نظر دیگه ای نیست؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
نظر دیگه ای نیست؟؟؟
منم مشکل خواب دارم..
شب 2 یا 3 خوابم میبره ،(البته ظهرشم نمیخوابم اینطوریه !)
باید برم پیش روانپزشک ؟
کاش منم دیر خوابم میبرد حداقل!
من شب که از ساعت دوازده و نیم به بعد خاموش میشم
صبح هم که بلند میشم ...یه وقتایی بوده که همینطوری یهو خوابم برده.
با وجود اینکه صبح به صورتم آب میزنم و حتی ورزش هم میکنم.
دارم کلافه میشم دیگه... الآن یه هفته شده که اینجوریم!:|
سلام به همه دوستان
منم مشکل خواب دارم . ینی به جرات میتونم بگن بزرگترین مانع من برای درس خوندن همین خوابمه . :yahoo (117):
من ساعت 3 4 شب خوابم میبره . صبا هم 11 پا میشم . یعنی آرزومه من 7:30 بیدار شم 8 شروع کنم درس خوندن . تابستون پارسال یه هفته اینکارو کردم اما نتونستم ادامه بدم . عصرا هم 3 میخوام یه ساعت بخوابم 4 خوابم میبره تا 6 .
کمک کنید خواهشا . ایا باید کار خاصی کرد ؟؟؟ من میخوام 12 بخوابم 7:30 بیدار شم . چیکار کنم ؟؟؟؟
در ضمن یه جایی دیدم که میزان ساعات خواب باید بر 1:30 بخش پذیر باشه . مثلا 6 ساعت خواب یا 7:30 ساعت . صحت داره به نظرتون ؟؟؟؟
ممنون میشم دوستانی که مشکل من رو داشتن تونستن حل کنن به منم بگن چجوری . ممنون میشم کمک کنین
حداقل خواب8-7ساعته حالا هر جور که میتونین به این مقدار برسونین
اگر راحتین دیر بخوابین دیر هم بیدار شین،اشکال نداره.
فقط 8ساعت خواب تکمیل باشه
خب چرا اصرار دارین شب زود بخوابین؟
میتونین تا هر وقت میتونین بیدار بمونین و درس بخونین اما از اون ور بیشتر بخوابین
البته اونایی که مدرسه میرن اجبارا ساعت بیدار شدنشون مشخصه
سعی نکنید خوابتون رو الکی کم کنید . شما اگه 8 ساعت بخوابید توی روز براتون 16 ساعت میمونه . شما 16 ساعت رو درس میخونی که میخوای از خوابت بزنی ؟؟؟ اگه میخواید زود بخوابید خیلی خوبه . ولی سعی نکنید کمتر از 7 ساعت بخوابید ...
شیر و عسل قبل از خواب بخورید هم راحت خوابتون میبره هم وقتی بیدار میشید خسته نیستید .
نه نمیخوام از خوابم بزنم اتفاقا خودمم میخوام 8 ساعت بخوابم ولی دیر میخوابم دیر بیدار میشم . چون بعضی از دوستام 7 8 بیدار میشن منم میتنم 12 بخوابم 8 بیدار شم تنها هدفم زود بیدار شدنه ادم سرحاله اون مواقع . من میتونم صبا بیدار شم اگه خوب خوابیده باشم ولی مشکلم اینه که مثلا 12 خوابم نمیبره 4 خوابم میبره 10 11 بیدار میشم و این چرخه ادامه داره .
دکتر افشار یه ویس خیلی خوب داره درباره همین کاهش خواب.خواستین ایدی تلگرامتون بفرستین پیام خصوصی میفرستم تلگرام واستون
سلام و وقت بخیر...
مشکلات خواب سه نوعه:
1) بدخوابی: اصطلاحا نه در شب خواب کاملی داریم و نه در روز کاملا بیداریم.به طور کلی فرد بد خواب کسیه که از خوابیدن خودش احساس رضایت نمی کنه و وقتی بیدار می شه احساس سر حال بودن نداره
راهکار:
:1- با دقت خواب شب گذشته خودمون رو مرور کنیم و بدونیم چقدر و چگونه خوابیدیم. مثلا یک کاغذ و قلم کنار محل خواب خودمون بذاریم و نکات مربوط به زمان خوابیدن، زمان بیدار شدن، مقدار کم خوابی، عمق خواب و زمان اون را در اون یادداشت کنیم تا با رعایت ریتم خواب خود با خواب آلودگی به رخت خواب بریم و زمانی بلند شیم که احساس نیاز به خواب نمی کنیم.
2- از نظر احساسی و عاطفی برای داشتن یک خواب خوب در شب علاوه بر جسم یک ساعت قبل از خواب هیجان شدید را تجربه نکنید مثلا فیلم ترسناک نبینید. خوابیدن یعنی بی توجه شدن اگر هم فکر می کنید فقط به مسایل خوشایند و مثبت زندگی توجه کنید.
3- از نظر فکری و ذهنی قبل از خواب افکار خودمون رو بخوابونیم و کار فشرده ذهنی که نیاز به تمرکز دارد، نکنیم زیرا اگر مثلا آخر شب بازی فکری می کنید تا صبح بازی می کنید .
رومیها در زمان قدیم اتاق های مخصوصی داشتند که قبل از اتاق خواب بود و در اون خود را برای خوابیدن آماده می کردند چه خوبه ما هم حداقل در ذهنمون اتاقی برای آمادگی خواب خالی می کردیم.
2)پر خوابی: زیاد بودن مدت زمان خواب یا خواب آلودگی روزانه یا هردو
راهکار:
1- ساعت بدنتون رو از نو تنظیم کنید.
می تونید هر شب راس ساعت مشخصی به تخت خواب برید و صبح هم راس ساعت مشخصی از خواب بیدار شید
2-به خودتون تلقین کنید که می تونید سر موقع از خواب بیدار شید
3- دلیلی برای بیدار شدن راس ساعتی مشخص پیدا کنید.
4- اگه قصد کم کردن ساعات خوابتون رو دارید به مرور زمان این کار رو بکنید.
5-استراحت کوتاهی در طول روز داشته باشید.
6-تحقیقات نشون می دهه که ورزش به تنظیم ساعت بدن کمک بسزایی می کنه.
7-زمانی که از خواب بیدار شدید سعی کنید: حمام آب سرد بگیرید.صبحانه سبک و پرانرژی بخورید
3)بی خوابی:بی خوابی می تونه به صورت دیر به خواب رفتن، زود بیدار شدن یا منقطع بودن خواب باشه. یا اینکه ممکنه کوتاه مدت یا طولانی باشه. که اگر بیشتر از یک ماه طول بکشه نیاز به مراجعه به پزشک داریم.
راهکار:
1-خوابیدن در فضای امن
2-اعتماد به نفس خودتون رو زیاد کنید تا خوابتون عمیق شه
3-درگیری های ذهنی خودتون رو با خود به سفر خواب نبرین
4-قبل از خواب یک قرص چهار(ت) بخورین:
چهار ت شامل تن آرامی، تصویر سازی، تمرکز، تلقین میشود.
عذرخواهی بابت طولانی بودن...
امیدوارم مفید واقع بشه...
سلام دوستان. خسته نباشید. امیدوارم خوب باشین
مشکل من خواب زیادمه ، من اگه ساعت 12 شب بخوابم ، معمولا تا ساعت 12 ظهر یا 2 بعد از ظهر میخوابم :|
یعنی 12-14 ساعت!!!
نمیدونم اشکال کار از کجاست..
تابستون ها هم مدرسه میرم ، وقتی میرم مدرسه همیشه سر کلاس ها چرت میزنم و خواب ام....
چیکار باید بکنم!؟ پیش دکتر برم؟ صبحها که بیدار میشم واقعا خوابم میاد.....
من ک الان بیکارم 4 میخابم 10 بیدار میشم :| چجوری 12 میخوابی 12 بلند میشی؟ بابا خرس ، پاندا :|
انگیزه نداری بدبخت:|