تو کدوم روستا اینجوییه خداییش!!!؟ الان تو بررهم که بری خیلی پیشرفتهتره!
نمایش نسخه قابل چاپ
آخه کیه که "بازی تاج و تخت" رو دوست نداشته باشه؟:yahoo (41)::yahoo (9):
همه ی سریالای HBO باحال هستند
ولی خودت که میدونی یه خورده مشکل خاک بر سری دارند:y (707):
به جزء این سریال،واکینگ دد رو هم میبینم و اون هم اتفاقا تا چند هفته آینده ادامه فصل 4 میاد
قسمت آخرش بینظیر بود واکینگ دد
در ضمن مثل HBO نیست که از اون چیزا داشته باشه
به هر حال منظورم این بود که سریالای ایرانی هر سال دارن افت میکنن
برعکس سریالای آمریکایی که هر سال دارن بهتر میشن به طوری که فیلم ها دارن جلوشون کم میارن
من آوای باران رو مجبورم ببینم.
شام ساعت 9 آماده میشه، رو به روی تلویزیون، طبیعیه که یا باید آوای باران رو ببینم، یا قید شام رو بزنم.
با این که پر از تناقضه و داستانش شدیداً آبکیه، ولی چند قسمت که دیدم کنجکاو شدم بدونم بقیه اش چی میشه...
من اول کتاب نغمه یخ و آتش رو خوندم، فیلمش که اومد، فکر میکردم مثل همه ی سریالایی که از رو کتاب ها میسازن آبدوغ خیاری و آشغاله، ولی الان سریالش رو بیشتر از کتاب دوست دارم.
تو سریال خیلی سانسور شده، کتابش ناجورتره، با شرح و تفصیل و توصیف های فراوان!
من نمی گم سریالای ترکیه ای و کره ای خوبن ؛ اما خداوکیلی تا این حد به شعور بیننده توهین نمی کنن!
عوامل این سریال مردم رو هالو گیر آوردن! یه قصه آبکی و مسخره و هندی ساختن و انتظارم دارن که ما باورش کنیم!
جالبه
نه نادر ،
نه زیور و
نه طاها
هیــــــــــــچ کس و کار وفامیلی ندارن مثلا که بدونه زیور و نادر یه دختر بیست و خورده ای ساله داره!!!
اصــــن سهام شرکت به اسم باران زده شده یا بیتا ؟!!!!
ببینید شب آدم بعد از کلی درس خوندن میاد تا یه چیزی ببینه که خسته شه و بعدش بگیره بخابه!! نه این سریالای آمریکایی که کمکی که نمی کنن هیچ، خابم میپرونن!! شما از این دید بهش نگا کنید!!:دی
استدلال جالبی بود :y (621): ولی ساعت 10 شبکه تماشا فیلم های کره ای نشون میده، تو 10 دقیقه اول خوابت میبره.
خودِ فیلم تخیلی
دوبله: افتضاح
سانسور: اووپس
تمام آهنگ های فیلم هم ترکوندن! وسطش قطع و وصل میشه و آهنگ جومونگ پخش میشه و.....
مغزت خود به خود به این نتیجه میرسه خوابیدن بهترین کاره!
دعوا نكنين حالا.اشكال نداره
اقا من از اولش هم با تلوزیون نافم رو بریدن. اما یک تدبیر برای امسال اندیشیدم به شما ها هم پیشنهاد میکنم .از سریال های ایرانی تلوزیون هیچی نمیبینم. اما شاه گوش و شوخی کردم رو میخرم میبینم خیلی باحاله.من فیلم بین قهاریم(تعریف از خود نباشه) اگه 5 دقیقه از هر سریالی رو ببینم میفهمم جریانش چیه.یا مامانم برام تعریف میکنه.اخر هفته هم فیلم امریکایی میبینم.