X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 16
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

Unhappy سوال در مورد کنکور 94. کمکم کنید خیلی ناراحتم.

با سلام و خسته نباشید. ببخشید اگه جایی که تاپیکو زدم درست نیست من تازه عضو شدم و زیاد با این سایت آشنایی ندارم.
      من سال 85 دیپلم گرفتم و سال 86 که پیش بودم به علت بیماری نتونستم کنکور بدم و تا امسال هم درگیر بیماری و جراحی بودم. امسال که بهتر شدم امیدوار بوم بتونم سال 94 کنکور بدم و تو رشته مورد علاقم قبول بشم. ولی یکی بهم گفت کنکور سال 94 حذف میشه و فقط با معدل دوم و سوم میشه یه رشته خوب قبول شد. یه سایت مشاوره هم گفت کنکور هست ولی تاثیر سوابق تحصیلی انقدر بالاست که اگه معدلت خوب نباشه امکان قبولی تو یه رشته خوب نیست حتی اگه کنکورتو خوب بدی. حالا میخواستم ببینم شما اطلاعی در این زمینه دارید؟
      زمان ما سوابق تحصیلی نبود و همه به کنکور فکر میکردن به خاطر همین معدل دیپلمم و حتی دومم زیاد خوب نیس. معدل پیشمم که چون بیمار بودم فقط تونستم درسارو پاس کنم. حالا سوابق تحصیلی منم در نظر گرفته میشه؟ راهی هست که بتونم معدلامو بالا ببرم؟ مثلا دوباره امتحان بدم؟
      هرکی میتونه خواهش میکنم کمکم کنه خیلی ناراحت و نا امیدم

2. Top | #2
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      سلام واسه 94 کنکور که هست فقط معدل تاثیرش زیاده و کارتون سخته اگر رشته خوب میخواید باید خیلی خیلی تلاش کنین معدل پیش که مهم نیست و نمیشه دیگه امتحان داد که بتونید معدلتون رو ببرید بالا
      حرف آخر: کارتون سخته ولی شدنیه!

3. Top | #3
      کاربر انجمن

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      دوست عزيز نگران كنكور و دانشگاه نباش ، اولا كنكور حالا حالا ها هست و اگر يه روز هم حذف بشه واسه رشته هاى تاپ كنكور برگذار ميشه
      مورد بعدى اينكه سوابق تحصيلي فقط ملاك معدل كتبى ديپلم هست كه ٢٥ درصده ( شايد واسه ٩٤ بشه ٣٠ درصد ) ولى أصلا جاى نگرانى نداره شما با تلاشت ميتونى جبران معدلتتون رو بكنيد ، به هدف و سلامتيتون فكر كنيد ، آينده در انتظار شماست

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام . کنکور رو که گفتن تا 5 سال اینده حذف نمی شه . معدل سال دوم و پیش هم که تو کنکور 94 تاثیر نداره . فقط معدل سال سوم تاثیر داره اونم 25 درصد . فکر نکنم دیگه برای کنکور 94 بتونن تاثیر معدل رو بالاتر ببرن چون اگر می خواستن تاثیر معدلو بالا ببرن باید قبل از امتحانات نهایی اعلام می کردند

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط * m g h * نمایش پست ها
      با سلام و خسته نباشید. ببخشید اگه جایی که تاپیکو زدم درست نیست من تازه عضو شدم و زیاد با این سایت آشنایی ندارم.
      من سال 85 دیپلم گرفتم و سال 86 که پیش بودم به علت بیماری نتونستم کنکور بدم و تا امسال هم درگیر بیماری و جراحی بودم. امسال که بهتر شدم امیدوار بوم بتونم سال 94 کنکور بدم و تو رشته مورد علاقم قبول بشم. ولی یکی بهم گفت کنکور سال 94 حذف میشه و فقط با معدل دوم و سوم میشه یه رشته خوب قبول شد. یه سایت مشاوره هم گفت کنکور هست ولی تاثیر سوابق تحصیلی انقدر بالاست که اگه معدلت خوب نباشه امکان قبولی تو یه رشته خوب نیست حتی اگه کنکورتو خوب بدی. حالا میخواستم ببینم شما اطلاعی در این زمینه دارید؟
      زمان ما سوابق تحصیلی نبود و همه به کنکور فکر میکردن به خاطر همین معدل دیپلمم و حتی دومم زیاد خوب نیس. معدل پیشمم که چون بیمار بودم فقط تونستم درسارو پاس کنم. حالا سوابق تحصیلی منم در نظر گرفته میشه؟ راهی هست که بتونم معدلامو بالا ببرم؟ مثلا دوباره امتحان بدم؟

