رفقا حواستون هست؟
نمایش نسخه قابل چاپ
رفقا حواستون هست؟
قبلا از ریاضی زیاد خوشم نمیومد الان عاشقشم :)):)):yahoo (6):
فیزیک یکم شرایطش زیادی ناجوره
باقیه درسا دست و پا شکسته دارم پیش میرم
حیفه این تاپیک خاک بخوره :yahoo (6):
چننندددد روزه کلا افت کردم...:yahoo (12)::(
نه اینطوری نمیشه...
باید یه دستی به سرو کله زندگیم بکشم...:yahoo (101)::yahoo (35)::yahoo (17)::y (455):
سلام
کانال رقابت گزارش مطالعه:tiradi@
منتظر حضور سبزتان هستیم:))
فایل پیوست 76589
یه خسته نباشید پر انرژی برای دوستایی که از ازمون قلم چی اومدن و الان دیگه کاملا خستگیشون در رفته
بچها یه متنی رو خوندم که دیدم حیفه کسایی که این آزمونو ازدست دادن این متنم از دست بدن :)))
میگن زندگی فیلم نیس. تئاتره...
اگه وسطش خراب کردی، کسی نمیگه کات.
نمیتونی از اول شروع کنی.
فقط باید بقیهشو بهتر بازی کنی! پس بقیشو با انرژی بالا بترکون تازه اول راهید.
فایل پیوست 76590
ینی اگه آزمون بعدی ترازم بالای 6هزار نشه خودمو میندازم تو دریاچه :yahoo (110): والا :))
منم اومدم
دوستان کمکی چیزی خواستین دریغ نکنین:yahoo (105):
سلام
وای من الان روحیه میخوام شدید قبل کنکور امسالم بودم اینجا با اون تلاش دوماهه تقریبا رتبم خوب شد
از شهریور شروع کردم تا مهر خوب خوندم ازمون گرفتم درصدام عالی ولی از 7مهر تا همین جمعه درگیر یه سری مشکلات شدید (مادرم مریضه منم تنها بچه پدرمم اینجا نیست محل کارشون دکتر و بیمارستان و...همه چی با من بود تا جمعه که خداروشکر مرخص شدن)ازمونی که از خودم گرفتم درصدام این شد(بودجه بندی مطابق حجم دو ازمون اولم قلم چی):
زیست 35
شیمی21
فیزیک 19
ریاضی 32
زبان 68
دینی 70
عربی 18
ادبیات 40
رسما گند زدم الان 21 ابانه قلم چی فکر کنم ازمون 4شم برگزار شد من هنوز اینجام و از بودجه عقب هیچی اون 2 بودجه بندی اولیم خراب کردم
از دیروز دارم قسمتایی که خوندمو تست میزنم ولی واقعا اعصابم داغونه هی پارسال و سالیان قبلش!!!!!!از جلوی چشمام رد میشه که چطور خراب کردم اسالم همینه به خصوص که کنکور اخرمه
لطفا چاره ای راهکاری هرچی هست بهم بگید دوستان
مرسی
بدينوسيله به اطلاع كليه داوطلبان آزمون سراسري سال 1397 مي رساند: براساس مصوبه نهمين جلسه شوراي سنجش و پذيرش دانشجو مورخ 96/08/20 ميزان و نحوه تاثير سوابق تحصيلي در آزمون سراسري سال 1397 همانند آزمون سراسري سال 1396 به صورت زير ميباشد: الف- آن دسته از ديپلمههاي رياضي و فيزيك، علوم تجربي، علوم انساني و علوم و معارف اسلامي كه ديپلم خود را از سال 1384 به بعد اخذ نموده اند و امتحانات يك يا چند درس آنها به صورت نهايي، سراسري و کشوری برگزار شده است، مشمول اعمال سوابق تحصيلي بوده و سوابق تحصيلي موجود ديپلم (سال سوم آموزش متوسطه) به ميزان حداكثر 25 درصد به نسبت سوابق تحصيلي موجود داوطلب و به صورت تأثير مثبت در نمرهكل نهايي آنان لحاظ مي شود. ب- داوطلبان داراي مدرك پيش دانشگاهي رياضي و فيزيك، علوم تجربي، علوم انساني، علوم و معارف اسلامي و هنر كه مدرك دوره پيش دانشگاهي خود را از سال تحصيلي 91-1390 به بعد اخذ كردهاند و امتحانات يك يا چند درس آنها به صورت نهايي، سراسري و کشوری برگزار شده است، مشمول اعمال سوابق تحصيلي بوده و سوابق تحصيلي موجود دوره پيش دانشگاهي (صرفاً نمرات دروسی که به صورت نهایی، سراسری و کشوری برگزار شده است) به ميزان حداكثر 5 درصد به نسبت سوابقتحصيلي موجود داوطلب و به صورت تأثير مثبت در نمرهكل نهايي آنان لحاظ ميشود. تبصره: برای داوطلبان مشمول سوابق تحصیلی بندهای الف و ب، هر دو مورد اعمال خواهد شد. شايان ذكر است اعمال تاثير مثبت سوابق تحصيلي بدان معني است كه اگر سوابق تحصيلي باعث افزايش نمرهكل نهايي آزمون هر زيرگروه شود در آن زير گروه اعمال خواهد شد و اگر باعث كاهش نمرهكل نهايي آزمون هر زيرگروه شود (اثر منفي داشته باشد) در آن زيرگروه اعمال نميشود و نمره كل آزمون آن زيرگروه به عنوان نمره كل نهايي زيرگروه فوق در نظر گرفته ميشود.
روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور
فایل پیوست 76596
اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور درباره تاريخ و نحوه ثبت نام وانتخاب رشته در مرحله تكميل ظرفيت ويا ظرفيتهاي جديد دورههاي روزانه، نوبت دوم (شبانه)، مجازي دانشگاهها وموسسات آموزش عالي ،پرديسهاي دانشگاه فرهنگيان، ، پرديسهاي خودگردان و ظرفيت مازاد دانشگاهها ي علوم پزشكي درآزمون سراسري سال 1396
با توجه به درخواست دانشگاهها و موسسات آموزش عالي براي پذيرش در ظرفيت رشتههاي جديد و يا تكميل ظرفيت برخي از رشتههاي دورههاي روزانه، نوبت دوم (شبانه)، مجازي، پرديسهاي دانشگاه فرهنگيان وهم چنين پرديسهاي خودگردان و ظرفيت مازاد دانشگاههاي علوم پزشكي در آزمون سراسري سال 1396، به اطلاع كليه داوطلبان شركت كننده آزمون سراسري سال جاري علاقمند به تحصيل در رشتههاي تحصيلي دورههاي فوق الذكر در اين مرحله ميرساند، كه اطلاعيه اين سازمان به همراه جدول رشته هاي تحصيلي مورد نظر در روز سه شنبه مورخ 96/08/30 از طريق پايگاه اطلاعرساني اين سازمان منتشر و اعلام خواهد شد. لذا داوطلبان گرامي لازم است جهت كسب اطلاع از رشتهها و دانشگاههاي پذيرنده دانشجو در اين مرحله، به اطلاعيه مربوط مراجعه نمايند.
روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور