با یه برنامه جامع و منسجم پیش برو من همیشه گفتم هیچوقت واسه شروع دیر نیس پس یا علی بوگو شروع کن خدا خودش کمکت میکنه قبولی تو پزشکی سخته با توجه به اینکه گفتی به پرستاری هم علاقه داری پس راحت میتونی قبول شی
با یه برنامه جامع و منسجم پیش برو من همیشه گفتم هیچوقت واسه شروع دیر نیس پس یا علی بوگو شروع کن خدا خودش کمکت میکنه قبولی تو پزشکی سخته با توجه به اینکه گفتی به پرستاری هم علاقه داری پس راحت میتونی قبول شی
من شخصا از نشرالگو استفاده مي كنم و تو هيچ درسي اصلا كتاب گاج ندارم ولي كتاب خيلي خوبيه از لحاظ تيپ بندي تستي و پركاري تستي واصلا مقايسش با قلمچي كاملا اشتباهه،با همين فيزيك طوسي و يكي درميون زدن تستاش،خيلي از دوستانم بالاي ٨٠تا٩٠ زدن فيزيكشونو.چه تجربي وچه رياضي.
Sent from my iPad using Tapatalk
ببين اولين قدم براي موفقيت توكل به خدا هست.در مورد درس ها نمي دونم تو چه درسايي خوبي تو چه درسايي ضعيف هستي .در مورد زيست ادبيات فيزيك كه صحبت كرديم .... بنظر من تو بايد خيلي به شيمي اهميت بدي نگاه نكردم به ضريب شيمي پزشكي اما فك كنم از فيزيك بيشتره يا اگه بيشتر نباشه كمتر نيس.... واسه شيمي كتاب هاي فيل شيمي استاد بازرگاني رو بگير (البته اگه كتاب جمع بندي ديگه اي داري نمي خوا اينو بگيري چون نمي خوام خرج رو دستت بزارم )ولي باز هم به نظرم هيچ كتاب خلاصه اي بهتر از فيل شيمي نيس چون همه مطالب رو پوشش داده و چند تا هم تست آورده از تو چه پنهون من خودم تا همين امروز شيمي 3 رو دس نزدم يعني تيكه تيكه خوندم اما ميخوام از فردا فيل و كتاب رو بتركونم و دقيقا روش فيزيك رو پياده ميكنم اما خلاصه نمي نويسم ......... عربي خودتو اگه ضعيفي بشين بخون مطمئنم عربي من از تو ضعيف تر بود (هر چند همين الان هم مالي نيس ولي بهتر شده) عربي خيليا تو كنكور ميگن ول لش در حد 50 ميزنن اما وقتي جوابا مياد همه زير 30 هستن به نظر من عربي رو بتركون ميتونه سكوي پرتابت باشه برعكسش دين و زندگي رو تا خرداد نخوني هم هيچ ضرري نكردي من خودم حتي تو 10 روز آخر ديني رو ميخونم كه تو كنكور بتركونم (البته همين الان هم كه هفته اي يك ساعت ميخونم تو آزمونا قلم چي 80 70 ميزنم) ... زبانتم خوب من كه از زبان نا اميد شدمه و قطعا نميتونم درستش كنم .........ببين داداش من اين اون هر چي ميگيم روش هاي خودمونه كه باهاش داريم حالا نصفه و نيمه نتيجه ميگيريم تو حتما با مشاور و يكي كه از كنكور سر در بياره مشورت كن مثلا من ميگم دين و زندگي رو بزار واسه خرداد شايد واسه يكي ديگه فاجعه باشه شايدم واسه خود من يا يكي ديگه طبيعي باشه خب حتما اين كار رو بكن
داداش من كه نگفتم هر چي من ميگم درسته شايد گاج بهترين كتاب دنيا باشه من نظر خودمو گفتم .... شايد رتبه اول رياضي تجربي سال 93 هم از گاج استفاده كنن ها ......من نتيجه اي كه خودم گرفتم رو ميگم من كتاب گاج رو خوندم نتيجه نگرفتم اما اين روش رو اجرا كردم جواب داد ..راستي پشتبان قلم چي هم نيستم كه بقيه رو مجبور كنم روش هاي منو اجرا كنن
تا ماه شب افروزم پشت این پرده ها نهان است
باران دیده ام، همدم شبم یارِ آنچنان است
جان می لرزد که ای وای اگر دلم دیگر برنگردد
ماهم به زیر خاک و دلم در این ظلمت زمان است
خب زبانم خوبه کلا اما نخوندمش
عربیم هیچوقت خوب نبود اما گاج سفید ماهینی فقط ترجمه تعریب رو تست زدم شد 36 درصد زدم
منم شیمی رو تیکه تیکه خوندم تا الان فکر کنم باید از سال دو شروع کنم
دینی رو خرداد هم خوندم زمانی که پیش بودم فقط هم خلاصه نویسی اخر کتاب گاج نقره ای رو خوندم 42 شد اونم فقط درس های مهم که تست میومد رو خوندم بقیه رونخوندم
تو یادگیری مشکلی ندارم مشکل عمده ام زمان بندی و نوع خوندن درسها ست !!!
شیوه هایی که گفتی میخونی خیلی کمک کرد که قافیه دستم بیاد
ممنون
داداش ببين تست آموزشي كه ميزني اصلا نياز به درصد گيري نيست يعني تو تست آ«وزشي كه ميزني اگه بخواي درصد بگيري خودت تست رو خوب نميزني يعني به فكر ايني كه حتما درست باشه اما به نظر من اين كار رو نكن .....يه شيوه هست كه از رتبه هاي برتر تو مصاحبه هاي همشون هست اينه كه وقتي تست آ«وزشي ميزني همه ي گزينه ها رو دقيق بررسي كن و حتي تو زدن تست آ«وزشي ميتوني وقتي گير كردي تو حل سئوال برگردي به جزوه هات و كتاب و كلا هر چي كه بشه از روش خوند نكته شو يادآوري كني واسه خودت .....
.اون درصد گيري مال وقتيه كه تست زمان دار بزني يعني مثلا مياي يه فصل زيست رو ميخوني .خلاصه مينويسي وقتي تست آ«وزشي ميزني اگه تو يه تست گير كردي به خلاصه هات به كتاب به جزوه معلمت نگاه كن و نكته شو ياد بگير بعد بزار يكي دو رو ز بگذره بعد تست زمان دار بزن اون موقع درصدتو بگير
برادر من ...داداش من
من دخترم اون بالا هم وقتی گفتی داداش بهت گفتم
اسمم یوتاب به معنی درخشنده و بی مانند ه سردار نامی ارتش شاهنشاهی داریوش سوم خواهر آریو برزن که راه رو بر ارتش اسکندر بست یه کوچولو تاریخ من رو فراموش کرده همه داداشم رو میشناسن من رو فراموش کردن اما خیلی خندیدم مردم از خنده
اون درصد هایی که گفتم رو تو کنکور زدم
درست میگی درصد گیری تو تست های آموزشی ملاک نیست تا اون حد
ویرایش توسط youtab : 18 اسفند 1392 در ساعت 12:41
خواهش میکنم عزیزم.برای بار هزارم میگم ناامید نباش.وقت زیاد داری.میتونی یه دور مطالبو خوب بخونی البته به شرطی که سبک کنی فقط استرس نگیر.حضرت علی میگن:آرام باش,توکل کن,تفکرکن,آستین ها را بالا بزن,آنگاه دستان خداوند را میبینی که زودتر از تو دست به کار شده اند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)