سلام د وستان
من تو تست زدن مشكل د ارم ، يعني درس رو مي خونم ولي توي تست اصلا نميدونم چيكار كنم!!!
مي خواستم راهنماييم كنيد كه چيكار كنم تا تستم خوب بشه!!!!
با صرف تست زدن ، اين مشكل بطرف ميشه
ممنون...............
سلام د وستان
من تو تست زدن مشكل د ارم ، يعني درس رو مي خونم ولي توي تست اصلا نميدونم چيكار كنم!!!
مي خواستم راهنماييم كنيد كه چيكار كنم تا تستم خوب بشه!!!!
با صرف تست زدن ، اين مشكل بطرف ميشه
ممنون...............
دلايل زيادي داره. اگه درس خاصي رو نميتونين تست بزنين دليلش هرچيزي ميتونه باشه ( درس رو مفهومي ياد نگرفتين - منبع تستيتون تست استاندارد نداره تست هاش تكنيكي هاي دهه 70 هستن و ... )
اگر اكثر دروس اينطوري هستين دليلي نداره جز اينكه با نحوه صحيح مطالعه هر درس و تست زني آشنا نيستين. ممكنه قبل از مطالعه كافي و تسلط حسابي برين سراغ تست كه شكست ميخورين يا هر دليل ديگه اي.
شما يكم با جزئيات بيشتر از نحوه مطالعه تون و تست زني تون تعريف كنين تا بچه ها بتونن بيشتر كمكتون كنن
منم همین مشکل رو دارم
دیفرانسیل و حسابان هر دو نهایی 20 شدم اما درصد ریاضی از 20 بالا نمیره
کلا وقتی میرسم به سوال اصلا نمیدونم از کجا شرو کنم
روش های مطالعه رو از همین سایت بخونید ... یادشون بگیرید ... منابع تستی معرفی شده توسط دوستاتون رو بررسی کنید و سعی کنید سازگارترین منابع رو با خودتون انتخاب کنید...
تمرین تست بیشتری کنید ...
با برنامه پیش برید و منظم بخونید ... در یک بازه ی زمانی تقریبا یکماهه آموخته هاتون در مورد مطالعه و تست رو اجرا کنید ... اگر در درسی پیشرفتی نداشتید به دبیر مربوطه مراجعه کنید و ازش بخواید راهنماییتون کنه ...
موفق باشید
مشاوره ی رایگان کنکور به مناسبت عید سعید قربان09306469796 محمودی
برنامه ریزی و رفع اشکال برنامه از تاریخ 9 مهرماه تا 14 مهرماه 93 بصورت رایگان...
پیشاپیش عید همه ی دوستان مبارک
moshaver2026@yahoo.com
در تست زدن ریاضی باید خیلی حواستون جمع باشه. ماهیت تشریحی و تستی کاملا فرق داره مخصوصا در ریاضی
شما درتشریحی یکم بنویسید بهتون نمره میدن با 0.25 کسر کردن اما در تستی باعث میشه غلط بزنید
پس عمقی یادگرفتن خیلی مهمه-سعی کنید با گزینه ها بازی کنید و گزینه های بیخود را حذف کنید
بین دو گزینه شک کردید حتما یکی را بزنید توضیحش در اینجا
در ریاضی و فیزیک نکته زیاد نخونید ماهیت کلی که دستتون اومد برید سراغ حل تست و فکر کنید همیشه دست به خودکار شوید.
خودتون رو جای طراح سوال بذارید- سعی کنید این سوال را از خود بپرسید : جواب مثبت هست یا منفی؟
جواب بزرگتر از یک هست یا کمتر از یک؟ اگه این درسته اینم باید درست باشه و...
حروف و جمله های فارسی را سریعا پارامتری کنید.یعنی وقتی میگه سرعت اولینه اینقد هست بگین وی صفر اینقد
ببینید آخر سوال چی ازتون میخواد مثلا آخرش میگه شتاب چنده-خب شما تمرکزتون باید بره رو فرموبهای شتاب و داده هایی که پارامتری کردی
دور تست های غلط-تست های شانسی زده شده-تست های نزده خط بکشید و نکتشو کوجولو کنارش یادداشت کنید
تست زیاد حل کنید و....
موفق باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)