ویرایش توسط amir1378 : 17 خرداد 1396 در ساعت 20:43
نمیدونستم همچین تاپیکی هس...
داخل ۹۲
ادبیات ۴۰![]()
دینی ۷۶
عربی ۷۲
زبان ۷۶
ریاضی ۸۰ زیست ۸۴ فیزیک ۵۶ شیمی ۹۴
عمومیم هنوز اصلا خوب نیست دینی کلی یادم رفته... ادبیات فقط میرم که ارایه و قرابت بزنم ! هیچی لغت و تاریخو دوره نکردم... انتظاریم ندارم تو کنوور ۶۰ بزنم کافیه پارسال کنکور ۵۶ زدم.
یکم تو عمومیا مشکل وقت دارم اما قصد دارم روش زمان نقصانی رو انجام بدم بلکه کمک کنه.
میانگین ۶۹۲۰
مشکلی که دارم کم شدن شدید ساعت مطالعس ! ۲ ۳ ساعت کمتر از همیشه شاید نهایتا روزی ۵ یا ۶ ساعت و این فاجعس نمیدونم باید چیکارش کنم.
ازمون بديم درصداروبگيم؟اره فکرخوبيه اگه درست فهميده باشم.منم.هستم فقط...زمانبندي شده ميزنين ديگ!؟بدون زمان که نميزنين!؟
میانگینم که 6300 بوده قبل عید الانو نمیدونم( کلن حرفی برای گفتن ندارم توو تراز اهمیتی هم نمیدم بش چون هیچوق واسه ازمون عالی نخوندمفانتزیم ترکوندن کنکوره ک بعد بگم ترازم کم بود رتبم خوب شد
)
واسه زبانم من کلن پایه زبانم خیلییییییی قویه ینی انگلیسی صحبت میکنم راحت پس نیازی به لغت ندارم فقط گرامرم خیلی خوب نبود که یه بار برای همیشه نشستم وقت گذاشتم خوندمش و خدا رو شکر مشکلم حل شد...این 92 در صدم دوتا سوال ریدینگو نرسیدم بزنم عربی خیلی وقتمو گرفت...ولی اگه کسی لغت مشکل داره بهتره معنی رو با مثال یاد بگیره...
شما هم راهکار هندسه رو بگو![]()
Do your best
one dayyou will be
some one's hope...some one's hero
هندسه که باید از همون دوم خیلی خوب میخوندیم ... نیاز به حل تست های مختلف و گرفتن ایده و شناسایی تیپ های مختلف داره همینطور سر جلسه به وقت بیشتری نیاز داره ... از الان بهتره فصل حجم و سه بعدی و اینا رو خوند (فصل آخر) چون خیلی ساده تر از بقیه بخشاشه ... درواقع همه تعاریف هندسه رو توی راهنمایی و دبستان خوندیم اگه سر جلسه بتونید روی 4 تا سوال 7 یا 8 دقیقه واقعا فکر کنید حل میشن
خارج ۹۳ .
ادبیات ۴۰))))
![]()
عربی ۸۴
دینی ۸۴
زبان ۸۹
ریاضی ۴۰![]()
زیست ۸۸
فیزیک ۸۰
شیمی ۸۷
ازمونی شرکت نمیکردم ...
ساعت مطالعه م از ده رسیده به ۶ .۷ ساعت((((((
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
ویرایش توسط mehrdadlord : 17 خرداد 1396 در ساعت 23:52
خارج 91 (به نظرم یه سر و گردن بالاتر از داخل 91 و حتی 92 بود)
ادبیات 50
عربی 85
دینی 55
زبان 55
ریاضی 87
فیزیک 93
شیمی 80
زیست 100

[QUOTE=mehrdadlord;1135023]خارج ۹۳ .
ادبیات ۴۰))))
![]()
عربی ۸۴
دینی ۸۴
زبان ۸۹
ریاضی ۴۰![]()
زیست ۸۸
فیزیک ۸۰
شیمی ۸۷
ازمونی شرکت نمیکردم ...
ساعت مطالعه م از ده رسیده به ۶ .۷ ساعت((((((
عااااااااااالیه.....فقط ی ۱۵ درصد اینا بکشید پایین اختصاصیارو
حالا من درصدم میگرفتم که هیچ تخمین رتبه هم میزدم تو کانون...![]()

حالا خودتون میزنید متوجه میشید که از زیست شیمی ۹۲ ی تحولاتی شرو شد تو ۹۳ بیشتر شد مخصوصا زیست تو ۹۴ ترکوند کامل تو ۹۵ هم همون ریتم ۹۴ رو پیش گرفت
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)