سلام.چون شما قبل از سال 90 دیپلم تون رو گرفتید،نگران تاثیر سوابق تحصیلی نباشد.شما در نتیجه کنکورتون احتساب معدل نخواهد بود و براساس قانون دوره خود شما با شما رفتار میشه و فقط برای دیپلمه های سال 90 به بعد قانون سوابق تحصیلی لازم الاجراست .
      پاسخ به سوالات سربازی
      ویرایش توسط Unknown Soldier : 28 اردیبهشت 1393 در ساعت 12:59 دلیل: از بس غلطو غولوط نوشتم :d

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mgh نمایش پست ها

سلام.چون شما قبل از سال 90 دیپلم تون رو گرفتید،نگران تاثیر سوابق تحصیلی نباشد.شما نتیجه در نتیجه کنکورتون احتساب معدل نخواهد بود و براساس قانون دوره خود شما با شما رفتار میشه و فقط برای دیپلمه های سال 90 به بعد قانون سوابق تحصیلی لازم الاجراست .
      باید با همه ی اینجوری رفتار کنن خوب . کسی که دیپلمش برای سال 91 هست رو باید فقط تاثیر 25 درصد تاثیر مثبت بدن . معدل 18 نهایی می شه رشته های تاپ قبول شد با تاثیر مستقیم؟

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Reza Joseph Jackson نمایش پست ها
      باید با همه ی اینجوری رفتار کنن خوب . کسی که دیپلمش برای سال 91 هست رو باید فقط تاثیر 25 درصد تاثیر مثبت بدن . معدل 18 نهایی می شه رشته های تاپ قبول شد با تاثیر مستقیم؟
      اره منم نظرم همینه! یکی از بچه ها باباش طراح سوالات آزمون های سنجشه گفت مثل اینکه با هر کسی باید براساس قوانین همون سالی که کنکور داده رفتار میکنن ولی جزئیاتشو تشریح نمیکنن!
      من معدل 20شو سراغ دارم رتبش شد 20.000 !! نمیشه به معدل بسنده کرد.مهم تلاشه بچه هاس
      اما از اونجایی که اکثر داوطلبا رنج معدلیشون بین 12 تا 20 هست میشه گفت هر کی بالای 14 باشه تاثیر به نفعشه
      پاسخ به سوالات سربازی

8. Top | #8
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      داداش سلام ... این حرفا همه کشکه تو بشین درس تو بخون... این حرفا همه دوروغه این حرفا امشال که نه ن تنها سالای قبل هم زمزمه این حرفا بود اما کووووووووووووووووو قانونی که اجرا بشه.... فقط این ی مشت حرفه چرته ..که نمیدونم چرا بعضی میان جوش میدن و بزرگش میکنن..داداش گوش تو واسه این حرفا یکی در کن و دیگری دروازه....از ما گفتن بود.. ایشالله شیرینی دانشگاه

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      دوست گرامی برو خیالت راحت باشه.
      معدل شما تو قبولیت اصلا تاثیر نداره.
      چون با قانون همون سالی ک فارغ شدی و دوستای اون موقعت تو کنکور قبول شدن،با شما رفتار میشه.

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mgh نمایش پست ها

سلام.چون شما قبل از سال 90 دیپلم تون رو گرفتید،نگران تاثیر سوابق تحصیلی نباشد.شما در نتیجه کنکورتون احتساب معدل نخواهد بود و براساس قانون دوره خود شما با شما رفتار میشه و فقط برای دیپلمه های سال 90 به بعد قانون سوابق تحصیلی لازم الاجراست .
      دوست عزیز طبق قانون و دفترچه سنجش ، تاثیر سوابق تحصیلی دیپلمه های 84-92 برای کنکور 93 به یک میزانه
      این گفته شما طبق کدوم قانونه ؟ البته خداکنه حرف شما درست باشه چون سالهای مختلف شرایط و قانونای مختلفی داشتن و این ظلم بزرگیه که مثلا دیپلم سال 89 رو تاثیر مستقیم بدن

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ali_s9412 نمایش پست ها
      دوست عزیز طبق قانون و دفترچه سنجش ، تاثیر سوابق تحصیلی دیپلمه های 84-92 برای کنکور 93 به یک میزانه
      این گفته شما طبق کدوم قانونه ؟ البته خداکنه حرف شما درست باشه چون سالهای مختلف شرایط و قانونای مختلفی داشتن و این ظلم بزرگیه که مثلا دیپلم سال 89 رو تاثیر مستقیم بدن
      فقط میتونم بگم ک خدا باعث و بانی این نابسمانیا رو لعنت کنه.
      هر روز یه قانون جدید،هر روز یه بامبول نو.
      شما دعا کن فردا یه قانون دیگ وضع نکنن.
      اگه قرار بود میزان تاثیر معدل یکی بشه،چرا برای 93 تاثیر شد مستقیم؟!؟
      اینا تصمیمای خودشونم نقض میکنن.
      خدا به دادمون برسه......

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ali_s9412 نمایش پست ها
      حالا اینا ک خوبه،اگ یادتون باشه قرار بود تاثیر معدل برای کنکور 92 مستقیم بشه.
      اما نمیدونم چی شد افتاد سال 93.
      بی برنامگیه.
      از کنکور گرفتنشون تا کارنامه دادنشون یه طنزیه ک نگو.(یه ماه برا صدور کارنامه وقت میزارن) در حالی ک گزینه دو یا قلم چی تا حداکثر عصر همون روز آزمون ،کارنامه رو میدن به دانش آموزا....
      و اینم شده قضیه ی ما و کنکور و حرفای جدیدی ک هر روز میشنویم.....

13. Top | #13
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      بعده این همه سال مریضی و گرفتاری الان که میخوای کنکور بدی تازه از معدل میترسی‌؟؟؟

همه که رشته تاپ میارن معدلاشون 19 20 بیست نیستا .... در ضمن بیست پنج درصد نسبت به 75 درصد کنکور هیچه !!!

نتیجه : با فکری آزاد و بدون فکر کردن به این حاشیه ها فقط بخوووووووووون ... مطمئن باش به هدفت میرسی ... !!!
      هرجا که هستید و هر چه که هستید بخاطر آن است که خودتان خواسته اید!!!

14. Top | #14
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام.
      یه سوال داشتم. من با معدل کتبی 13 برای اینکه پزشکی قبول بشم باید حدودا چه رتبه ای بیارم؟ با توجه به اینکه توی کنکور 94 معدل تاثیر منفی داره باید چه رتبه ای بیارم که تاثیر منفی معدلمو خنثی کنه؟لطفن فقط یه رتبه ی تقریبی بهم بدید.
      ممنون میشم کمکم کنید. خیلی فکرمو مشغول کرده.
      ویرایش توسط desmond : 05 مهر 1393 در ساعت 15:36

15. Top | #15
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      درکل تا رتبه ی 700 پزشکی تضمینیه
      بعد اونم من دیدم به سختی قبول شدن
      میگن برای رتبه ی زیر 1000 معدل بد حدودا
      200 تا 500 تا جا به جا میکنه پس بشین
      واسه رتبه ی 100 بخون !! البته واسه ی یک
      بخون که صد بشی !!

نا امید نشو من خودم 16 شدم ولی دارم میخونم
      اگه درصدارو میخوای برو سایت کانون
      موفق باشی
      ^______________________^

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن