آلفا اسکول

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 34
    1. Top | #16
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      با یه برنامه جامع و منسجم پیش برو من همیشه گفتم هیچوقت واسه شروع دیر نیس پس یا علی بوگو شروع کن خدا خودش کمکت میکنه قبولی تو پزشکی سخته با توجه به اینکه گفتی به پرستاری هم علاقه داری پس راحت میتونی قبول شی

2. Top | #17
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ali shahvali نمایش پست ها
      داداش ديگه دوره كتاباي گاج و قلم چي گذشت ... ديگه همه دارن كتاباي خوب و عالي منتشر ميكنن كه حتي يه تست تكراري هم ناره .. فيزيك پيش و پايه گاج كه پر از تست هاي تكراري هست يعني يه فرمول و روش رو بگير همه تستاشو حل كن اما تو برو كتاب فيزيك پيش و پايه نشر الگو رو نگاه كن يه سئوالش يه جوره سئوال بعدي يه تيپ ديگه هست بعدش تعداد تستاش استاندارده مثل گاج نيست كه اگه يه فصل عقب افتادي هول ورت داره .. و كلا اشتباه كردم كه خيلي از كتابام رو گاج خريدم ..(البته خدايي كتاب فيزيك پايه سال 86 دارم اون واقعا عاليه .چون تستاي سنجش گزينه دو و سراسري رو همشونو داره و تست تاليفي و آزمون هاي خود گاج رو نداره)
      من شخصا از نشرالگو استفاده مي كنم و تو هيچ درسي اصلا كتاب گاج ندارم ولي كتاب خيلي خوبيه از لحاظ تيپ بندي تستي و پركاري تستي واصلا مقايسش با قلمچي كاملا اشتباهه،با همين فيزيك طوسي و يكي درميون زدن تستاش،خيلي از دوستانم بالاي ٨٠تا٩٠ زدن فيزيكشونو.چه تجربي وچه رياضي.

Sent from my iPad using Tapatalk

3. Top | #18
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط youtab نمایش پست ها
      ممنون میشم ازت لینک بدی
      یوتاب اسم سردار زن ایرانی ه خواهر اریو برزن پس من آقا نیستم
      گاج ناشر فیزیکش استاد خودم بود خوب بود همه نکات رو میگفت منم اون راحت متوجه میشدم
      ولی اما اگر اینطوری میگی قبول نمی تونم ازمون و خطا کنم از تجربه تو استفاده میکنم
      .برا واژگان و تاریخ ادبیات تو تا قبل از یک فروردین تموم شده بدونشون تاریخ ادبیات که حله شاید واژگان یکمقدار طول بکشه که اونم سر 29 تمومش میکنم اینم از این چیز دیگه ای هم مونده ؟؟؟؟
      ببين اولين قدم براي موفقيت توكل به خدا هست.در مورد درس ها نمي دونم تو چه درسايي خوبي تو چه درسايي ضعيف هستي .در مورد زيست ادبيات فيزيك كه صحبت كرديم .... بنظر من تو بايد خيلي به شيمي اهميت بدي نگاه نكردم به ضريب شيمي پزشكي اما فك كنم از فيزيك بيشتره يا اگه بيشتر نباشه كمتر نيس.... واسه شيمي كتاب هاي فيل شيمي استاد بازرگاني رو بگير (البته اگه كتاب جمع بندي ديگه اي داري نمي خوا اينو بگيري چون نمي خوام خرج رو دستت بزارم )ولي باز هم به نظرم هيچ كتاب خلاصه اي بهتر از فيل شيمي نيس چون همه مطالب رو پوشش داده و چند تا هم تست آورده از تو چه پنهون من خودم تا همين امروز شيمي 3 رو دس نزدم يعني تيكه تيكه خوندم اما ميخوام از فردا فيل و كتاب رو بتركونم و دقيقا روش فيزيك رو پياده ميكنم اما خلاصه نمي نويسم ......... عربي خودتو اگه ضعيفي بشين بخون مطمئنم عربي من از تو ضعيف تر بود (هر چند همين الان هم مالي نيس ولي بهتر شده) عربي خيليا تو كنكور ميگن ول لش در حد 50 ميزنن اما وقتي جوابا مياد همه زير 30 هستن به نظر من عربي رو بتركون ميتونه سكوي پرتابت باشه برعكسش دين و زندگي رو تا خرداد نخوني هم هيچ ضرري نكردي من خودم حتي تو 10 روز آخر ديني رو ميخونم كه تو كنكور بتركونم (البته همين الان هم كه هفته اي يك ساعت ميخونم تو آزمونا قلم چي 80 70 ميزنم) ... زبانتم خوب من كه از زبان نا اميد شدمه و قطعا نميتونم درستش كنم .........ببين داداش من اين اون هر چي ميگيم روش هاي خودمونه كه باهاش داريم حالا نصفه و نيمه نتيجه ميگيريم تو حتما با مشاور و يكي كه از كنكور سر در بياره مشورت كن مثلا من ميگم دين و زندگي رو بزار واسه خرداد شايد واسه يكي ديگه فاجعه باشه شايدم واسه خود من يا يكي ديگه طبيعي باشه خب حتما اين كار رو بكن

4. Top | #19
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ارين٩٣ نمایش پست ها
      من شخصا از نشرالگو استفاده مي كنم و تو هيچ درسي اصلا كتاب گاج ندارم ولي كتاب خيلي خوبيه از لحاظ تيپ بندي تستي و پركاري تستي واصلا مقايسش با قلمچي كاملا اشتباهه،با همين فيزيك طوسي و يكي درميون زدن تستاش،خيلي از دوستانم بالاي ٨٠تا٩٠ زدن فيزيكشونو.چه تجربي وچه رياضي.

داداش من كه نگفتم هر چي من ميگم درسته شايد گاج بهترين كتاب دنيا باشه من نظر خودمو گفتم .... شايد رتبه اول رياضي تجربي سال 93 هم از گاج استفاده كنن ها ......من نتيجه اي كه خودم گرفتم رو ميگم من كتاب گاج رو خوندم نتيجه نگرفتم اما اين روش رو اجرا كردم جواب داد ..راستي پشتبان قلم چي هم نيستم كه بقيه رو مجبور كنم روش هاي منو اجرا كنن

5. Top | #20
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      داداش من كه نگفتم هر چي من ميگم درسته شايد گاج بهترين كتاب دنيا باشه من نظر خودمو گفتم .... شايد رتبه اول رياضي تجربي سال 93 هم از گاج استفاده كنن ها ......من نتيجه اي كه خودم گرفتم رو ميگم من كتاب گاج رو خوندم نتيجه نگرفتم اما اين روش رو اجرا كردم جواب داد ..راستي پشتبان قلم چي هم نيستم كه بقيه رو مجبور كنم روش هاي منو اجرا كنن
      نظرت كاملا محترمه.من نظر اكثريت رو گفتم وگرنه حق التاليف كتاباي طوسي تو جيب من نميره كه بخوام بحث كنم در موردشون ،من حتي يكدونه كتاب گاج هم ندارم،چون كتاباي گاج خوب هستن ولي بهترين نيستن.

6. Top | #21
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط shaghayegh نمایش پست ها
      سلام مجدد.تو روخدا اصلا استرس نگیر.من پارسال یکی از دوستای صمیمیم اردیبهشت ماه رفت نمایشگاه بین المللی کتاب تهران.کتابای جمع بندی خرید.از جمله همایش زیست دریافت 2جلدی.هیچی نخونده بود.اومد شروع کرد به درس خوندن.چون وقتش بی نهایت کم بود اصلا کتاب زیست نخوند اما شما بخون.تستم اصلا نزد.باورنمیکنی اگه بگم زیست 59زد.اونم زیست 92 که سخت بود.از اون طرف دختردوست بابام که از دوم دبیرستان کلاس زیست میرفت 48زد زیستشو.باور کن برای زیست همایش دریافت عمارلو خیلی خوبه+تستای سراسری و قلمچی.اصلا استرس نگیر.هنوز کلی وقت داری برای همه ی درسا.من که لایق نیستم اما سوال داشتی در خدمتم.

خیلی ممنون حتما مزاحمت میشم
      خیلی دلگرم کننده بود
      اوووووووف با این حرفت بار استرسم کم شد
      تا ماه شب افروزم پشت این پرده ها نهان است
      باران دیده ام، همدم شبم یارِ آنچنان است

جان می لرزد که ای وای اگر دلم دیگر برنگردد
      ماهم به زیر خاک و دلم در این ظلمت زمان است

7. Top | #22
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ببين اولين قدم براي موفقيت توكل به خدا هست.در مورد درس ها نمي دونم تو چه درسايي خوبي تو چه درسايي ضعيف هستي .در مورد زيست ادبيات فيزيك كه صحبت كرديم .... بنظر من تو بايد خيلي به شيمي اهميت بدي نگاه نكردم به ضريب شيمي پزشكي اما فك كنم از فيزيك بيشتره يا اگه بيشتر نباشه كمتر نيس.... واسه شيمي كتاب هاي فيل شيمي استاد بازرگاني رو بگير (البته اگه كتاب جمع بندي ديگه اي داري نمي خوا اينو بگيري چون نمي خوام خرج رو دستت بزارم )ولي باز هم به نظرم هيچ كتاب خلاصه اي بهتر از فيل شيمي نيس چون همه مطالب رو پوشش داده و چند تا هم تست آورده از تو چه پنهون من خودم تا همين امروز شيمي 3 رو دس نزدم يعني تيكه تيكه خوندم اما ميخوام از فردا فيل و كتاب رو بتركونم و دقيقا روش فيزيك رو پياده ميكنم اما خلاصه نمي نويسم ......... عربي خودتو اگه ضعيفي بشين بخون مطمئنم عربي من از تو ضعيف تر بود (هر چند همين الان هم مالي نيس ولي بهتر شده) عربي خيليا تو كنكور ميگن ول لش در حد 50 ميزنن اما وقتي جوابا مياد همه زير 30 هستن به نظر من عربي رو بتركون ميتونه سكوي پرتابت باشه برعكسش دين و زندگي رو تا خرداد نخوني هم هيچ ضرري نكردي من خودم حتي تو 10 روز آخر ديني رو ميخونم كه تو كنكور بتركونم (البته همين الان هم كه هفته اي يك ساعت ميخونم تو آزمونا قلم چي 80 70 ميزنم) ... زبانتم خوب من كه از زبان نا اميد شدمه و قطعا نميتونم درستش كنم .........ببين داداش من اين اون هر چي ميگيم روش هاي خودمونه كه باهاش داريم حالا نصفه و نيمه نتيجه ميگيريم تو حتما با مشاور و يكي كه از كنكور سر در بياره مشورت كن مثلا من ميگم دين و زندگي رو بزار واسه خرداد شايد واسه يكي ديگه فاجعه باشه شايدم واسه خود من يا يكي ديگه طبيعي باشه خب حتما اين كار رو بكن

خب زبانم خوبه کلا اما نخوندمش
      عربیم هیچوقت خوب نبود اما گاج سفید ماهینی فقط ترجمه تعریب رو تست زدم شد 36 درصد زدم
      منم شیمی رو تیکه تیکه خوندم تا الان فکر کنم باید از سال دو شروع کنم
      دینی رو خرداد هم خوندم زمانی که پیش بودم فقط هم خلاصه نویسی اخر کتاب گاج نقره ای رو خوندم 42 شد اونم فقط درس های مهم که تست میومد رو خوندم بقیه رونخوندم

تو یادگیری مشکلی ندارم مشکل عمده ام زمان بندی و نوع خوندن درسها ست !!!

شیوه هایی که گفتی میخونی خیلی کمک کرد که قافیه دستم بیاد
      ممنون

8. Top | #23
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط پزشکی تهران نمایش پست ها
      با یه برنامه جامع و منسجم پیش برو من همیشه گفتم هیچوقت واسه شروع دیر نیس پس یا علی بوگو شروع کن خدا خودش کمکت میکنه قبولی تو پزشکی سخته با توجه به اینکه گفتی به پرستاری هم علاقه داری پس راحت میتونی قبول شی

ممنونم
      اره درست میگی خیلیا از من هم دیر تر شروع کردن ونتیجه گرفتن

9. Top | #24
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ارين٩٣ نمایش پست ها

اره استاد خیلی خوبیه مث خود کتابش هم درس میده من ازش راضی بودم
      یکی از بچه های هم دوره ای ما هم 100 زد الانم داره پزشکی میخونه

10. Top | #25
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      داداش ببين تست آموزشي كه ميزني اصلا نياز به درصد گيري نيست يعني تو تست آ«وزشي كه ميزني اگه بخواي درصد بگيري خودت تست رو خوب نميزني يعني به فكر ايني كه حتما درست باشه اما به نظر من اين كار رو نكن .....يه شيوه هست كه از رتبه هاي برتر تو مصاحبه هاي همشون هست اينه كه وقتي تست آ«وزشي ميزني همه ي گزينه ها رو دقيق بررسي كن و حتي تو زدن تست آ«وزشي ميتوني وقتي گير كردي تو حل سئوال برگردي به جزوه هات و كتاب و كلا هر چي كه بشه از روش خوند نكته شو يادآوري كني واسه خودت .....
      .اون درصد گيري مال وقتيه كه تست زمان دار بزني يعني مثلا مياي يه فصل زيست رو ميخوني .خلاصه مينويسي وقتي تست آ«وزشي ميزني اگه تو يه تست گير كردي به خلاصه هات به كتاب به جزوه معلمت نگاه كن و نكته شو ياد بگير بعد بزار يكي دو رو ز بگذره بعد تست زمان دار بزن اون موقع درصدتو بگير

11. Top | #26
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      داداش ببين تست آموزشي كه ميزني اصلا نياز به درصد گيري نيست يعني تو تست آ«وزشي كه ميزني اگه بخواي درصد بگيري خودت تست رو خوب نميزني يعني به فكر ايني كه حتما درست باشه اما به نظر من اين كار رو نكن .....يه شيوه هست كه از رتبه هاي برتر تو مصاحبه هاي همشون هست اينه كه وقتي تست آ«وزشي ميزني همه ي گزينه ها رو دقيق بررسي كن و حتي تو زدن تست آ«وزشي ميتوني وقتي گير كردي تو حل سئوال برگردي به جزوه هات و كتاب و كلا هر چي كه بشه از روش خوند نكته شو يادآوري كني واسه خودت .....
      .اون درصد گيري مال وقتيه كه تست زمان دار بزني يعني مثلا مياي يه فصل زيست رو ميخوني .خلاصه مينويسي وقتي تست آ«وزشي ميزني اگه تو يه تست گير كردي به خلاصه هات به كتاب به جزوه معلمت نگاه كن و نكته شو ياد بگير بعد بزار يكي دو رو ز بگذره بعد تست زمان دار بزن اون موقع درصدتو بگير

برادر من ...داداش من
      من دخترم اون بالا هم وقتی گفتی داداش بهت گفتم
      اسمم یوتاب به معنی درخشنده و بی مانند ه سردار نامی ارتش شاهنشاهی داریوش سوم خواهر آریو برزن که راه رو بر ارتش اسکندر بست یه کوچولو تاریخ من رو فراموش کرده همه داداشم رو میشناسن من رو فراموش کردن اما خیلی خندیدم مردم از خنده

اون درصد هایی که گفتم رو تو کنکور زدم
      درست میگی درصد گیری تو تست های آموزشی ملاک نیست تا اون حد

ویرایش توسط youtab : 18 اسفند 1392 در ساعت 12:41

12. Top | #27
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      خواهش میکنم عزیزم.برای بار هزارم میگم ناامید نباش.وقت زیاد داری.میتونی یه دور مطالبو خوب بخونی البته به شرطی که سبک کنی فقط استرس نگیر.حضرت علی میگن:آرام باش,توکل کن,تفکرکن,آستین ها را بالا بزن,آنگاه دستان خداوند را میبینی که زودتر از تو دست به کار شده اند

13. Top | #28
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      اگه هدفت واست مهمه تلاشتو بکن تو این سه ماه باقی مونده ایشالا که به نتیجه دلخواهت برسی

14. Top | #29
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط shaghayegh نمایش پست ها
      خواهش میکنم عزیزم.برای بار هزارم میگم ناامید نباش.وقت زیاد داری.میتونی یه دور مطالبو خوب بخونی البته به شرطی که سبک کنی فقط استرس نگیر.حضرت علی میگن:آرام باش,توکل کن,تفکرکن,آستین ها را بالا بزن,آنگاه دستان خداوند را میبینی که زودتر از تو دست به کار شده اند

ممنونم خیلی زیاد
      دوباره انگیزه پیدا کردم واسه تلاش بیشتر

15. Top | #30
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط پزشکی تهران نمایش پست ها
      اگه هدفت واست مهمه تلاشتو بکن تو این سه ماه باقی مونده ایشالا که به نتیجه دلخواهت برسی

ممنونم
      اره هدفم خیلی واسم مهمه میخوام تمام تلاشم رو بکنم
      این همه سختی به رسیدن بهش می ارزه

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن