آلفا اسکول

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5
    1. Top | #1

Romantic
      نمایش مشخصات

رضا صادقی ممنوع التصویر شد!!!

رضا صادقی خواننده محبوب ایرانی در واکنش به ممنوع التصویر شدنش در تلویزیون گفت: در بین برنامه خوب تلویزیون ما برنامه بد بودیم و ما را حذف کردند!

رضا صادقی خواننده محبوب ایرانی واکنش جالبی را نسبت به انتشار خبر ممنوع التصویر شدنش از خود بروز داده و در صفحه خود در شبکه اجتماعی فیس بوک پستی را مربوط به همین اتفاق به اشتراک گذاشته و توجه همگان را به خود جلب کرده است. رضا صادقی در مصاحبه اش با خبرگزاری برنا گفت: «من هم این خبر را از شما می شنوم و دلیلش را نمی دانم.»
      وی با توضیح اینکه از این خبر زیاد شوکه و ناراحت نیست با آرامش افزود:«رسانه تصویری و صدا و سیما باید رسانه ای مردمی باشد. وقتی یک نفر ممنوع التصویر می شود یعنی یکی از کاراکترهای مردم محسوب نمی شود و این می شود توهین و از این دست توهین ها زیاد دیدیم.»

وی در خصوص احترام به قشر هنرمند خاطرنشان کرد: «در این سرزمین یا باید دچار بیماری شویم یا اینکه در سانحه ای بمیریم تا اینکه اسم استاد را روی ما بگذارند وگرنه در غیر این صورت نه توجه و نه احترامی می بینیم. چرا باید از این خبر شوکه شوم؟ یک زمانی در این سرزمین موسیقی حرام بود و بعد مکروه شد. الان هم بین مکروه و حرام مانده ایم. اگر هم در ما خوانندگان به جایی رسیده ایم، نعمت جواب سلام هایی است که مردم به ما می دهند. البته در این میان کسانی هستند که فکر می کنند از دماغ فیل افتاده اند ولی ما اینطور نیستیم. گاهی دوست داشتم که ای کاش جای نگهبان ساختمان مان بودم و آرامش داشتم. صدا و سیما گاهی به ما لطف داشته و مصاحبه تصویری از ما پخش کرده است.»

صادقی ادامه داد: «دوست عزیزی که این بخشنامه را امضا کرده، فکر نکند که کار شق القمری انجام داده است. ما که بازیگر و هنرمند تصویری نیستیم. صدای خودمان را داریم و به مردم هم ما را به واسطه صدای مان می شناسند. چند وقت پیش مرا برای یک برنامه تلویزیونی دعوت کردند ولی به خاطر تداخل یک برنامه رادیویی نتوانستم در آنجا حضور پیدا کنم. ولی دست شان درد نکند و من از آنها صمیمانه تشکر می کنم و خسته نباشید می گویم. در بین برنامه خوب تلویزیون ما برنامه بد بودیم و ما را حذف کردند! تصویر برای ما یعنی اینکه «من دوستت دارم» یا «من طرفدارت هستم» این یعنی یک دنیا برای من. بقیه اش اصلا مرا شوکه نمی کند.» اشتراک گذاری این خبر در شبکه اجتماعی فیس بوک توانست خود شخص رضا صادقی منجرب طرفداری زیاد از این خبر شده به طوری که این پست وی توانسته است در مدت سه ساعت هفده هزارو چهارصد و بیست و چهار لایک (محبوبیت) را از آن خود کند.
      Çoban oldum gidiyorum
      Yapayalnız bu diyardan

Kar'ın oldum eriyorum
      Güneş olma yamacımda
      Irmağın olurum senin
      Sularım önünde durma

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      ای بابا

شاید بخاطر حمایتش از تتلو بوده باشه

3. Top | #3
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      وای خدا چیکار کنیم دیگه من درس نمیخونم ای خدا یعنی راهی هست دوباره با قدرت برگرده به جعبه جادویی

ژان وال ژان: مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان بردند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم! این دیگر چه دنیاییست!!!
      بینوایان-ویکتور هوگو

4. Top | #4

Romantic
      نمایش مشخصات
      رضا صادقی : سلام به همه دوستان ساده صبور

همیشه گفتم و باز هم میگم كه مهم نیست كجای جهان هستیم و كی هستیم ، مهم اینه كه كنار هم باشیم ، حالا هر كسی هستیم ..
      متاسفانه با خبر شدم یك جون هنر دوست ایرانی به نقلی بخاطر موزیك ویدئو بازداشت شده .. ای كاش جای
      این مودل برخورد ها كه در شأن جون سرزمینم نیست راهی براش باز میكردیم كه بتونه هنرشو به مردمش بهتر نشون بده ...
      این
      جونایی كه میگن بهشون زیر زمینی به خداوندی خدا اگه بهشون فرصت بدیم بیان روی زمین میتونن هنر این سرزمین رو بالا ببرن ..
      امروز دلم سوخت برای امیرحسین مقصودلو(تتلو) كه اسم مجرم و دستگیری رو براش بكار بردن ...
      امیر حسین شاید موزیكش باب سلیقه من نباشه اما هموطن منه برادر خاكی منه ... فرصت بدیم برای امیر حسین ها نه اینكه دستگیرو توبیخ و تنبیه ...
      چند وقت پیش یه تصویر دیدم از امیر حسین و لذت بردم كه از سختترین شرایط زندگی خودش رو در اورد و تلاش كرد ...
      امیدوارم شرایطی پیش بیاد كه موسیقی و ادمهاش حالا در هر سطحی بیشتر از نگرانی ممنوعیت و دستگیری ، ازاد اندیش به جهانی شدن برسن ... خیلی ها با این حرفام مخالفن اما من بعد از ٢٠ سال سابقه موسیقی از یك برادر و هنر مند ایرانی حمایت میكنم ...
      خدا خودش بهتر میدونه كی مجرمه و كی ...

Çoban oldum gidiyorum
      Yapayalnız bu diyardan

Kar'ın oldum eriyorum
      Güneş olma yamacımda
      Irmağın olurum senin
      Sularım önünde durma
      ویرایش توسط Captain : 16 اسفند 1392 در ساعت 19:23

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      اینا کم مونده خودشونم ممنوع التصویر کنند
      کلا هرکی راست بگه و حق بخونه از نظر بالا سری های ما مجرمه
      اونوخ .....
      لا اله الله.....

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن