واقعا برای نویسنده تاپیک باید تاسف خورد که که حجاب خودشو قفس می دونه, حقیقت ها رو مشکل.
متاسفم.
دوستان
نه پسر بودن انقدر بده نه دختر بودن.
بهتر نیس خدا رو شکر کنیم به خاطر چیزایی که داریم.
عاشق و رند و نظر بازم و میگویم فاش
تا بدانی که به چندین هنر آراسته ام
فلک به مردم نادان دهد زمام مراد
تو اهل فضلی و دانش همین گناهت بس
بنده های خدا دو دسته ان
۱-یا آدمن
۲-یا پسرن
عاسقا دو دسته هستن
۱- خود خدا
۲- دخترا
نتیجه اینکه پسرا هیچوقت نمیتونن آدم شن یا عاشق شن دست خودشون نیست آفرینششون اینجوریه. چند وقت پیش یه پسری میگفت((دخترا مثه آدامسن جویدن بیش از حد یه آدامس باعث بی مزه شدنش میشه و سرانجام همه آدامس ها سطل آشغاله...))
فقط خندیدم و پیش خودم افسوس خوردم به حال جامعه ای که شعور پسراش در همین حده. دلم به حال خدا سوخت آخه اون چیزی که اتفاق افتاده چیزی نیست که خدا فکرشو میکرد خدایا بعیده تو با این همه تدبیر به فکر خیانت آدم به حوا نبودی. خدایا ازت گله دارم. این آدم همونی بود که همدم وهمدرد حوا قرارش دادی. حالا فقط خود حوا با حوا همدردی میکنه و آدم رفته دنبال خیانت خودش.
خدایا ازت گله دارم چون با اینکه لیلی همیشه داره به پای این مجنون دروغیش میسوزه تو همه جا تو دینت تو کتابت به آدم هشدار دادی که از مکر حوا حذر کنه. یه مهر خائن و مکار بودن زدی رو پیشونی ما و مارو به خاطر گناه نکرده بدنام کردی.
خدایا چرا اسم لیلی پسوند برده رو به دنبال داره؟ خدایا چرا مجنون میتونه چندتا لیلی داشته باشه اما اگه لیلی فقط یه مجنون بیشتر داشته باشه سنگسارش میکنن؟ خدایا چرا بدنومی میوه ممنوعه خورده به نام حوا و عبادت و توبه ۱۰۰۰ ساله و خوش مسلکی خورده به نام آدم؟؟؟؟
خدایا به این بنده های ذکورت بگو اگه اول آدم هبوط کرد به این معنی نیست که سند زمینتو به نامش زدی. بگو اگه بهونه شون پیروی حوا از شیطان و خطای حواس دست ما پر تره. یادشون بیار که این تهمینه بود که حتی به نبود رستم بازم لالایی پهلوونی تو گوش سهراب خوند اما بازم این رستم بود که همه لالایی تهمینه رو به فریاد خصم مبدل کرد.
یادشون بیار لیلی انقد مهم بود که با رفتنش مجنون مجبور شد شبونه با چاه درد دل کنه
یادش بیار که حتی بعد از چند هزار سال حتی بعد از سجده ی زلیخا، هنوز لیلی بدنامی پیرهن از پشت دریده رو به دوش میکشه.
خدایا چرا به لیلی زیبایی دادی تا چشم مجنون دنبالش باشه؟ من این زیبایی رو که قداست لیلی رو به آتیش کشیده نمیخوام.
ببین لیلی چه مظلومانه داره تلذی میکنه داره جون میده دم دم آخره دیگه برگشتن یا برنگشتن مجنون براش فرقی نداره.
خدایا حالا که تو دنیات منه لیلا بازیچه این همه مجنون خائن شدم، حالا که از زندگی چیزی جز اشگ واسم یادگاری نمونده حد اقل تو بهشت یه جای خوب به منه لیلا بده.
آخه من واسه چشمای مجنون نذر کردم که تا آخر بهشت عاشقش بمونم، حتی اگه مجنون من خائن باشه
آیا تو چنان که می نمایی ، تنگی!
ویرایش توسط Majid-VZ : 09 مهر 1393 در ساعت 15:32
کاملا موافقم
متن رو من ننوشتم بقول شما مشکلش جمع بستن همه است اونم بخاطر ادبی بودن متنه به نویسندش نمیشه خرده گرفت
خوب یا بد بودن ادما به جنسیتشون بستگی نداره
اما باید قبول کنیم
گاهی بعضی مردا بخاطر بعضی ازادی های که دارن خیلی کارا میکنن(البته خانمها بی تقصیر نیستن)
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
راه نداره؟پارتی بازی کن دیگه
معذرت میخوام بشین و بفرما و بتمرگ هر سه یه معنی داره
پارتی و کمک کردنم یکیه خودمونو گول نزنیم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)