خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 10 از 10
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

فرصت باقی مانده رو چطوری بخونم

سلام من 5 سال پیش دیپلم گرفتم امسال کنکور شرکت کردم ولی هیچی نخوندم الان دوتا راه دارم اول اینکه توی 3 ماه باقیمونده بالاخره مباحث پر سوال رو شناسایی کنم و با کمک مشاورین محترم تمام سعی خودمو بکنم تا رتبه کنکورم قابل قبول باشه ولی به خاطر استرس زیادی که دارم حتی دوست ندارم به این راه فکرکنم. و راه دومم اینه که چون بالاخره5سال هست که خیلی درست حسابی درسی نخوندم و پایه علمی م ضعیف شده کنکور رو فراموش کنم و تو این 6 ماهی که تا اول مهر مونده یه برنامه ریزی کنم و سطح علمی خودمو بالا ببرم {دروس دبیرستان که به نظرم تو دانشگاه کاربردی تره رو یه مروری داشته باشم}که اگه بعدها رفتم دانشگاه حداقل توی مباحث پایه ای مشکلی نداشته باشم و از اول مهر هم توی یه رشته ای که پذیرش در اونها فقط براساس سوابق تحصیلیه ادامه تحصیل بدم. نظر شما چیه؟ من دانشجوی انصرافی هستم و اصلا دوست ندارم مثل دفعه قبل دانشجوییم مدام احساس کنم توی مباحث پایه ای ضعف دارم . از طرفی هم به خاطر استرس زیاد نمیتونم الان به کنکوری خوندن فکر کنم.معدل کتبی دیپلمم17.74 هست من توی درس خوندن خیلی وسواس دارم و نمیتونم سرعتمو خیلی بالا ببرم همیشه از نتیجه درس خوندم راضی بودم برای همین خیلی دوست ندارم شیوه های مطالعه مو تغییر بدم حالا با توجه به این نکات شما کدوم راهو پیشنهاد میدین باتوجه به اینکه اگه الان بخوام کنکوری بخونم باید برای درسایی مثل عربی معارف و ..هم وقت بگذارم خودم میگم بهتره این وقتو صرف درسای تخصصی کنم که لا اقل تو دانشگاه به مشکلی بر نخورم درضمن فکر میکنم دلیل اینکه تا الان درس نخوندم استرس بوده

2. Top | #2
      همکار سابق انجمن

نمایش مشخصات
      دختر کنکوری سلام.
      چند راه حل :
      1) از سوالات استفاده کنید :
      دانش آموزان گرامی سعی کنید از سوالات کنکورهای سالهای قبل اعم از داخل و خارج از کشور استفاده کنید. در این مدت میتوانید روزانه 1 دفترچه کنکور را بررسی و نکات آنها را یادداشت کنید.مثال :
      سوال 51 دین و زندگی را انتخاب میکنیم. ابتدا سوال را مطالعه و بررسی میکنیم. اگر توانستیم به این سوال پاسخ دهیم که سراغ سوال بعد میرویم. در غیر اینصورت به موارد زیر توجه میکنیم :
      الف ) پاسخ تشریحی را مطالعه و خود را قانع میکنیم که چرا پاسخ این سوال گزینه ی 2 میباشد . چرا گزینه ی دیگری نیست و علت را بررسی میکنیم.اگر قانع شدیم سراغ سوال 52 میرویم در غیر اینصورت ....
      ب) سراغ کتاب درسی میرویم و آن بخش از کتاب که این سوال از آن مطرح شده است را مطالعه نموده و خود را قانع میکنیم که چرا گزینه ی صحیح این سوال مثلا 2 است .
      دقت نمایید که سوالات کنکور 93 تکرار سوالات سالهای قبل هست و میتوان اینادعا را کرد که 70 درصد نکات کنکور امسال در سالهای قبل تکرار شده است و این یعنی رتبه زیر 1000.
      2) از کتابهای خلاصه نویسی شده استفاده کنید.
      شما میتوانید در این مدت از اینگونه کتابها استفاده و بارها و بارها کتب درسی را مطالعه و مرور نمایید.پ
      در این مرحله حتما تست حل نمایید و فقط به مطالعه مباحث بسنده نکنید.
      توجه : سعی کنید از کتابهای خلاصه شده استفاده نمایید تا جزوات.
      3 ) برنامه بلند مدت داشته باشید....
      سعی کنید یک برنامه مطالعاتی از الان تا اواخر اردیبهشت داشته باشید و دروس را مطالعه نمایید.
      حتما نباید دروس تا قبل عید و یا اواخر فروردین ماه به اتمام برسد.
      الف ) فقط مباحث مهم - آسان و پرسوال را بررسی نمایید و مطالعه کنید .و چنانچه وقت بود کل مباحث
      ب ) شما میتوانید کل کتابها را مطالعه کنید و زمان هست . درس خواندن خوب خوان ن است نه زیاد خواندن.
      از دروره راهنمایی شروع کنید . ( برای درسی مثل ریاضی و زبان انگلیسی ) . اکثرا دانش آموزان به این خاطر در ریاضی و فیزیک ضعیف هستند که مشکل پایه ای دارند. پس مشکلات پایه ای خهود را برطرف نمایید.
      نکته : از کتابها و منابعی استفاده نمایید که متناسب با سطح علمی شما باشد.
      در درس خواندن تقلید نکنید هر انسانی یک شرایط -سطح علمی و .... دارد .
      موفق باشید.

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      آقای سلیمانی از پاسخ شما متشکرم

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      منبع خواستي ، كتاب هاي جمع بندي مهروماه خيلي خوبه .

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اول هدفتو مشخص کن...ببین اصلا چه رشته ای میخوای بخونی..؟میخوای درآمد داشته باشی یا فقط بهت بگن دانشجو..؟
      من جای تو بودم مینشستم برا کنکور میخوندم چون مشخصا برا کنکور بخونی پایتم قوی میشه...حالتی که میگی 6ماه بخونم پایمو قوی کنمو اینا برا اینه که باور داری نمیرسونی مطالبو تا کنکور, یعنی بهونه برا خودت میاری...
      از روشی که بچه ها تو نظرات قبلی گفتن استفاده کن حداقل رتبت میاد حدود 20000...

6. Top | #6
      کاربر فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط دختر کنکوری نمایش پست ها
      سلام من 5 سال پیش دیپلم گرفتم امسال کنکور شرکت کردم ولی هیچی نخوندم الان دوتا راه دارم اول اینکه توی 3 ماه باقیمونده بالاخره مباحث پر سوال رو شناسایی کنم و با کمک مشاورین محترم تمام سعی خودمو بکنم تا رتبه کنکورم قابل قبول باشه ولی به خاطر استرس زیادی که دارم حتی دوست ندارم به این راه فکرکنم. و راه دومم اینه که چون بالاخره5سال هست که خیلی درست حسابی درسی نخوندم و پایه علمی م ضعیف شده کنکور رو فراموش کنم و تو این 6 ماهی که تا اول مهر مونده یه برنامه ریزی کنم و سطح علمی خودمو بالا ببرم {دروس دبیرستان که به نظرم تو دانشگاه کاربردی تره رو یه مروری داشته باشم}که اگه بعدها رفتم دانشگاه حداقل توی مباحث پایه ای مشکلی نداشته باشم و از اول مهر هم توی یه رشته ای که پذیرش در اونها فقط براساس سوابق تحصیلیه ادامه تحصیل بدم. نظر شما چیه؟ من دانشجوی انصرافی هستم و اصلا دوست ندارم مثل دفعه قبل دانشجوییم مدام احساس کنم توی مباحث پایه ای ضعف دارم . از طرفی هم به خاطر استرس زیاد نمیتونم الان به کنکوری خوندن فکر کنم.معدل کتبی دیپلمم17.74 هست من توی درس خوندن خیلی وسواس دارم و نمیتونم سرعتمو خیلی بالا ببرم همیشه از نتیجه درس خوندم راضی بودم برای همین خیلی دوست ندارم شیوه های مطالعه مو تغییر بدم حالا با توجه به این نکات شما کدوم راهو پیشنهاد میدین باتوجه به اینکه اگه الان بخوام کنکوری بخونم باید برای درسایی مثل عربی معارف و ..هم وقت بگذارم خودم میگم بهتره این وقتو صرف درسای تخصصی کنم که لا اقل تو دانشگاه به مشکلی بر نخورم درضمن فکر میکنم دلیل اینکه تا الان درس نخوندم استرس بوده
      سلام،شروع کن به خوندن کم کم راه میافتی و الان به نظر من(تجربه دارم که میگم) تخصصی بخونی بهتره(مثلا ریاضی)راستی رشتت چی بوده؟؟

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام رشته م ریاضی فیزیک هست
      قبول دارم شاید بهانه باشه ولی خودمم باور کردم که دیگه به کنکور نمیرسم الان استرس دارم و نمیخوام با استرس درس بخونم

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ممنون از راهنمایی همه

9. Top | #9
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نیلو میشه لطفا منظورتو واضح تر بگی منم مثلا میخوام تخصصی بخونم یعنی مباحثی که خودم دوست دارمو حسابی براش وقت بذارم و مسلط بشم و بقیه رو حذف کنم بعدم برنامه م 6ماهه باشه نه سه ماهه حالا منظور شما هم همینه؟

10. Top | #10
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      من دنبال درآمد نیستم خوب توی این زمونه دانشجو بودن یا لیسانس بودن شاید خیلی تو چشم نباشه ولی نبودنشون خیلی خیلی توی چشمه حرف مردم برام مهمه اما هدفم حرف بقیه نیست رشته هم مشخص کردم حاضر نیستم شهر دیگه ای درس بخونم دانشگاه مشهد هم که حسابی طرفدار داره و رشته های خوبش به من نمیرسه برای همین و نیز دور بودن از استرس میخوام برم دانشگاه ازاد و البته الان هم نیتم از درس خوندن یکیش اینه که پایه درسی م قوی شه برم دانشگاه واقعا در حد دانشجو سواد داشته باشم

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن