اقا من وقتی که کنکور های سال های پیش رو از 87 حل می کنم 1 ساعت وقت اضافه می یارم همش می ترسم وقتم کمه بعد که کنکور بررسی می کنم می بینم بی دقتی زیاد دارم . میشه بگین چی کار کنم در این باره ؟
اقا من وقتی که کنکور های سال های پیش رو از 87 حل می کنم 1 ساعت وقت اضافه می یارم همش می ترسم وقتم کمه بعد که کنکور بررسی می کنم می بینم بی دقتی زیاد دارم . میشه بگین چی کار کنم در این باره ؟
شاید به خاطر اینکه تو وسطای آزمون مغز آدم خسته میشه احتمال اشتباه کردن و بی دقتی زیاد میشه...بهتره که مواد قندی بین آزمون بخوری که انرژی بگیری و بی دقتیت کمتر بشه...علت دیگه هم میتونه این باشه که برخی مطالب رو ناقص یاد گرفتی و تنها راه حلش بعد از این که کنکور را رو بررسی کردی نگاه کن کدوم قسمت رو فراموش کردی....کمیت رو فدای کیفیت نکن...
فقط یه سوال شما چجوری کنکور ها رو آزمون میگیری بعد 1 ساعت وقت اضافه میاری راهکارت چیه؟؟؟چون من دقیقا بر عکس تو هم وقت کن میارم ولی دقتم بالاست...
فلسفه زندگیِ انسان امروز در این جمله خلاصه می شود:
《فدا کردن آسایش زندگی برای ساختن وسایل آسایش زندگی !》
مشاوره ی رایگان کنکور به مناسبت عید سعید قربان09306469796 محمودی
برنامه ریزی و رفع اشکال برنامه از تاریخ 9 مهرماه تا 14 مهرماه 93 بصورت رایگان...
پیشاپیش عید همه ی دوستان مبارک
moshaver2026@yahoo.com
شما احتمالا تست ها براتون آشنا هست یا معلمتون بر اساس تست های چندسال اخیر نکاتش رو گفته وبراتون راحت جلوه میده سرآزمون آزمایشی ها دیدی و..
سعی کن تست های جامع جدید حل کنیآ
آزمون های جامع موسسات مختلف پارسالشم باشه اسکال نداره
موفق باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)