بنظر من خیلی سبز بخری بهتره هم از نظر اموزشی و تستی خیلی سبز بهتره![]()
ریاضی جامع مهر ماه
ریاضی جامع خیلی سبز
انتشارات دیگر
خیلی سبز سوالای خوبی برای دانش آموزان متوسط داره.
پاسخ سوالاشم بینظیره.
ولی مهر و ماه سوالای سختش زیاد از حده و پاسخاش حق مطلب رو ادا نمیکنه.
من که خیلی سبز رو توصیه میکنم.
من خودم خیلی سبز داشتم اما میگن ویرایش جدیدش فرق داره نمیدونم چطوری شده اما من راضی نبودم زیاد ازشبه نظر من مهر و ماه خیلی بهتره دوستام که استفاده کرده بودن خیلی راضی بودن سطح سوالات ریاضی تجربی امسالم که سخت تر شده بود نسبت به پارسال.
آها راستی من تخته سیاهو از اواسط سال از کتاب خونه گرفتم استفاده کردم تا کنکور. سطح ریاضیم خیلی توی آزمونا پیشرفت کرد.یه نگاه به اونم بنداز بعد ببین کدوم برات مناسب تره
![]()
زمان نمی ایستد و لحظه ها می روند
قدر زندگی و باهم بودن را بیشتر بدانیم
لطفا با تامل ببینید...
من دغدغه دارم این روزها درسرزمینی زندگی میکنم که درآن دویدن سهم کسانی است که نمیرسندو رسیدن سهم کسانی است که نمیدوند.
با سلام برای تست ریاضی 3 میتونم از کتاب میکروبانک تجربی گاج استففاده کنم؟
چجور کتابیه کلن؟من ریاضیم در حد30درصده
گاج از همه بهتره. هم سوال های تالیفی خوبی داره. هم سراسری. این طور نیست که مثل خیلی سبز تالیفی اش خیلی زیاد باشه
بچه ها، گاج نقره ای جامع هم هست. با درسنامه و تست.
به نظرتون اون رو بگیرم یا اونی که میگین برای هر پایه جداس؟
(اینم بگم تاکید من بیشتر رو تست هست و درسنامه به جز مبحث هندسه و هندسه ی مختصاتی برام مهم نیس!)
دیروزو باید دید فردا رو باید ساخت / من یاد میگیرم دنیا رو باید ساخت
من اینجا نظر ندادم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
من خودم جامع مهروماه داشتم.
چون سطحش یکم بالاست باید قبلش یه کتاب ساده تر کار کنی...بعد بری سراغش
بعدشم مهروماه یه داوطلب مصمم میخواد.از این تنبلا که اومدن کنکور رو 40 بزنن نمیخواد
پس
اولش یه کتاب ساده تر.بعدش میری سراغ مهروماه.مصمم و جدی...
هرچند سوالت مال اردیبهشته من دارم شهریور جوابتو میدم
بی گمان در دل من جای کسی هست که نیست...!!
سلام بچه ها من یه سوالی داشتم
برای آموزش ریاضی مبتکران جامع بهتره یا کوله پشتی؟
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
سلام بچه ها من یه سوالی داشتم
برای آموزش ریاضی مبتکران جامع بهتره یا کوله پشتی؟
بالاخره نفهمیدیم چی بخریم.آقا من پایم زیاد عالی نیست درحد متوسطه.ولی میخوام کنکور رو بالای 60 بزنم.خیلی سبز پارسال هم دارم ولی از درسنامه هاش خوشم نمیاد و اصلا مباحثو به ترتیب نچیده.مثلا فردا قلم چی بگه تابع سوال میدم معلوم نیست کدومو بخونم.من پشت کنکوریم و میخوام سوالات قلم چی و کنکور سال بعد رو بالای 60بزنم.درصورتی که پارسال فوقش 15 درصد میزدم.ولی امسال ساعت مطالعه ریاضی رو بیشتر میکنم و بیشتر کار میکنم....درضمن بگم اصلا از مبتکران خوشم نمیاد چون دارمشون
حالا کدوم بهتره؟؟
خیلی سبز جدید......مهروماه.......الگو....... .کوله پشتی ......... یا هرچی که بگین
در حال حاضر 46 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 46 مهمان)