سلام دوستان . لطفا هر کسی که میدونه هر انتشارات کمک آموزشی برای نمایشگاه کتاب 93 چقدر تخفیف میده اینجا بنویسه.
سلام دوستان . لطفا هر کسی که میدونه هر انتشارات کمک آموزشی برای نمایشگاه کتاب 93 چقدر تخفیف میده اینجا بنویسه.
ღبه علاوه خدا بودن یعنی منهای تمام مشکلات بودنღ
خدایا بگیر هر آنچه تو را از من میگیرد...
مهر و ماه : با بن تخفیف = 25 %تخفیف
راستی مهر و ماه کتاب های جدیدی هم واسه نمایشگاه داره مثل : چکیده ژنتیک و زیست گیاهی و کانی ها و کتاب ریدینگ و کتاب های مرجع نهایی و ...
مصلی تهران، سالن کتاب های آموزشی، سالــــــــــــــــــــــ ـن 34A، غرفــــــــــــــــــــــ ـــــــــه 82توجه! جهت دانلود نسخه چاپی بن از لینک زیر استفاده کنید.
( تصویر بن رو تو سیستم خودتون ذخیره کنید و بعد پرینت بگیرید و برید تو نمایشگاه ازش استفاده کنید.)
tehran-book-fair.zip [248.39 کيلوبايت]
نشر الگو : دانش آموزان برای بهره مندی از تخفیف به لینک زیر مراجعه فرماید:
نشر الگو | تخفیف نمایشگاه
نکات ضروری:
1- همراه داشتن کد تخفیف و کارت دانشآموزی معتبر یا معرفی نامه از مرکز آموزشی در نمایشگاه برای دریافت این تخفیف الزامی است.
2- هر دانشآموز از کتابهای مرتبط با پایهی تحصیلی امسال و سال آینده خود حداکثر یک مجموعه را با تخفیف میتواند دریافت کند.
3- میزان تخفیف ارائه شده به صورت زیر میباشد:
- مدارس تیزهوشان و استعدادهای درخشان %40
- مدارس نمونه مردمی و نمونه دولتی %35
- مدارس عادی %30
;sی میدونه خیلی سبز و دریافت چقدر تخفیف میدن؟
اگه خواهری برادری اشنایی دانشجو دارید میتونید بن 60 هزار تومنی که 30 هزارشو باید خودتون بدین ار لینک زیر دریافتت کنین
سامانه ثبت نام کارت یارانه ای خرید نمایشگاه بین المللی کتاب تهران
ژان وال ژان: مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان بردند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم! این دیگر چه دنیاییست!!!
بینوایان-ویکتور هوگو
عاقا این دیگه چه جورشه ؟ به غیر دانشجو ها بن نمیدن ؟!!
نمایشگاه کتاب تبریز واسه بن معرفی نمیخواد هرچقد خواستی بگیر ( به خودت ندادن با اسم دوستت بگیر )
مثلا ما 180 تومن بن گرفته بودیم 33تخفیف بود اگه اشتباه نکنم
اینجوری باشه که بهتره بریم از سر کوچه کتاب بگیریم تا این که 700کیلومتر بکوبیم بیایم تهران![]()
من میدونم که واسه دانشجو ها تخفیف میدن . میگم که تخفیف خیلی سبز و نشر دریافت چقدره ؟

توجه توجه اگه دنبال تخفیف هستین پیشنهاد میکنم 2 .3 روز آخر برید خرید کنید .مخصوصا روز اخر چون میان التماس میکنن بری مجانی ازشون بخری خخخخخخخخخ.این تخفیفات سوسولی واسه روزای اوله.
ژان وال ژان: مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان بردند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم! این دیگر چه دنیاییست!!!
بینوایان-ویکتور هوگو
بینوایان-ویکتور هوگو
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)