سلوم.چطورین؟؟؟؟؟؟جواب سلام واجبه ها.اومدم باهاتون در گوشی حرف بزنم.در مورد چی؟؟؟؟؟خب معلومه در مورد کنکور. تو دلت نگو برو بابا تو هم شدی مشاور....چون من مشاور نشدم.قراره بعد کنکور بشم .خب خارج از این چرت و پرتا اومدم باهاتون اختلات (اختلاط/اخطلاط/اخطلات)کنم.امروز تو اتاقم نشسته بودم.نا امید بودم گفتم خدایا آخه این کنکور چی بود قرار دادی تو زندگیم.آخه من که نمیتونم قبول بشم.آخه من که معدلم خوب نیست.آخه من که وقت ندارم و این همه وقت هدر دادم.آخه من که این همه کتاب نخونده دارم با کلی حجم و.......کتاب آرایه جلوم باز بود.یه نگاه انداختم دیدم همش همونیه که تو دبیرستان دختر خالم (معلم ادبیاتمون)بهم یاد داد.یه لحظه فکر کردم که همون تشبیه که تو مدرسه همیشه پای تخته جواب میدادم الان باید تو کنکور جواب بدم.یه ذره دیگه فکر کردم ........یه برگه گذاشتم جلوم کاغذو با یه خط به دو نیم تقسیم کردم.یه سمتش نوشتم چیزایی که دارم تو یه سمت دیگه چیزایی که ندارم.چیزایی که داشتم :1خدای خوب و مهربون که آفریننده کل جهانه.2 پدر و مادر خوب که کلی برام زحمت کشیدن و بهم امید دارن3سلامتی روحی و جسمی که الان خیلیا همسال من هستن و سرطال دارن یا نابینان یا کر و لالن و ... که آرزوی سلامتی به دلشون مونده.4کلی کتاب تست که خدا خودش بهم داده (به و سیله ی بابام)5یه استعداد خوب که هر چی یاد میگیرم همه تو ذهنم میمونه و یادم نمیره.و .......... حالا چیزایی که نداشتم بیخیال نپرس نمیگم چون به دو یا سه تا بیشتر نمیرسه.حتما شما دوستامم مثل من این همه امکانات دارین پس منتظر چی هستین خدا منتظره که دستاتو بدی تو دستاش تا دستاتو محکم بگیره رو ببرتت تو قله اونجایی که فقط آدمای لایق بهش میرسن .آره من .تو. ماییم که لایق قله ایم ماییم که شایسته ی این اوج گرفتنیم.ماییم که خدا روح خودشو در ما دمیده و به ما قسم خورده و به ما گفته اشرف مخلوقات.من که اشرف مخلوقاتم کتاب 100 صفحه ای ریاضی رو نمیتونم بخونم تو 60 روز؟؟؟؟؟؟نمیتونم عربی رو 100 بزنم؟؟؟؟؟؟؟؟پس من به چه دردی میخورم؟؟؟پس من چه فرقی با اون دوستام که تو بیمارستانن دارم؟؟؟میخوام از همین الان شروع کنم.منتظرم تو هم بیای و با من شروع کنی اگه آماده ای یه یا علی بگو تا بریم شروع کنیم.یادت باشه کتابا همون کتابان درسا همون درسان فقط بیخودی جو میدن .گوش به حرف این مشاورای پولکی ندین و خودتونو پشت کنکوری نکنید چون الانم وقت هست فقط باید بخوای.یادت باشه برای دوستای تو بیمارستن هم دعا کنی

LinkBack URL
About LinkBacks
.gif)
)

ــاکـتــ کــنــهــ
/B]