با عرض سلام
شنیدم امتحان نهایی فیزیک 3 (رشته ریاضی )ازسطح کتاب بالاتر هست ونمیشه به کتاب اکتفا کرد
چه کار کنم ؟؟
ازچه منبعی استفاده کنم؟؟
جزوه ای یا کتابی سراغ ندارید که علاوه براینکه کتاب روپوشش بده بالاتر ازکتاب وبرای امتحان نهایی هم خوب باشه؟؟
با عرض سلام
شنیدم امتحان نهایی فیزیک 3 (رشته ریاضی )ازسطح کتاب بالاتر هست ونمیشه به کتاب اکتفا کرد
چه کار کنم ؟؟
ازچه منبعی استفاده کنم؟؟
جزوه ای یا کتابی سراغ ندارید که علاوه براینکه کتاب روپوشش بده بالاتر ازکتاب وبرای امتحان نهایی هم خوب باشه؟؟
ویرایش توسط محمد نادری : 07 خرداد 1393 در ساعت 17:08 دلیل: عدم بکار بردن کلمات درست
اول بذارید یه چیزی بهتون بگم . درسته که شاید یک معلم سطح پایین تری داشته باشه ولی اصلا درست نیست که اینجوری در موردش صحبت کنید .
بعدشم واسه سطح امتحان نهایی میتونید تشریف ببرید و سوالات 90 و 91 و 92 رو مشاهده کنید و سطح سوالات دستتون بیاد.
واسه منبع هم میتونید از کتاب هایی مثل پرسمان گاج یا دوسالانه کانون یا سوال و آموزش خیلی سبز استفاده کنید.
ولی اینجور که شما میگید هم امتحان فیزیک 3 ریاضی سخت نیس درسته که من رشته ام تجربیه ولی بعضی سوالات ریاضی که مربوط به ما هم میشه رو حل کردم هیچ فرقی نداره . مطمئن باشید اگه از اول سال فیزیک کار کرده باشید به مشکل بر نمیخورید اونم واسه فیزیک نهایی!!!
ღبه علاوه خدا بودن یعنی منهای تمام مشکلات بودنღ
خدایا بگیر هر آنچه تو را از من میگیرد...
فقط کتابو بخون با نمونه سوال حل کن
هیچی دیگه نخون الکی وقتتو نگیر
چقدر دوست داشتنی هستند...
آدم هایی که شبیه حرف هایشان هستند...
اول که میخواید یک فصل رو بخونید همه تعریفی ها ، فرمول ها ، آزمایش ها و مثال های کتا و تمریناتش رو حل کنید .
اگه فیزیکت خیلی قویه که فقط برو و تا میتونی سوال نهایی حل کن
اگه هم که ضعیف یا متوسطی یه کتاب مثل پرسمان گاج ( که چاپ نسبتا جدیدی داشته باشه) از یه جایی تهیه کن و سوال های نهایی هر تیپ رو حل کن . اگه هم وقت اضافه آوردی سوالات تالیفی رو هم حل کن.
در ضمن از فصل 3 شروع کن چون بیشتر بارم رو داره و سعی کن کامل روش مسلط بشی.
البته من فیزیک خوبه و قوی هستم ولی اول مرحله یک رو انجام میدم بعد هم با گاج پیش میرم.
یاعلی
واسه کتاب کمک آموزشی از پرسمان گاج استفاده کن
در امتحان نهایی قانون شکنی نمیشه یعنی سوال ها همون مفاهیم سال های قبله
سوالهای به نسبت سخت امتحان نهایی ایده های فعالیت ها و تمارین کتاب هس
بارم بندی رو دارین شما؟در ضمن از فصل 3 شروع کن چون بیشتر بارم رو داره و سعی کن کامل روش مسلط بشی.
ما معلممون میگففصل 1 و 2 رو هم ده نمره داره...3 و 4 و 5 هم ده نمره...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)