-
سوتی بزرگ سریال اوای باران
-
واسه 1عکس تایپیک چی بگم به تو!!!!!!
از پیش کسوتایی مثلنااااااااا:دی:y (621):
ولی باحال بود:)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M o h a m m a d
واسه 1عکس تایپیک چی بگم به تو!!!!!!
از پیش کسوتایی مثلنااااااااا:دی:y (621):
ولی باحال بود:)
هوچی نگووووووووو خودت منتقلش کن خخخخخخخ
یه بار اومدم تاپیک بزنمااااااااااا...........اه دیگه تاپیک زدممممممممممممممم :y (424):
-
چيكارش داري ؟چرا بيخودي ميزني تو ذوق بچه ا(لهي الهي عييب نداله اجي نالحت نباش). ايراني = سوتي محض
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
خانوم دكتر
چيكارش داري ؟چرا بيخودي ميزني تو ذوق بچه ا(لهي الهي عييب نداله اجي نالحت نباش). ايراني = سوتي محض
مظلوم گیر اورده
به موقش خودم میزنم تو ذووقش خخخخخخخخخ
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdiehgr
مظلوم گیر اورده
به موقش خودم میزنم تو ذووقش خخخخخخخخخ
الهي من فداي تو اجي بي دهنم بشممممممم (عروسك بي دهن)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
خانوم دكتر
الهي من فداي تو اجي بي دهنم بشممممممم (عروسك بي دهن)
بی دهن خخخخخخخخخ
دهن دارما جون تو خخخخخ
ایناهاش:y (718): خخخخخخخخخخخخ
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdiehgr
بی دهن خخخخخخخخخ
دهن دارما جون تو خخخخخ
ایناهاش:y (718): خخخخخخخخخخخخ
من سري كامل عكس عروسكا رو دارم دهن نديدم. دختر خالمم گفت بي دهنن:y (477):
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
خانوم دكتر
من سري كامل عكس عروسكا رو دارم دهن نديدم. دختر خالمم گفت بي دهنن
ولی من دیدم دارناااااااااااااااااااا.. ....:y (477):
-
از همه مزخرف تر، ایراد حقوقیِ ناجوریه که این فیلم داره.
طه تمام سهام شرکت رو زده به اسم باران ریاحی، اوکی؟
حالا، اون دختره بیتا، چه جوری میخواد اموال باران رو بزنه به نام یکی دیگه؟
مگه الکیه؟ مثلا من یه شناسنامه تو خیابون پیدا کنم، میتونم برم اموال یارو رو بزنم به نام خودم؟
مورد بعدی این که شناسنامه باران مال 20 سال پیشه، این یعنی براش کارت ملی نگرفتن. الان بدون کارت ملی هویج هم دستت نمیدن.
مورد بعدی این که چرا طه شناسنامه دخترش رو تو اون عروسی پس نگرفت؟ همینجوری گذاشت دست اونا بمونه؟ خیلی راحت میتونست از سوء استفاده های احتمالی جلوگیری کنه. خیلی آبکیه!
جالب این که کل داستان فیلم پیرامون همین موضوع هم میگرده!!!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdiehgr
هوچی نگووووووووو خودت منتقلش کن خخخخخخخ
یه بار اومدم تاپیک بزنمااااااااااا...........اه دیگه تاپیک زدممممممممممممممم :y (424):
خخخخ
ولش کن بذار جدا باشه :دی
-
خداوکیلی خیلی بیکارید
آخه آدم عاقل میشینه سریال ایرانی ببینه؟
نه واقعا؟!
از همون روزی که شروع شد فقط 4 دقیقه اول رو نگاه کردم و فهمیدم باز از اون سریالای مسخرست
حالا سوتی ها رو که خودتون فرمودید تو صفحه اول
اصلا لازم نیست از این سریال سوتی بگیرید چون تیتراژ اولش پر از سوتی و مضخرف بازیه
مثلا داره نشون میده بارون میباره ولی هوا آفتابیه!!!
آخه آدم عاقل تو که بلد نیستی تیتراژ بسازی چرا میخوای هالیوودی کار کنی؟
تابلو که دارن با ماشین آتش نشانی آب میپاشن
یا مثلا آخرای تیتراژ قبل از اینکه سریال شروع بشه یه ماشین رو میبینیم که داره برف پاک کنش آب بارون رو شیشه رو پاک میکنه،درست؟؟؟
اما همزمان داره از آب شیشه شوی ماشین استفاده میکنه!
خداوکیلی آدم عاقل این سریال رو میبینه؟:y (566):
اگر اینقدر دوست دارید سریال ببینید،برید چند تا سریال خارجی رو دنبال کنید
تمام...!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
call
خداوکیلی خیلی بیکارید
آخه آدم عاقل میشینه سریال ایرانی ببینه؟
نه واقعا؟!
از همون روزی که شروع شد فقط 4 دقیقه اول رو نگاه کردم و فهمیدم باز از اون سریالای مسخرست
حالا سوتی ها رو که خودتون فرمودید تو صفحه اول
اصلا لازم نیست از این سریال سوتی بگیرید چون تیتراژ اولش پر از سوتی و مضخرف بازیه
مثلا داره نشون میده بارون میباره ولی هوا آفتابیه!!!
آخه آدم عاقل تو که بلد نیستی تیتراژ بسازی چرا میخوای هالیوودی کار کنی؟
تابلو که دارن با ماشین آتش نشانی آب میپاشن
یا مثلا آخرای تیتراژ قبل از اینکه سریال شروع بشه یه ماشین رو میبینیم که داره برف پاک کنش آب بارون رو شیشه رو پاک میکنه،درست؟؟؟
اما همزمان داره از آب شیشه شوی ماشین استفاده میکنه!
خداوکیلی آدم عاقل این سریال رو میبینه؟:y (566):
اگر اینقدر دوست دارید سریال ببینید،برید چند تا سریال خارجی رو دنبال کنید
تمام...!!
دوست عزیز !من که این سریال رو نمیبینم. اما اجازه بده ملت فیلم های مزخرف خودمون رو ببینن .بهتر از فیلم های ترکی و کره ای و کامبیایی هست.
حالا امریکاییی باشه یه چیزی .
-
حالا شما میگی چی ببینیم؟؟
-
بنظرم همه بريم تو روستا ها كشاورزي راديو گوش كنيم. با چاپار برا هم نامه بنويسيم.(چاپار پيشرفتس با دود آتيش از هم خبر بگيريم)با تلويزيون قرمز رنگ سياه و سفيد شبكه 1و2و3 ببينيم.چطوره؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
خانوم دكتر
بنظرم همه بريم تو روستا ها كشاورزي راديو گوش كنيم. با چاپار برا هم نامه بنويسيم.(چاپار پيشرفتس با دود آتيش از هم خبر بگيريم)با تلويزيون قرمز رنگ سياه و سفيد شبكه 1و2و3 ببينيم.چطوره؟
تو کدوم روستا اینجوییه خداییش!!!؟ الان تو بررهم که بری خیلی پیشرفتهتره!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
karen
دوست عزیز !من که این سریال رو نمیبینم. اما اجازه بده ملت فیلم های مزخرف خودمون رو ببینن .بهتر از فیلم های ترکی و کره ای و کامبیایی هست.
حالا امریکاییی باشه یه چیزی .
من هم منظورم دقیقا آمریکایی هست
از این سریال های ترکی و کره ای متنفرم
به نظرم اگر کسی بره این سریال های کره ای و ترکیه ای رو ببینه بهتره همین ایرانی رو ببینه
لااقل از لحاظ فرهنگی بهتره
اما امریکایی یه چیز دیگست:yahoo (52):
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohammad74
حالا شما میگی چی ببینیم؟؟
برو آمریکایی ببین
خوشبختانه بالای 100 تا شبکه هست که سریال میدن بیرون هر هفته
بنا به هر سلیقه ای
گل سر بد همشون هم به نظرم hbo هست...
{البته سریال hbo یه جورایی از هفت ملت آزادن و ممکن مثبت 18 باشند!!!}
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
call
برو آمریکایی ببین
خوشبختانه بالای 100 تا شبکه هست که سریال میدن بیرون هر هفته
بنا به هر سلیقه ای
گل سر بد همشون هم به نظرم hbo هست...
{البته سریال hbo یه جورایی از هفت ملت آزادن و ممکن مثبت 18 باشند!!!}
من حاضرم خودم رو برای Game of thrones اعدام کنم!!! کنکورمو میدم تا زودتر اپیزود 4 رو ببینم. 6 آپریل........
یادم نمیاد تا الان انقدر منتظر یه سریال مونده باشم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
strider
من حاضرم خودم رو برای Game of thrones اعدام کنم!!! کنکورمو میدم تا زودتر اپیزود 4 رو ببینم. 6 آپریل........
یادم نمیاد تا الان انقدر منتظر یه سریال مونده باشم.
آخه کیه که "بازی تاج و تخت" رو دوست نداشته باشه؟:yahoo (41)::yahoo (9):
همه ی سریالای HBO باحال هستند
ولی خودت که میدونی یه خورده مشکل خاک بر سری دارند:y (707):
به جزء این سریال،واکینگ دد رو هم میبینم و اون هم اتفاقا تا چند هفته آینده ادامه فصل 4 میاد
قسمت آخرش بینظیر بود واکینگ دد
در ضمن مثل HBO نیست که از اون چیزا داشته باشه
به هر حال منظورم این بود که سریالای ایرانی هر سال دارن افت میکنن
برعکس سریالای آمریکایی که هر سال دارن بهتر میشن به طوری که فیلم ها دارن جلوشون کم میارن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
call
آخه کیه که "بازی تاج و تخت" رو دوست نداشته باشه؟:yahoo (41)::yahoo (9):
همه ی سریالای HBO باحال هستند
ولی خودت که میدونی یه خورده مشکل خاک بر سری دارند:y (707):
به جزء این سریال،واکینگ دد رو هم میبینم و اون هم اتفاقا تا چند هفته آینده ادامه فصل 4 میاد
قسمت آخرش بینظیر بود واکینگ دد
در ضمن مثل HBO نیست که از اون چیزا داشته باشه
به هر حال منظورم این بود که سریالای ایرانی هر سال دارن افت میکنن
برعکس سریالای آمریکایی که هر سال دارن بهتر میشن به طوری که فیلم ها دارن جلوشون کم میارن
من آوای باران رو مجبورم ببینم.
شام ساعت 9 آماده میشه، رو به روی تلویزیون، طبیعیه که یا باید آوای باران رو ببینم، یا قید شام رو بزنم.
با این که پر از تناقضه و داستانش شدیداً آبکیه، ولی چند قسمت که دیدم کنجکاو شدم بدونم بقیه اش چی میشه...
من اول کتاب نغمه یخ و آتش رو خوندم، فیلمش که اومد، فکر میکردم مثل همه ی سریالایی که از رو کتاب ها میسازن آبدوغ خیاری و آشغاله، ولی الان سریالش رو بیشتر از کتاب دوست دارم.
تو سریال خیلی سانسور شده، کتابش ناجورتره، با شرح و تفصیل و توصیف های فراوان!
-
من نمی گم سریالای ترکیه ای و کره ای خوبن ؛ اما خداوکیلی تا این حد به شعور بیننده توهین نمی کنن!
عوامل این سریال مردم رو هالو گیر آوردن! یه قصه آبکی و مسخره و هندی ساختن و انتظارم دارن که ما باورش کنیم!
جالبه
نه نادر ،
نه زیور و
نه طاها
هیــــــــــــچ کس و کار وفامیلی ندارن مثلا که بدونه زیور و نادر یه دختر بیست و خورده ای ساله داره!!!
اصــــن سهام شرکت به اسم باران زده شده یا بیتا ؟!!!!
-
ببینید شب آدم بعد از کلی درس خوندن میاد تا یه چیزی ببینه که خسته شه و بعدش بگیره بخابه!! نه این سریالای آمریکایی که کمکی که نمی کنن هیچ، خابم میپرونن!! شما از این دید بهش نگا کنید!!:دی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Masood11
ببینید شب آدم بعد از کلی درس خوندن میاد تا یه چیزی ببینه که خسته شه و بعدش بگیره بخابه!! نه این سریالای آمریکایی که کمکی که نمی کنن هیچ، خابم میپرونن!! شما از این دید بهش نگا کنید!!:دی
استدلال جالبی بود :y (621): ولی ساعت 10 شبکه تماشا فیلم های کره ای نشون میده، تو 10 دقیقه اول خوابت میبره.
خودِ فیلم تخیلی
دوبله: افتضاح
سانسور: اووپس
تمام آهنگ های فیلم هم ترکوندن! وسطش قطع و وصل میشه و آهنگ جومونگ پخش میشه و.....
مغزت خود به خود به این نتیجه میرسه خوابیدن بهترین کاره!
-
دعوا نكنين حالا.اشكال نداره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
strider
استدلال جالبی بود :y (621): ولی ساعت 10 شبکه تماشا فیلم های کره ای نشون میده، تو 10 دقیقه اول خوابت میبره.
خودِ فیلم تخیلی
دوبله: افتضاح
سانسور: اووپس
تمام آهنگ های فیلم هم ترکوندن! وسطش قطع و وصل میشه و آهنگ جومونگ پخش میشه و.....
مغزت خود به خود به این نتیجه میرسه خوابیدن بهترین کاره!
خب نه فیلم کره ای همون طور که میگی اوضاش داغونه و ممکنه وسطای خابت یه دفه موزیک اکشن بزنه و خابتو بپرونه!!
هر کسی که نمیتونه فیلم ایرانی بسازه!!:دی
اصن چن منظورن!!! هم قرص خابن هم چن دیقه ای ما رو از شر پیام بازرگانی تلویزیون خلاص میکنن!!:دی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Masood11
خب نه فیلم کره ای همون طور که میگی اوضاش داغونه و ممکنه وسطای خابت یه دفه موزیک اکشن بزنه و خابتو بپرونه!!
هر کسی که نمیتونه فیلم ایرانی بسازه!!:دی
اصن چن منظورن!!! هم قرص خابن هم چن دیقه ای ما رو از شر پیام بازرگانی تلویزیون خلاص میکنن!!:دی
من تا فیلم ایرانی ای که میبینم همین آوای بارانه، اونم کاملا اتفاقی باعث شد کنجکاو بشم ادامه اش چی میشه.
0.5 ساعت فیلمه، وسطش 10 دقیقه پیام بازرگانیه.
اونم از شانس ما، یکیش گاجه، یکیش کانون، تن تاک هم که پای ثابته.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mahsa
من نمی گم سریالای ترکیه ای و کره ای خوبن ؛ اما خداوکیلی تا این حد به شعور بیننده توهین نمی کنن!
عوامل این سریال مردم رو هالو گیر آوردن! یه قصه آبکی و مسخره و هندی ساختن و انتظارم دارن که ما باورش کنیم!
جالبه
نه نادر ،
نه زیور و
نه طاها
هیــــــــــــچ کس و کار وفامیلی ندارن مثلا که بدونه زیور و نادر یه دختر بیست و خورده ای ساله داره!!!
اصــــن سهام شرکت به اسم باران زده شده یا بیتا ؟!!!!
فیلمامه نویسش تخیلش زیادی کار میکنه:دی
-
اقا من از اولش هم با تلوزیون نافم رو بریدن. اما یک تدبیر برای امسال اندیشیدم به شما ها هم پیشنهاد میکنم .از سریال های ایرانی تلوزیون هیچی نمیبینم. اما شاه گوش و شوخی کردم رو میخرم میبینم خیلی باحاله.من فیلم بین قهاریم(تعریف از خود نباشه) اگه 5 دقیقه از هر سریالی رو ببینم میفهمم جریانش چیه.یا مامانم برام تعریف میکنه.اخر هفته هم فیلم امریکایی میبینم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
strider
از همه مزخرف تر، ایراد حقوقیِ ناجوریه که این فیلم داره.
طه تمام سهام شرکت رو زده به اسم باران ریاحی، اوکی؟
حالا، اون دختره بیتا، چه جوری میخواد اموال باران رو بزنه به نام یکی دیگه؟
مگه الکیه؟ مثلا من یه شناسنامه تو خیابون پیدا کنم، میتونم برم اموال یارو رو بزنم به نام خودم؟
مورد بعدی این که شناسنامه باران مال 20 سال پیشه، این یعنی براش کارت ملی نگرفتن. الان بدون کارت ملی هویج هم دستت نمیدن.
مورد بعدی این که چرا طه شناسنامه دخترش رو تو اون عروسی پس نگرفت؟ همینجوری گذاشت دست اونا بمونه؟ خیلی راحت میتونست از سوء استفاده های احتمالی جلوگیری کنه. خیلی آبکیه!
جالب این که کل داستان فیلم پیرامون همین موضوع هم میگرده!!!!!
مسخره واسش کمه
من ک بالاجبار ی چن قسمت دیدم برای منم جای سواله ک سهام ب شناسنامه ی بارانه اما حالا ک باباهه فهمیده اون باران نیس شناسنامه ی دخترشم دیگه واسه اونا ب درد نمیخوره ک!
-
همینمون مونده بود شکیب بیاد آدم بکشه
:|
نویسنده :|
-
این چ ربطی داشت ب سوتی
آره خیلی مسخره اس الان مثلا باران ک دید اون کیانوشو کشته میخواد چیکار کنه؟اونم بکشه؟!
ببین خودمم دارم چ پستی میذارم!بیخیال
-
اون دختره که زنگ زد به مرضیه گفت برو فردا آزمایش hiv بده
مگه حداقل دو هفته طول نمیکشه تا بروبچ hiv تکثیر بشن و اونوقت آزمایش مثبت اعلام شه؟؟
والا اون موقع که ما کنکور دادیم(زمون شاه رو میگم) تو گاج اینجوری نوشته بود
Sent from my C6903 using Tapatalk
-
این شناسنامه هم که میگین خو شناسنامه جعلی به اسم باران واسه بیتا درست کرده ......این الان خیلی درکش سخت بود؟خخخخخ
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdiehgr
این شناسنامه هم که میگین خو شناسنامه جعلی به اسم باران واسه بیتا درست کرده ......این الان خیلی درکش سخت بود؟خخخخخ
هرکس یه شناسنامه جعلی (یا حتی واقعی) دستش بگیره که نمیتونه بره اموال به نام بزنه. کلی کار اداری و حقوقی داره.
فقط میشه رفت هتل باهاش چند شب اتاق کرایه کرد، اونا هویت رو چک نمیکنند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
strider
هرکس یه شناسنامه جعلی (یا حتی واقعی) دستش بگیره که نمیتونه بره اموال به نام بزنه. کلی کار اداری و حقوقی داره.
فقط میشه رفت هتل باهاش چند شب اتاق کرایه کرد، اونا هویت رو چک نمیکنند.
چرانتونه؟؟؟بعدشم اگه بخان تک تک اینا رو درنظر بگیرن و فیلم بسازن که خیلی طول میکشه باید فیلمو100قسمتی کنن
الانم فیلم رو زیادی دارن کشش میدن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdiehgr
چرانتونه؟؟؟بعدشم اگه بخان تک تک اینا رو درنظر بگیرن و فیلم بسازن که خیلی طول میکشه باید فیلمو100قسمتی کنن
الانم فیلم رو زیادی دارن کشش میدن
برای این که از ثبت احوال استعلام میشه.
بعد تمام معاملات کشور، مثل خرید و فروش ماشین و خونه، رهن و اجاره، سهام، نقل و انتقالات، باید به صورت الکترونیکی ثبت بشه و براش کد رهگیری صادر بشه.
تمام این بند و بساطی که دولت راه اندازی کرده برای جلوگیری از همین اتفاقه!
مجبور نیستن یه داستان دری و وری و آبکی تحویل ملت بدن. مگه هالیوود چه جوری فیلم میسازه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
strider
برای این که از ثبت احوال استعلام میشه.
بعد تمام معاملات کشور، مثل خرید و فروش ماشین و خونه، رهن و اجاره، سهام، نقل و انتقالات، باید به صورت الکترونیکی ثبت بشه و براش کد رهگیری صادر بشه.
تمام این بند و بساطی که دولت راه اندازی کرده برای جلوگیری از همین اتفاقه!
مجبور نیستن یه داستان دری و وری و آبکی تحویل ملت بدن. مگه هالیوود چه جوری فیلم میسازه؟
این داستانا وفیلما رو فقط واسه سرگرمی ملت میسازن اگه بخای همه این چیزا رو درنظر بگیری که کلا همه فیلماشون ابکیه!!!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdiehgr
این داستانا وفیلما رو فقط واسه سرگرمی ملت میسازن اگه بخای همه این چیزا رو درنظر بگیری که کلا همه فیلماشون ابکیه!!!!!
بیشتر شبیه توهین به شعور ملته.
این فیلم رئاله، اما توش واقع گرایی نیست، بیشتر توهمات نویسنده در مورد معاملاته.
حتی یه مشاور حقوقی تو فیلمشون نداشتن.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
strider
بیشتر شبیه توهین به شعور ملته.
این فیلم رئاله، اما توش واقع گرایی نیست، بیشتر توهمات نویسنده در مورد معاملاته.
حتی یه مشاور حقوقی تو فیلمشون نداشتن.
چی بگم:40: