سلام مهی، مرسیییی امیدوارم تو هم به همه آرزوهات برسی :y (694):
صندلی تازه روشن شده هنوز وقت هست :))
۱- نه اینطوری نبود، خبببب اینکه عاشق کسی بشی که با همه وجودش عاشقت باشه مهمه، پولو بعدا هم میشه بدست آورد
۲- اینکه عصبی نمیشم، خودمو کنترل میکنم
۳- آروم بودن، ساکت بودن، اینکه چیزی نگی و خودتو به اون راه بزنی ولی بازم بهت گیر بدن
۴- درس رو ول کنم، برم سمت فوتبالیست شدن، الان همه زندگی و پول و آینده اونجاست و اول همه به همین رشته میفرستمش :))
۵- رفته رفته تاریک میشه به نظرم :y (744): هیچی، شاید دوباره کنکور دادم یه روزی شایدم نه برم ارشد بخونم تا دکتری
۶- مهربون
۷- خب تو باشی جوابت چی میشه، آره از یکی از همکلاسیام و آذر گواهینامه گرفتم و هدفم این بود ترم بعد که با ماشین اومدم دانشگاه کمکم برم جلو و بهش بگم همه چی رو ولی.. شب یلدایی استوری گذاشت که رفت تو رابطه و حذفمون کرد و انداختمون بیرون :y (614): بیشتر میخواستم یه چیزی زیر پام داشته باشم که حداقل نگه یه وقت تو که هیچی نداری چرا میای جلو و...
۸- خب خونوادهای شرایط زندگی رو درک کنن، نگن من تونستم اون زمان تو نمیتونی؟ تو هم باید بتونی همینا رو بخری و فراهم کنی. باید شب و روز بخونی بخونیییی تنبلی بهونه اینا نیار و.. اصلا همچین خونوادهای نمیخواستم
۹- هیچی، دیگه تموم شد راهی ندارم، فقط خودم ادامه میدم ببینم شرایطم به کجا میرسه
۱۰- فوبیای پرواز دارم :)) ولی خب از دست دادن عزیزانم شاملشون میشه
۱۱- زبان سعی میکنم یاد بگیرم اگه یاد بگیرم آره هر چی بشه میرم، ارشد رشتمم دیدم انگار واقعا تو ایران هیچی نیست ):
۱۲- تا حالا که همچین کاری نکردم ولی آره خب معذرت خواهی میکنم
۱۳- یه ساعت مچی نقره-طلایی قشنگ
۱۴- من... شاید ۲۶ ۲۸ ایناا.. شایدم بازم درس خوندم موند :(
۱۵-
فایل پیوست 111098
مث سمت راستی، آروم و خوب باشی ولی خب بزاری بهت ضربع بزنن
۱۶- واایی چه لباس تنگی، مخصوصا این پشتش. ولی خب باید با این حجم سنگینی سوار این کامیونه بشم اووف ولی عیب نداره نجات مردم اولویته و خوبه :y (472):
۱۷- اینکه جهشی درس نخوندم:y (744):
۱۸- همین خوب بودن..
آخرین سوال: خب مث یه پشتوانه بودی :)) نشونم دادی هنوزم آدم خوبی پیدا میشه و نباید ناامید شد، روحیه منو تقویت کردی و باعث شدی ادامه بدم :y (602):
مرسی که شرکت کردی :)) با اینکه دیگه کباب شدم روی صندلی ولی خوب بود :yahoo (20):