خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 7 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 98
    1. Top | #31
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ₳ Ƥ Թ Ʀ ɳ ɨ ɣ نمایش پست ها
      تاپیک ها رو از موضوع اصلیشون منحرف نکنید

#بسته شد#

دوستان گزارش دادن
      پست منو
      دیگه بیکار نیستیم این تاپیک اون تاپیک دنبال کاربرای تازه وارد پستهای اسپمشون رو حذف کنیم
      خودشون باید مراعات کنن
      درسته وظیفه س ولی حدی داره هر چی

اوکی از این به بعد اخطار میدم
      سخت گیریه مدیر کل منو اخراج کنه

از پست من کسی نقل نگیره
      و بحث رو ادامه نده

ممنون !

2. Top | #32
      کاربر انجمن

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      الان دارین از روز کنکور بحران می سازیناااا
      انقدر سخت می گیرین خب سخت می شه....
      باید به روز کنکور بی دغدغه نگاه بشهه!!
      اگه قرار باشه انقدر با دقت نگاه کنین خب باعث استرس بیشتر میشه...
      سخت نگیرین دوستان
      ویرایش توسط nazaniin : 06 خرداد 1393 در ساعت 17:02

3. Top | #33
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      آخه باز کردن پلاستیک کنکور مگه چیه که ویران کننده باشه؟دوستان مثل بسته ی پفک باز کنید راحت و آسوده. کنکور خیلی آسونه خیلی خیلی آسونه این مشاورا زیادی شلوغش کردن.هیچ چیز ویران کننده ای وجود نداره.

4. Top | #34
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط saeid sharifzade نمایش پست ها
      من مطمئنم از کنکور برگردم باید یه عمل جراحی رو لبام برم انقد پوس لبامو کندم !!! :yahoo (4):

بعضی دخترا سالا قبل یادمه همراه خودشون کلی شکلات و آبنبات و کیک و آبمیوه و اینا آورده وبدن سر جلسه ! ما که وقت نمیکنیم در یدونه ویفر موزی رو باز کنیم سرجلسه !

من ترسم از اینه سرجلسه جام قشنگ جلو کولر بیفته !
      اتفاقامن پارسال درست جلوکولرافتادم تا3ماه بعدش پاهام دردمیکرداگه خدایی نکرده جلوکولرافتادی حتماجاتوعوض کن به کل حواس ادم پرت میشه بگومریضی ونمیتونی بشینی

5. Top | #35
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      وای به حال کسی که کنار در حوزه بیفته.
      من از بخت بدم آخرین نفر بودم و کنار در ،از بس میان و میرن و در رو محکم میکوبن که حتی نمیتونی سوال رو بخونی چه برسه به اینکه فکر کنی و جواب بدی.

6. Top | #36
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      راستش منم میخواستم شکلات تلخ و آب ببرم ولی الان یکم ترسیدم. یه چیز جم و جورتر مطمئنتر سراغ ندارین؟
      یه سوالم دارم تا حالا کسی واسه کنکور پیش پزشک رفته؟لطفا یه پ خ بده سوال واجبی دارم.

7. Top | #37
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      هه من عموم یه بشکه اب پرتغال برد واسه کنکور..........

ژان وال ژان: مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان بردند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم! این دیگر چه دنیاییست!!!
      بینوایان-ویکتور هوگو

8. Top | #38
      همکار سابق انجمن

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط علی خوجندی نمایش پست ها
      آفا محمدی:yahoo (4): ما بچه های پارسال با خودمون چک نویس برده بودیم.چطور میگید نمیشه
      واقعا میذارن؟؟؟؟
      اگ روش ریز تقلب یکی بنویسه چی؟؟؟؟

خداروشکر اینجا تو پست بیت جنسیت داره!
      من دخترم!!!!!!!!!!!!!!!!!
      تو هر تاپیکی فک کنم حداقل 1 بار گفته شد!
      تالار کاملا تخصصی شیمی (المپیاد و کنکور)
      http://iroch.ir

iroch.ir/forum

9. Top | #39
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      بابا همه چیز میشه برد سر جلسه کی به کیه ؟ ماشین حسابو ببر هیچ خبری نیست بخدا من اگه پارسال میدونستم اینجوریه میبردم با خودم میگردن ولی میشه از دستشون در رفت:yahoo (3):
      تو سالن هم هر جا بیفتی خبری نیست

10. Top | #40
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط saeid_NRT نمایش پست ها
      راستش منم میخواستم شکلات تلخ و آب ببرم ولی الان یکم ترسیدم. یه چیز جم و جورتر مطمئنتر سراغ ندارین؟
      خرما و آب یا شکلات سفت و آب:yahoo (4):... البته خودشون که پارسال کیک و آب دادن

11. Top | #41
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      خوش بحالتون.......... به ما آب نمیدن

12. Top | #42
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط benyamin6422 نمایش پست ها
      بابا همه چیز میشه برد سر جلسه کی به کیه ؟ ماشین حسابو ببر هیچ خبری نیست بخدا من اگه پارسال میدونستم اینجوریه میبردم با خودم میگردن ولی میشه از دستشون در رفت:yahoo (3):
      تو سالن هم هر جا بیفتی خبری نیست
      میخواین ببرین ببرین اما تمرکزتون از قبل هم بدتر میشه .. انقد استرس میاد واستون که نکنه ببینن و بگیرن و ...
      هیج چیز اضافه ای نبرین.. واسه خودتون بد میشه... به خاطر 2 3 تا سوال حساب کردنی کل آزمون رو بد ندین...

13. Top | #43
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      حاضرم به همتون قول بدم سر جلسه اگه خودتون حساب کنید جواب سریعتر از ماشین حساب بدست میاد
      کافیه از همین امروز تو خونه ماشین حساب رو بذارید کنار و خودتون رو عادت بدید که از ذهن استفاده کنید.
      همین....
      مطمئن باشید میتونید به این مرحله برسید....
      هر شـــــب... دلم دریــــای آتیـــــشه
      از این بدتر مگه میـــــــــــــــــــــشه ؟؟
      حــــال هیچکی تو دنـــــــــــــــــــــــ یا
      بدتر از حـــــال مــــــــن نــــــــــیست
      درد رو زمین، بدتر از همیــــــــــــــــن
      درد تنها شدن نیســــــت..............

14. Top | #44
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      اقا من کاری ندارم ک چی میبرین چی نمیبرین،اما شکلات حتما ببرین خیلی تاثیر میذاره.سر گزینه دو مخم داغ کرده بود یه شکلات انداختم بالا،بعد6-7دقیقه 5 تا سوال ریاضی پشت سر هم حل کردم بعد وقت ازمون تموم شد،در صورتی که قبل از شکلات خوردن،سوالات خیلی واسم نا واضح بود حوصله ی خوندنشونم نداشتم!
      راستی ساعت مچی هم که حتما داشته باشین با خودتون!واسه مدیریت زمان،چون ممکنه اونجا ساعت نباشه دور و ورتون.
      خب نکته هام ته کشید اگه باز چیزی میدونید بگید تا ما هم آماده تر(و مجهز تر!)بریم سر جلسه.

نقل قول نوشته اصلی توسط ayda.gonbadi نمایش پست ها
      میخواین ببرین ببرین اما تمرکزتون از قبل هم بدتر میشه .. انقد استرس میاد واستون که نکنه ببینن و بگیرن و ...
      هیج چیز اضافه ای نبرین.. واسه خودتون بد میشه... به خاطر 2 3 تا سوال حساب کردنی کل آزمون رو بد ندین...
      با حرف ایشونم به کلی موافقم،همین:yahoo (4):البته دو سه تا محاسباتی که چه عرض کنم،شیمیش فقط10-15تا داره!

15. Top | #45
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط خانوم دکتر نمایش پست ها
      آخه باز کردن پلاستیک کنکور مگه چیه که ویران کننده باشه؟دوستان مثل بسته ی پفک باز کنید راحت و آسوده. کنکور خیلی آسونه خیلی خیلی آسونه این مشاورا زیادی شلوغش کردن.هیچ چیز ویران کننده ای وجود نداره.

والا. منم مثل پفک بازش کردم:yahoo (4): اگه نتونستید؛نگران نباشید!!مراقبا اکثرشون قیچی دارن واستون باز میکنن
      پاسخ به سوالات سربازی

صفحه 3 از 7 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

فقط، فرق، فراموش، قند، كنكور، لطفا، مفید، من، مهم، موفق، مورد، میکنه، میاد، میتونه، میخوره، میشه، ماده، مشکل، مشاوره، مشاوران، معلم، مغز، نفر، چند، نیست، نتایج، نداشتن، نظر، همه، همراه، ها، های، هر، هستن، ولی، ویتامین، واقع، واس، یه، یعنی، کم، کمک، کنم، کنی، کنید، کنکور، کنکور 92، کنار، که، کتاب، کردن، کسی، گفته، گیر، گزینه، گزینه دو، پایین، پست، پشت، آموزان، آن، آیا، آخرین، آزمون، آزمونهای آزمایشی، آزمایشی، افزایش، امکان، امتحان، انتخاب، انتخاب رشته، اهمیت، اول، اولین، این، اینکه، اگه، اگر، احتمال، ادبیات، ادغام، از، استفاده، استاد، استرس، استرس و اضطراب، اعلام، بهم، بهترین، بود، بودن، بیان، بیاد، با، بالا، باید، بار، باشید، بدن، بدون، بره، برا، برای، برسه، بسیار، بسته، بشه، بعد، تلخ، تمام، تمرکز، تو، توصیه، تابع، تاثیر، تجربه، ترتیب، تست، جلسه، جهت، حالا، حدود، حداقل، حداکثر، حذف، خواب، خود، خیلی، خیلی مهم، دفترچه، دقیقه، دو، دینی، دانش، دانش آموزان، داره، دارد، داشته، درجه، درس، دعا، رفتن، رو، روی، روش، ریاضی، راهنمایی، راهکار، رشته، زندگی، زود، زیاد، زیادی، زیست، سنجش، سوال، سوالات، سوالات کنکور، ساعت، سر، شما، شکلات، شخصی، شدن، شده، شدیدا، ضمن، عقب، عنوان، عین، غلط، غیر

نمایش برچسب‌ها

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن