نوشته اصلی توسط
دختر کنکوری
سلام من 5 سال پیش دیپلم گرفتم امسال کنکور شرکت کردم ولی هیچی نخوندم الان دوتا راه دارم اول اینکه توی 3 ماه باقیمونده بالاخره مباحث پر سوال رو شناسایی کنم و با کمک مشاورین محترم تمام سعی خودمو بکنم تا رتبه کنکورم قابل قبول باشه ولی به خاطر استرس زیادی که دارم حتی دوست ندارم به این راه فکرکنم. و راه دومم اینه که چون بالاخره5سال هست که خیلی درست حسابی درسی نخوندم و پایه علمی م ضعیف شده کنکور رو فراموش کنم و تو این 6 ماهی که تا اول مهر مونده یه برنامه ریزی کنم و سطح علمی خودمو بالا ببرم {دروس دبیرستان که به نظرم تو دانشگاه کاربردی تره رو یه مروری داشته باشم}که اگه بعدها رفتم دانشگاه حداقل توی مباحث پایه ای مشکلی نداشته باشم و از اول مهر هم توی یه رشته ای که پذیرش در اونها فقط براساس سوابق تحصیلیه ادامه تحصیل بدم. نظر شما چیه؟ من دانشجوی انصرافی هستم و اصلا دوست ندارم مثل دفعه قبل دانشجوییم مدام احساس کنم توی مباحث پایه ای ضعف دارم . از طرفی هم به خاطر استرس زیاد نمیتونم الان به کنکوری خوندن فکر کنم.معدل کتبی دیپلمم17.74 هست من توی درس خوندن خیلی وسواس دارم و نمیتونم سرعتمو خیلی بالا ببرم همیشه از نتیجه درس خوندم راضی بودم برای همین خیلی دوست ندارم شیوه های مطالعه مو تغییر بدم حالا با توجه به این نکات شما کدوم راهو پیشنهاد میدین باتوجه به اینکه اگه الان بخوام کنکوری بخونم باید برای درسایی مثل عربی معارف و ..هم وقت بگذارم خودم میگم بهتره این وقتو صرف درسای تخصصی کنم که لا اقل تو دانشگاه به مشکلی بر نخورم درضمن فکر میکنم دلیل اینکه تا الان درس نخوندم استرس بوده