X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 34
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات

آیندتو دوست داری بیا تو و از همین الان شروع کن

سلوم.چطورین؟؟؟؟؟؟جواب سلام واجبه ها.اومدم باهاتون در گوشی حرف بزنم.در مورد چی؟؟؟؟؟خب معلومه در مورد کنکور. تو دلت نگو برو بابا تو هم شدی مشاور....چون من مشاور نشدم.قراره بعد کنکور بشم .خب خارج از این چرت و پرتا اومدم باهاتون اختلات (اختلاط/اخطلاط/اخطلات)کنم.امروز تو اتاقم نشسته بودم.نا امید بودم گفتم خدایا آخه این کنکور چی بود قرار دادی تو زندگیم.آخه من که نمیتونم قبول بشم.آخه من که معدلم خوب نیست.آخه من که وقت ندارم و این همه وقت هدر دادم.آخه من که این همه کتاب نخونده دارم با کلی حجم و.......کتاب آرایه جلوم باز بود.یه نگاه انداختم دیدم همش همونیه که تو دبیرستان دختر خالم (معلم ادبیاتمون)بهم یاد داد.یه لحظه فکر کردم که همون تشبیه که تو مدرسه همیشه پای تخته جواب میدادم الان باید تو کنکور جواب بدم.یه ذره دیگه فکر کردم ........یه برگه گذاشتم جلوم کاغذو با یه خط به دو نیم تقسیم کردم.یه سمتش نوشتم چیزایی که دارم تو یه سمت دیگه چیزایی که ندارم.چیزایی که داشتم :1خدای خوب و مهربون که آفریننده کل جهانه.2 پدر و مادر خوب که کلی برام زحمت کشیدن و بهم امید دارن3سلامتی روحی و جسمی که الان خیلیا همسال من هستن و سرطال دارن یا نابینان یا کر و لالن و ... که آرزوی سلامتی به دلشون مونده.4کلی کتاب تست که خدا خودش بهم داده (به و سیله ی بابام)5یه استعداد خوب که هر چی یاد میگیرم همه تو ذهنم میمونه و یادم نمیره.و .......... حالا چیزایی که نداشتم بیخیال نپرس نمیگم چون به دو یا سه تا بیشتر نمیرسه.حتما شما دوستامم مثل من این همه امکانات دارین پس منتظر چی هستین خدا منتظره که دستاتو بدی تو دستاش تا دستاتو محکم بگیره رو ببرتت تو قله اونجایی که فقط آدمای لایق بهش میرسن .آره من .تو. ماییم که لایق قله ایم ماییم که شایسته ی این اوج گرفتنیم.ماییم که خدا روح خودشو در ما دمیده و به ما قسم خورده و به ما گفته اشرف مخلوقات.من که اشرف مخلوقاتم کتاب 100 صفحه ای ریاضی رو نمیتونم بخونم تو 60 روز؟؟؟؟؟؟نمیتونم عربی رو 100 بزنم؟؟؟؟؟؟؟؟پس من به چه دردی میخورم؟؟؟پس من چه فرقی با اون دوستام که تو بیمارستانن دارم؟؟؟میخوام از همین الان شروع کنم.منتظرم تو هم بیای و با من شروع کنی اگه آماده ای یه یا علی بگو تا بریم شروع کنیم.یادت باشه کتابا همون کتابان درسا همون درسان فقط بیخودی جو میدن .گوش به حرف این مشاورای پولکی ندین و خودتونو پشت کنکوری نکنید چون الانم وقت هست فقط باید بخوای.یادت باشه برای دوستای تو بیمارستن هم دعا کنی

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام...
      امیدوارم تمومه دوستای کنکوریمون در هررشته ای کنکورشونو با موفقیت پشت سربذارن...(شماهم خانم دکتربشین)
      توکل به خدا و تلاش
      موفق باشید

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Romantic
      نمایش مشخصات
      خیلی عالی بود مرسی

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      ایشالا همه کنکوریا موفق بشن

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ممنون ازت ، امیدوارم همه به آرزوهاشون برسن

6. Top | #6
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      خیلی خوب بود ... ولی میدونی چیه ... نمیدونم چرا این مطالب رو من فقط یه روز اثر میذاره ... یعنی الان امشب با خوندن این مطلب تا 2 میشنیم میخونم ولی فردا شاید به زور بخونم ...

دیگه حس درس نمیاد

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

Tajob
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Bl4Ck_96 نمایش پست ها
      خیلی خوب بود ... ولی میدونی چیه ... نمیدونم چرا این مطالب رو من فقط یه روز اثر میذاره ... یعنی الان امشب با خوندن این مطلب تا 2 میشنیم میخونم ولی فردا شاید به زور بخونم ...

دیگه حس درس نمیاد
      منم روزی 3 ساعت برم گیم نت حسش از بین میره دیگه!!!!!!!!

​انجام تمامی خدمات پرینتر سه بعدی

8. Top | #8
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad74 نمایش پست ها
      خفه شو :yahoo (4):.... تو هم اگه دوتا2 بازی میکردی عمرا حس درس برات میومد

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      ممنونم خیلی متن خوبی بود
      سردم است

و زمستان در این میان

نقشی ندارد ...

10. Top | #10
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad74 نمایش پست ها
      کافیه فقط به اهدافتون فک کنین اونوقت حس درس خوندن بیدا میکنین.مرسی از شما خانم دکتر
      زندگی حس غریبی است که یک مرغ مهاجر دارد

11. Top | #11
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      خیلی چیزا واسه گفتن داشتم که بگم ولی نشد .یسری حرفام اشک بچه ها در میاورد بیخیال شدم

12. Top | #12
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط خانوم دکتر نمایش پست ها
      خیلی چیزا واسه گفتن داشتم که بگم ولی نشد .یسری حرفام اشک بچه ها در میاورد بیخیال شدم
      یا ابوالفضل ... بیخیال خانوم دکتر

13. Top | #13
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      دکتر جون وقتی متنای قشنگت میخونم کلی امید میگیرم
      ت خیلی قشنگ حرف میزنی آجی
      شماهاهم خیلی گلید چقدر قشنگ جمله ی دومش رد کردین
      ما همه ب حرفای همدیگه نیاز داریم آخه خواهر برادریم

میدونین واقعیت اینه ک ماها هممون ب ی چیزایی مثل وصف ناپذیر بودن مادر وپدرامون و عشق الهی و استعداد بینظیری ک خدا تو وجود هممون قرار داده (نگو من ندارم ت جرعت داری حرف خدا رو رد کنی؟؟؟؟؟!!!!!!!!!! خدا گفته بین هیچ کدوم از بنده هام فرق نذاشتم) ایمان داریم تو اینم ک همه قشنگترین زندگی ها رو واسه خودمون و همدیگه میخوایم هیچ شکی نیست
      هممون کلی حرف قشنگ خوندیم و کلی از هم انگیزه گرفتیم ولی چرا همه آقای باستانی یا همه ی دختر پسرای رتبه ی برتری نمیشن؟
      جواب واضحست چون ی واقعیت بزرگ

توی من و ت باید ی دگرگونی بشه واین کوه آتشفشان خودمون باید فعال کنیم

دیروز ب این فکر کردم ک چرا دختر خالم انقدر باهام بد حرف میزنه و من با درصدای بالای 70 قبول نداره
      چرا همه چون اون تیزهوشان یقین دارن دکتر میشه ولی واسه من امیدوارن
      گفتم اینا خیلی بدن

ولی بذار قبول کنیم همه ی بدی ها از خودمونه!!! این منم ک با کوتاهیام زمینه ی کوچیکی خودم فراهم میکنم

بیاین رو راست باشیم اگه با این وضعیتا ادامه بدیم و بگیم نمیتونم از این بهتر بشم خوب پس قبول کن آینده ی معمولیت یا حتی زندگی تلخ و حسرت آینده رو

بچه ها ما باید مشکلات با خودمون حل کنیم خوب یکم بشینیم با خودمون حرف بزنیم(عین دیوونه ها!!!)
      بیاین واسه خودمون و اینهمه وقت از دست رفته یکم دل بسوزونیم ما دیگه خیلی سر خوشیم ک 17 سال گذر زمان ب علافی ندیده میگیریم

دوستم ک میگی انگیزت یهو ته میکشه این همگانی چون ما اونقدر بیمعرفتیم ک لبخند مامان و بابامون رو زود فراموش میکنیم انگیزه از این قویتر ک اونا فقط بخندن انگیزه ده از خدا بالاتر
      بیاین یکم تو روز با خدامون خلوت کنیم

من دیگه چیزی نگم بیاین امشب هممون ب خودمون بیشتر فکر کنیم ب حالمون ن آینده
      [B][

دریـ~~ا نیــازیــ نــــدارـهـ بــــــزرگـــــیــشـو ثــابـتــ کــنـهــ

ـهــیــــچ صـخـــرـهـ ایــ نـمـیــتــونــهــ رودخـ~~ـونـهــ رو ســ ــاکـتــ کــنــهــ

/B]

14. Top | #14
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      دکتر جون وقتی متنای قشنگت میخونم کلی امید میگیرم
      ت خیلی قشنگ حرف میزنی آجی
      شماهاهم خیلی گلید چقدر قشنگ جمله ی دومش رد کردین
      ما همه ب حرفای همدیگه نیاز داریم آخه خواهر برادریم

میدونین واقعیت اینه ک ماها هممون ب ی چیزایی مثل وصف ناپذیر بودن مادر وپدرامون و عشق الهی و استعداد بینظیری ک خدا تو وجود هممون قرار داده (نگو من ندارم ت جرعت داری حرف خدا رو رد کنی؟؟؟؟؟!!!!!!!!!! خدا گفته بین هیچ کدوم از بنده هام فرق نذاشتم) ایمان داریم تو اینم ک همه قشنگترین زندگی ها رو واسه خودمون و همدیگه میخوایم هیچ شکی نیست
      هممون کلی حرف قشنگ خوندیم و کلی از هم انگیزه گرفتیم ولی چرا همه آقای باستانی یا همه ی دختر پسرای رتبه ی برتری نمیشن؟
      جواب واضحست چون ی واقعیت بزرگ

توی من و ت باید ی دگرگونی بشه واین کوه آتشفشان خودمون باید فعال کنیم

دیروز ب این فکر کردم ک چرا دختر خالم انقدر باهام بد حرف میزنه و من با درصدای بالای 70 قبول نداره
      چرا همه چون اون تیزهوشان یقین دارن دکتر میشه ولی واسه من امیدوارن
      گفتم اینا خیلی بدن

ولی بذار قبول کنیم همه ی بدی ها از خودمونه!!! این منم ک با کوتاهیام زمینه ی کوچیکی خودم فراهم میکنم

بیاین رو راست باشیم اگه با این وضعیتا ادامه بدیم و بگیم نمیتونم از این بهتر بشم خوب پس قبول کن آینده ی معمولیت یا حتی زندگی تلخ و حسرت آینده رو

بچه ها ما باید مشکلات با خودمون حل کنیم خوب یکم بشینیم با خودمون حرف بزنیم(عین دیوونه ها!!!)
      بیاین واسه خودمون و اینهمه وقت از دست رفته یکم دل بسوزونیم ما دیگه خیلی سر خوشیم ک 17 سال گذر زمان ب علافی ندیده میگیریم

دوستم ک میگی انگیزت یهو ته میکشه این همگانی چون ما اونقدر بیمعرفتیم ک لبخند مامان و بابامون رو زود فراموش میکنیم انگیزه از این قویتر ک اونا فقط بخندن انگیزه ده از خدا بالاتر
      بیاین یکم تو روز با خدامون خلوت کنیم

من دیگه چیزی نگم بیاین امشب هممون ب خودمون بیشتر فکر کنیم ب حالمون ن آینده
      [B][

ـهــیــــچ صـخـــرـهـ ایــ نـمـیــتــونــهــ رودخـ~~ـونـهــ رو ســ ــاکـتــ کــنــهــ

/B]

15. Top | #15
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      کلا بیاین...

بعععلههه

خخخ
      [B][

/B]

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن