستگیرش نشد سراغ کتاب درسی میره و اون قسمتی که این تست ازش طراحی شده رو پیدا میکنه و مطالعه ش میکنه طوری که قانع بشه چرا پاسخ صحیح این سوال مثلا شده 2 ؟؟؟ چرا گزینه های دیگه نشده ( 1 - 3 - و یا گزینه 4 ) و علتش رو یادداشت و بارها و بارها مرورش کنه . شاید چند آزمون اول این کار وقتگیر و سخت باشه اما بعد از حل چند دفترچه خودش متوجه عرایض بنده میشه و به این نتیجه می رسه که :
      سوالات کنکور 93 تکرار سوالات سالهای قبل هست

ویرایش توسط علی سلیمانی : 21 خرداد 1393 در ساعت 15:21

11. Top | #26
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      من موافقم نیستم با حرفتون...

تو رشته خودم که تجربی باشه ... 30 تا سوال ریاضی واسه کسی که تا حالا هیچی ریاضی نخونده بررسی کردنش شاید از 1 روزم بیشتر طول بکشه ...

به هر حال هر کس ی نظری داره ...

به نظر من کسی که تا الان نخونده بهتره به جای حل سوالای کنکور مباحثی که واسش راحته یا قبلا خونده رو بخونه ....

خودم پارسال دین و زندگی رو روز قبل کنکور فقط نشستم آیه ها رو خوندم اونم به اجبار مشاورم ... تو کنکور 60 زدم ... واسه کسی که تا قبلش دین و زندگی رو فقط واسه امتحانای پایان سال خونده خیلیه به نظرم ...

12. Top | #27
      همکار سابق انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sama نمایش پست ها
      من موافقم نیستم با حرفتون...

تو رشته خودم که تجربی باشه ... 30 تا سوال ریاضی واسه کسی که تا حالا هیچی ریاضی نخونده بررسی کردنش شاید از 1 روزم بیشتر طول بکشه ...

به هر حال هر کس ی نظری داره ...

به نظر من کسی که تا الان نخونده بهتره به جای حل سوالای کنکور مباحثی که واسش راحته یا قبلا خونده رو بخونه ....

خودم پارسال دین و زندگی رو روز قبل کنکور فقط نشستم آیه ها رو خوندم اونم به اجبار مشاورم ... تو کنکور 60 زدم ... واسه کسی که تا قبلش دین و زندگی رو فقط واسه امتحانای پایان سال خونده خیلیه به نظرم ...
      شما ریاضیات رو قرار نیست کامل بخونید و یا تست بزنید در دروسی که ضعیف هستید فقط مطالب آسان و مهم و پر سوالشون رو مطالعه و تست بزنید

13. Top | #28
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      معذرت از اینکه تو تاپیک دوستمون دارم میپرسم ...

ولی میشه به من کمک کنید ...

من همه درسها رو میتونم 50 بزنم ... بجز زیست ... دیپلمم ریاضی بوده ... خیلی گیر کردم الان ... نمیتونم هم واسه سال دیگه صبر کنم ...

تعریف از خود نباشه هوشم خوبه ... پارسال روز قبل کنکور دین و زندگی خوندم 2 ساعت و 60 زدم ... ریاضی رو پارسال 50 زدم ... زبان 80 ... زیست 18 ... بقیه رو خیلی یادم نیست ... رتبه ام شد 6000

حالا تو این مدت کم میتونم 50 درصد زیست بزنم؟ چجوری بخونم ...

پزشکی یا داروسازی میخوم ... آزاد شهر خوبم باشه میرم ... واسه پزشکی آزاد ساری چه رتبه ای لازمه؟

14. Top | #29
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      سلام آقای سلیمانی ممنون واقعا ممکنه من این رتبه رو که گفتین بیارم؟
      من از امروز دارم تمام تلاشم رو می کنم امروز از 5 صبح بیدار شدم و تا الان 12 ساعت درس خوندم
      فقط خدا کنه قبول بشم

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

سلام آقای سلیمانی ممنون واقعا ممکنه من این رتبه رو که گفتین بیارم؟
      من از امروز دارم تمام تلاشم رو می کنم امروز از 5 صبح بیدار شدم و تا الان 12 ساعت درس خوندم
      فقط خدا کنه قبول بشم

15. Top | #30
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      تو میتونیییییییییییییییییییی ییی:yahoo (4):
      چه زیباست
      اگر حاجت دلت..
      با حکمت خدایت...
      یکی باشد

صفحه 2 از 4 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 15 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 15 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن