X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9
    1. Top | #1
      LEA
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات

صندلی داغ شماره ی «61» با حضور افتخاری "sina_1384"

به به
      سلام عرض شد بعد از مدت ها
      همراه با صندلی داغ
      و به چالش کشیدن کاربر انتخابی

صندلی داغ این بخش به مدت یک هفته تعلق میگیره به شبکه ی محیط زیست انجمن
      نه یعنی تعلق میگیره به سینا بتمن
      @SINA_1384@
      از شیر مرغ تا جون آدمیزاد ازش بپرسینمنم با کمربند بالای صندلی اگه جواب نداد ،در خدمت باشم

نام: IMG_۲۰۲۶۰۱۲۳_۰۰۳۲۴۰.jpg نمایش: 245 اندازه: 45.7 کیلو بایت

جدا از شوخی
      سینای عزیز مهمان صندلی داغ این هفته ی انجمنه
      شما از یک الی حداکثر 10سوال مهمی که دوست دارین از سینا بپرسین رو مطرح میکنین و سینا هم با همراهی من با کمربند جواب میده:
      تعداد سوال ها میشه بیشتر باشه منتها مختصر باشه بهتره
      تجربه ی صندلی داغ رو داشتین و یا شنیدین
      سوال هایی در ارتباط با سبک ،عقاید،تجربیات،اخلاق و بطور کلی امور فردی و اجتماعی در این زمینه قرار میگیرن

سوالی بود درخدمتم ..
      ♥️
      آه ای جان
      آخر تا کی سرگردان...

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      1. آیا روح وجود دارد؟ اساسا به نظرت علم پزشکی می تواند به این دست از سوالات جواب بدهد؟

2. چند درصد کار یک پزشک علمی است و چند درصد بر پایه حدس و گمان؟

3. آیا باور داری که انسان روزی می تواند بر مرگ غلبه کند؟

4. به نظرت چند درصد بیماری هایی که ما باهاش سروکار داریم راه حل های ساده دارد ولی به سود علم پزشکی و صنعت داروسازی است که این به اصطلاح بیماری ها را تبدیل به یک صنعت کند تا ازش پول دربیارد؟ مثلا چاقی یا افسردگی. محیط ما را با فست فود و سبک زندگی چاق می کند و انواع بیماری ها با چاقی سراغ ما میاد و بعد ما میرویم دکتر و کلی هزینه می کنیم. افسردگی ناشی از ارتباط نداشتن با افراد و ورزش نکردن و هدف نداشتن است ولی ما به انسان ها می گوییم باید قرص و دارو برایش مصرف کنند. چقدر ریشه بیماری هایی که علم پزشکی سعی می کند با دارو درمانش کند بیولوژیکی نیست بلکه به سبک زندگی و جامعه برمی گردد؟ اگر فرد شاد زندگی کند و خانواده اطرافش باشد و دغدغه های مالی نداشته باشد و هدفی برای خودش داشته باشد به نظرت چقدر از این بیماری ها خود به خود ناپدید می شوند؟
      5. از سوال چهار سوال پنج به ذهنم می رسد. چقدر صنعت پزشکی و داروسازی با هدف پولسازی سعی در بیمار نگه داشتن جامعه دارد؟ چرا تجویز دارو اینقدر شایع است؟ چرا بعضی وقتها پیش هر دکتری میری یک چیز متفاوت می گوید؟ واقعا ضروری است این همه هزینه تراشی برای بیمار؟
      6.عضو مورد علاقه ات در بدن چیه؟ چرا؟
      7. فهمیدن کدام حقیقت پزشکی تو را شوکه کرد؟

فعلا همین ها به ذهنم میرسه. موفق باشی.

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Username_Copied نمایش پست ها
      1. آیا روح وجود دارد؟ اساسا به نظرت علم پزشکی می تواند به این دست از سوالات جواب بدهد؟

2. چند درصد کار یک پزشک علمی است و چند درصد بر پایه حدس و گمان؟

3. آیا باور داری که انسان روزی می تواند بر مرگ غلبه کند؟

4. به نظرت چند درصد بیماری هایی که ما باهاش سروکار داریم راه حل های ساده دارد ولی به سود علم پزشکی و صنعت داروسازی است که این به اصطلاح بیماری ها را تبدیل به یک صنعت کند تا ازش پول دربیارد؟ مثلا چاقی یا افسردگی. محیط ما را با فست فود و سبک زندگی چاق می کند و انواع بیماری ها با چاقی سراغ ما میاد و بعد ما میرویم دکتر و کلی هزینه می کنیم. افسردگی ناشی از ارتباط نداشتن با افراد و ورزش نکردن و هدف نداشتن است ولی ما به انسان ها می گوییم باید قرص و دارو برایش مصرف کنند. چقدر ریشه بیماری هایی که علم پزشکی سعی می کند با دارو درمانش کند بیولوژیکی نیست بلکه به سبک زندگی و جامعه برمی گردد؟ اگر فرد شاد زندگی کند و خانواده اطرافش باشد و دغدغه های مالی نداشته باشد و هدفی برای خودش داشته باشد به نظرت چقدر از این بیماری ها خود به خود ناپدید می شوند؟
      5. از سوال چهار سوال پنج به ذهنم می رسد. چقدر صنعت پزشکی و داروسازی با هدف پولسازی سعی در بیمار نگه داشتن جامعه دارد؟ چرا تجویز دارو اینقدر شایع است؟ چرا بعضی وقتها پیش هر دکتری میری یک چیز متفاوت می گوید؟ واقعا ضروری است این همه هزینه تراشی برای بیمار؟
      6.عضو مورد علاقه ات در بدن چیه؟ چرا؟
      7. فهمیدن کدام حقیقت پزشکی تو را شوکه کرد؟

فعلا همین ها به ذهنم میرسه. موفق باشی.
      به‌به یوزرجان شروع کرد که
      داداش اینا چبه مگه من پزشکم
      ۱- خب علم اومده کفته که روح انسان در واقع همون خون توی بدنشه و این روح و این چیزا که تو فیلما نشون میدن کلا وجود نداره. حتی توی کتاب همین بوعلی سینا هم اومده و روح رو همون خون نوشته و گفته: و وقتی روح(خون) او خارج می‌شود. او می‌میرد.
      ۲- والا کار پزشک با توجه به این همه تجربه و یادگیری هایی که در طی سال ها میگذرونه هیچوقت حدس و گمان نمیشه و اغلب علمیه، فوقش ۱۰٪ تا ۲۰٪ حدس و گمان میشه.
      ۳- نه، این دیگه قانون طبیعته و هرگز ینفر نمیتونه به مرگ غلبه کنه
      ۴- خب اکثر بیماری‌های غیرواگیر فکر کنم همین هستن و مربوط به جامعه و محیطن که شرکت‌ها ازش پول در میارن.
      ۵- خب یه نفر کع پزشکه در قبال کارهایی که برای درمان یه بیمار انجام میده هزینه‌ای هم میگیره ولی تو جامعه ما این همه هزینه و شرایط سخت کلا قابل قبول نیست واقعا یه بیمار چطور از پس این همه هزینه میتونه بر بیاد ‌واقعا
      ۶- چشم، خب به نظرم چون بهترین عضو بدنه و اگه نبود.. زندگی ممکن نبود
      ۷- نمیدونم
      می‌گویند شب خطرناک است؛ اما خطرناک‌تر از شب، آدم‌هایی هستند که یاد گرفته‌اند لبخند بزنند و هیچ‌چیز از درونشان معلوم نباشد. خیابان‌های نیمه‌شب، تنها شاهدِ حقیقت آن‌هاست.

Leave them wondering.

4. Top | #4
      کاربر انجمن

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط SINA_1384 نمایش پست ها
      به‌به یوزرجان شروع کرد که
      داداش اینا چبه مگه من پزشکم
      ۱- خب علم اومده کفته که روح انسان در واقع همون خون توی بدنشه و این روح و این چیزا که تو فیلما نشون میدن کلا وجود نداره. حتی توی کتاب همین بوعلی سینا هم اومده و روح رو همون خون نوشته و گفته: و وقتی روح(خون) او خارج می‌شود. او می‌میرد.
      ۲- والا کار پزشک با توجه به این همه تجربه و یادگیری هایی که در طی سال ها میگذرونه هیچوقت حدس و گمان نمیشه و اغلب علمیه، فوقش ۱۰٪ تا ۲۰٪ حدس و گمان میشه.
      ۳- نه، این دیگه قانون طبیعته و هرگز ینفر نمیتونه به مرگ غلبه کنه
      ۴- خب اکثر بیماری‌های غیرواگیر فکر کنم همین هستن و مربوط به جامعه و محیطن که شرکت‌ها ازش پول در میارن.
      ۵- خب یه نفر کع پزشکه در قبال کارهایی که برای درمان یه بیمار انجام میده هزینه‌ای هم میگیره ولی تو جامعه ما این همه هزینه و شرایط سخت کلا قابل قبول نیست واقعا یه بیمار چطور از پس این همه هزینه میتونه بر بیاد ‌واقعا
      ۶- چشم، خب به نظرم چون بهترین عضو بدنه و اگه نبود.. زندگی ممکن نبود
      ۷- نمیدونم
      درووود!
      ۱.تصویری که از آرامش داری چیه؟
      ۲.آخرین باری که یه کاریو برای اولین بار انجام دادی،چه کاری بود؟
      ۳.چه چیزای کوچیکی هست که بقیه فکر میکنن برات مهم نیست ولی واقعا مهمه؟
      ۴.بزرگ ترین دروغی که داری باهاش زندگی میکنی؟
      ۵.اگه ایرانی نبودی دلت میخواست تو کدوم شهر به دنیا میومدی؟
      ۶.بقیه کدوم ویژگیت براشون پررنگ تره و معمولا بهت میگن(مستقیم یا غیر مستقیم)
      ۷.هیچوقت حس کردی از یه زن ضعیف تری؟از نظرت زن و مرد برابرن؟
      ۸.فکر میکنی در طول تاریخ مذهب سودرسان بود یا برعکس؟
      ۹.کدوم قومیت ایران فرهنگشون بنظرت جالبه
      ۱۰.اگر میتونستی آرزوهای یک نفر بجز خودت رو برآورده کنی و از خانوادت نباشه،کیو انتخاب میکنی؟
      ۱۱.آخرین فیلم یا سریالی که دیدی و نظرت
      ۱۲.بنظرت مردم نسبت به قدیما خودخواه تر شدن و مهربونی کم شده یا زندگی بزرگسالی همیشه همین شکلیه؟
      و امممماا اخرین سوال
      ۱۳.ترجیح میدی تا ابد بعد هر جمله که میگی بگوزی یا آروغ بزنی؟
      ماه و سال و هفته ها گرفتن وقت مارو /:

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط _قاتل بروسلی نمایش پست ها
      درووود!
      ۱.تصویری که از آرامش داری چیه؟
      ۲.آخرین باری که یه کاریو برای اولین بار انجام دادی،چه کاری بود؟
      ۳.چه چیزای کوچیکی هست که بقیه فکر میکنن برات مهم نیست ولی واقعا مهمه؟
      ۴.بزرگ ترین دروغی که داری باهاش زندگی میکنی؟
      ۵.اگه ایرانی نبودی دلت میخواست تو کدوم شهر به دنیا میومدی؟
      ۶.بقیه کدوم ویژگیت براشون پررنگ تره و معمولا بهت میگن(مستقیم یا غیر مستقیم)
      ۷.هیچوقت حس کردی از یه زن ضعیف تری؟از نظرت زن و مرد برابرن؟
      ۸.فکر میکنی در طول تاریخ مذهب سودرسان بود یا برعکس؟
      ۹.کدوم قومیت ایران فرهنگشون بنظرت جالبه
      ۱۰.اگر میتونستی آرزوهای یک نفر بجز خودت رو برآورده کنی و از خانوادت نباشه،کیو انتخاب میکنی؟
      ۱۱.آخرین فیلم یا سریالی که دیدی و نظرت
      ۱۲.بنظرت مردم نسبت به قدیما خودخواه تر شدن و مهربونی کم شده یا زندگی بزرگسالی همیشه همین شکلیه؟
      و امممماا اخرین سوال
      ۱۳.ترجیح میدی تا ابد بعد هر جمله که میگی بگوزی یا آروغ بزنی؟
      سلامم خوش اومدی
      ۱-
      نام: 1lfummni.jpg نمایش: 172 اندازه: 138.7 کیلو بایت

۲- خب فک کنم روندن ماشین تا حالا بهش دقت نکردم
      ۳- خب اینکه بتونم تو دانشگاه ارتباط خوبی با بقیه دانشجوها بگیرم، هر چند میگن هیچ ارزشی نداره فقط بخون قبول شو اینا اهمیت نداره و...
      ۴- زندگیم خودش یه دروغ بزرگه
      ۵- نیو ساوت ولز
      ۶- مهربون بودن و این چیزا
      ۷- خب تو درس خوندن تو دانشگاه و این چیزا یه جورایی تو این یکی اونا اغلب قوی‌ترن
      ۸- هیچ سودی نداشت، فقط نابودی در پی داشت
      ۹- کوردها
      ۱۰- والا به جز خونوادم کسی دیگه ای رو نمیشناسم و ندارم پس نمیدونم چه جوابی بدم
      ۱۱- سوپرنچرال، یه معتادکننده به تمام معنا از بهترینای دنیای سریال
      ۱۲- نه نسبت به قدیما زندگی کلا عوض شده، همه فقط به فکر خودشونن
      ۱۳- آروغ

مرسی که شرکت کردی
      می‌گویند شب خطرناک است؛ اما خطرناک‌تر از شب، آدم‌هایی هستند که یاد گرفته‌اند لبخند بزنند و هیچ‌چیز از درونشان معلوم نباشد. خیابان‌های نیمه‌شب، تنها شاهدِ حقیقت آن‌هاست.

Leave them wondering.

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام به به آقا سینای گل
      پسر خوب و مهربون تلاشگر انجمن ^_=
      امیدوارم که همیشه موفق باشی تو تک تک مراحل زندگیت^_^

خب بریم که با سوالام روی صندلی داغ بیشتر ازین وقت تلف نشه
      1-تا حالاشده کسی رو بخاطر پول یا موقعیت اجتماعیش دوست داشته باشی و اگر اون آدم رو یه لحظه بدون اینها تصور کنی دیگه دوسش نداشته باشی؟
      2-یکی از ویژگی های اخلاقیت رو بگو که خیلی دوسش داری ولی بهت آسیب نزده باشه؟
      3-چه اشتباهی رو بارها و بارها انجام دادی و بازم هم مجبوری بخاطر اخلاقی که داری تکرارش کنی؟
      4-وقتی به گذشته ت نگاه میکنی دلت میخواد چه کارهایی رو انجام ندی و چه کاری رو جایگزینش کنی و در آینده همین رو به پسرت یاد بدی؟
      5-آینده تو چطور میبینی؟ میخوای چه چیزی رو تغییر بدی و توان انجامشو داری؟
      6-اگر بتونی ذات خودتو تو یه جمله بگی اون جمله دقیقا چی میتونه باشه؟
      7-تاحالا کسی رو عمیقا دوست داشتی که بخوای بری جلو و ابراز علاقه کنی ولی نتونستی اگر جوابت آره باشه دلیلشو بگو چرا نتونستی؟
      8-دلت میخواست تو چه خانواده ی بزرگ بشی اگر حق انتخابشو داشتی؟بحث تجملات و رویایی بودن نیست (منظورم اینه که دلت میخواد چطوری باشن و خودت همین سبک رو هم پیاده میکردی واسه زندگی آینده ت
      9-تا اونقدر احساس تنهایی کردی که فکر کنی کسی تورو نمیبینه و صدات به نزدیکترین افرادت نمیرسه و چه راه حلی رو در پیش گرفتی؟حس اون لحظه رو کامل توصیف کن!
      10- بزرگترین ترست از چیه؟ترومای خاصی داری؟!
      11- قراره بعد از دانشگاه چیکار کنی؟فکرمهاجرتی!یا میمونی و درستو ادامه میدی؟
      12-اگر یه روز از روی عصبانیت یه اشتباه کنی و کسی رو ناراحت کنی ، بابتش معذر خواهی میکنی و دیگه تکرارش نمیکنی؟ یا معذر خواهی نمیکنی ولی تکرارش میکنی چون فکرمیکنی اون اشتباه تو درسته!؟
      13- بهترین هدیه ای که گرفتی چی بوده؟
      14-فکرمیکنی تو چندسالگی میتونی آمادگی کامل داشته باشی که با یه دختر قرار عاشقانه بزاری و خواستگاری کنی؟
      15- اخلاقای خوب و بدتو به صورت مصور بهمون نشون بده با یه تصویر؟
      16- خودتو تو لباس یک آتش نشان تصور کن و بگو چه حسی داری؟
      17- تا این سن بزرگترین پشیمونیتو بگو؟
      18-چه بخشی از شخصیتت رو امیدواری که در زمان حال و آینده تغییر ندی؟

و اما آخرین سوال خیلی خسته شده تا اینجااا از بس که سوال پرسیدم)^_×
      به عنوان یک دوست چه تاثیر مثبتی تونستم واست ایفا کنم سینویی
      Ama geliyorsa o da senden gelsin

https://s9.uupload.ir/files/foxlyric...RA%20BAKMA.mp3
      BLOK3[/B]
      ویرایش توسط mahsa dr : 04 بهمن 1404 در ساعت 14:13

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mahsa dr نمایش پست ها
      سلام به به آقا سینای گل
      پسر خوب و مهربون تلاشگر انجمن ^_=
      امیدوارم که همیشه موفق باشی تو تک تک مراحل زندگیت^_^

خب بریم که با سوالام روی صندلی داغ بیشتر ازین وقت تلف نشه
      1-تا حالاشده کسی رو بخاطر پول یا موقعیت اجتماعیش دوست داشته باشی و اگر اون آدم رو یه لحظه بدون اینها تصور کنی دیگه دوسش نداشته باشی؟
      2-یکی از ویژگی های اخلاقیت رو بگو که خیلی دوسش داری ولی بهت آسیب نزده باشه؟
      3-چه اشتباهی رو بارها و بارها انجام دادی و بازم هم مجبوری بخاطر اخلاقی که داری تکرارش کنی؟
      4-وقتی به گذشته ت نگاه میکنی دلت میخواد چه کارهایی رو انجام ندی و چه کاری رو جایگزینش کنی و در آینده همین رو به پسرت یاد بدی؟
      5-آینده تو چطور میبینی؟ میخوای چه چیزی رو تغییر بدی و توان انجامشو داری؟
      6-اگر بتونی ذات خودتو تو یه جمله بگی اون جمله دقیقا چی میتونه باشه؟
      7-تاحالا کسی رو عمیقا دوست داشتی که بخوای بری جلو و ابراز علاقه کنی ولی نتونستی اگر جوابت آره باشه دلیلشو بگو چرا نتونستی؟
      8-دلت میخواست تو چه خانواده ی بزرگ بشی اگر حق انتخابشو داشتی؟بحث تجملات و رویایی بودن نیست (منظورم اینه که دلت میخواد چطوری باشن و خودت همین سبک رو هم پیاده میکردی واسه زندگی آینده ت
      9-تا اونقدر احساس تنهایی کردی که فکر کنی کسی تورو نمیبینه و صدات به نزدیکترین افرادت نمیرسه و چه راه حلی رو در پیش گرفتی؟حس اون لحظه رو کامل توصیف کن!
      10- بزرگترین ترست از چیه؟ترومای خاصی داری؟!
      11- قراره بعد از دانشگاه چیکار کنی؟فکرمهاجرتی!یا میمونی و درستو ادامه میدی؟
      12-اگر یه روز از روی عصبانیت یه اشتباه کنی و کسی رو ناراحت کنی ، بابتش معذر خواهی میکنی و دیگه تکرارش نمیکنی؟ یا معذر خواهی نمیکنی ولی تکرارش میکنی چون فکرمیکنی اون اشتباه تو درسته!؟
      13- بهترین هدیه ای که گرفتی چی بوده؟
      14-فکرمیکنی تو چندسالگی میتونی آمادگی کامل داشته باشی که با یه دختر قرار عاشقانه بزاری و خواستگاری کنی؟
      15- اخلاقای خوب و بدتو به صورت مصور بهمون نشون بده با یه تصویر؟
      16- خودتو تو لباس یک آتش نشان تصور کن و بگو چه حسی داری؟
      17- تا این سن بزرگترین پشیمونیتو بگو؟
      18-چه بخشی از شخصیتت رو امیدواری که در زمان حال و آینده تغییر ندی؟

و اما آخرین سوال خیلی خسته شده تا اینجااا از بس که سوال پرسیدم)^_×
      به عنوان یک دوست چه تاثیر مثبتی تونستم واست ایفا کنم سینویی
      سلام مهی، مرسیییی امیدوارم تو هم به همه آرزوهات برسی
      صندلی تازه روشن شده هنوز وقت هست
      ۱- نه اینطوری نبود، خبببب اینکه عاشق کسی بشی که با همه وجودش عاشقت باشه مهمه، پولو بعدا هم میشه بدست آورد
      ۲- اینکه عصبی نمیشم، خودمو کنترل میکنم
      ۳- آروم بودن، ساکت بودن، اینکه چیزی نگی و خودتو به اون راه بزنی ولی بازم بهت گیر بدن
      ۴- درس رو ول کنم، برم سمت فوتبالیست شدن، الان همه زندگی و پول و آینده اونجاست و اول همه به همین رشته میفرستمش
      ۵- رفته رفته تاریک میشه به نظرم هیچی، شاید دوباره کنکور دادم یه روزی شایدم نه برم ارشد بخونم تا دکتری
      ۶- مهربون
      ۷- خب تو باشی جوابت چی میشه، آره از یکی از همکلاسیام و آذر گواهینامه گرفتم و هدفم این بود ترم بعد که با ماشین اومدم دانشگاه کم‌کم برم جلو و بهش بگم همه چی رو ولی.. شب یلدایی استوری گذاشت که رفت تو رابطه و حذفمون کرد و انداختمون بیرون بیشتر میخواستم یه چیزی زیر پام داشته باشم که حداقل نگه یه وقت تو که هیچی نداری چرا میای جلو و...
      ۸- خب خونواده‌ای شرایط زندگی رو درک کنن، نگن من تونستم اون زمان تو نمیتونی؟ تو هم باید بتونی همینا رو بخری و فراهم کنی. باید شب و روز بخونی بخونیییی تنبلی بهونه اینا نیار و.. اصلا همچین خونواده‌ای نمیخواستم
      ۹- هیچی، دیگه تموم شد راهی ندارم، فقط خودم ادامه میدم ببینم شرایطم به کجا میرسه
      ۱۰- فوبیای پرواز دارم ولی خب از دست دادن عزیزانم شاملشون میشه
      ۱۱- زبان سعی میکنم یاد بگیرم اگه یاد بگیرم آره هر چی بشه میرم، ارشد رشتمم دیدم انگار واقعا تو ایران هیچی نیست ):
      ۱۲- تا حالا که همچین کاری نکردم ولی آره خب معذرت خواهی میکنم
      ۱۳- یه ساعت مچی نقره-طلایی قشنگ
      ۱۴- من... شاید ۲۶ ۲۸ ایناا.. شایدم بازم درس خوندم موند
      ۱۵-
      نام: 1lcacssk.jpg نمایش: 167 اندازه: 87.6 کیلو بایت
      مث سمت راستی، آروم و خوب باشی ولی خب بزاری بهت ضربع بزنن
      ۱۶- واایی چه لباس تنگی، مخصوصا این پشتش. ولی خب باید با این حجم سنگینی سوار این کامیونه بشم اووف ولی عیب نداره نجات مردم اولویته و خوبه
      ۱۷- اینکه جهشی درس نخوندم
      ۱۸- همین خوب بودن..
      آخرین سوال: خب مث یه پشتوانه بودی نشونم دادی هنوزم آدم خوبی پیدا میشه و نباید ناامید شد، روحیه منو تقویت کردی و باعث شدی ادامه بدم

مرسی که شرکت کردی با اینکه دیگه کباب شدم روی صندلی ولی خوب بود

Leave them wondering.

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط SINA_1384 نمایش پست ها
      سلام مهی، مرسیییی امیدوارم تو هم به همه آرزوهات برسی
      صندلی تازه روشن شده هنوز وقت هست
      ۱- نه اینطوری نبود، خبببب اینکه عاشق کسی بشی که با همه وجودش عاشقت باشه مهمه، پولو بعدا هم میشه بدست آورد
      ۲- اینکه عصبی نمیشم، خودمو کنترل میکنم
      ۳- آروم بودن، ساکت بودن، اینکه چیزی نگی و خودتو به اون راه بزنی ولی بازم بهت گیر بدن
      ۴- درس رو ول کنم، برم سمت فوتبالیست شدن، الان همه زندگی و پول و آینده اونجاست و اول همه به همین رشته میفرستمش
      ۵- رفته رفته تاریک میشه به نظرم هیچی، شاید دوباره کنکور دادم یه روزی شایدم نه برم ارشد بخونم تا دکتری
      ۶- مهربون
      ۷- خب تو باشی جوابت چی میشه، آره از یکی از همکلاسیام و آذر گواهینامه گرفتم و هدفم این بود ترم بعد که با ماشین اومدم دانشگاه کم‌کم برم جلو و بهش بگم همه چی رو ولی.. شب یلدایی استوری گذاشت که رفت تو رابطه و حذفمون کرد و انداختمون بیرون بیشتر میخواستم یه چیزی زیر پام داشته باشم که حداقل نگه یه وقت تو که هیچی نداری چرا میای جلو و...
      ۸- خب خونواده‌ای شرایط زندگی رو درک کنن، نگن من تونستم اون زمان تو نمیتونی؟ تو هم باید بتونی همینا رو بخری و فراهم کنی. باید شب و روز بخونی بخونیییی تنبلی بهونه اینا نیار و.. اصلا همچین خونواده‌ای نمیخواستم
      ۹- هیچی، دیگه تموم شد راهی ندارم، فقط خودم ادامه میدم ببینم شرایطم به کجا میرسه
      ۱۰- فوبیای پرواز دارم ولی خب از دست دادن عزیزانم شاملشون میشه
      ۱۱- زبان سعی میکنم یاد بگیرم اگه یاد بگیرم آره هر چی بشه میرم، ارشد رشتمم دیدم انگار واقعا تو ایران هیچی نیست ):
      ۱۲- تا حالا که همچین کاری نکردم ولی آره خب معذرت خواهی میکنم
      ۱۳- یه ساعت مچی نقره-طلایی قشنگ
      ۱۴- من... شاید ۲۶ ۲۸ ایناا.. شایدم بازم درس خوندم موند
      ۱۵-
      نام: 1lcacssk.jpg نمایش: 167 اندازه: 87.6 کیلو بایت
      مث سمت راستی، آروم و خوب باشی ولی خب بزاری بهت ضربع بزنن
      ۱۶- واایی چه لباس تنگی، مخصوصا این پشتش. ولی خب باید با این حجم سنگینی سوار این کامیونه بشم اووف ولی عیب نداره نجات مردم اولویته و خوبه
      ۱۷- اینکه جهشی درس نخوندم
      ۱۸- همین خوب بودن..
      آخرین سوال: خب مث یه پشتوانه بودی نشونم دادی هنوزم آدم خوبی پیدا میشه و نباید ناامید شد، روحیه منو تقویت کردی و باعث شدی ادامه بدم

مرسی که شرکت کردی با اینکه دیگه کباب شدم روی صندلی ولی خوب بود

جواباتو دوست داشتم
      مرسی ازینکه تحمل‌کردی و روی صندلی داغ طاقت اوردی که تموم جوابارو کامل پاسخ بدی
      همیشه واست بهترینا رقم بخوره
      از اون نوع بهترینی که هیچ وقت فکرشو نمیکنی و سوپرایز بشی ^_^

ممنون لطف داری سینویی
      Ama geliyorsa o da senden gelsin

https://s9.uupload.ir/files/foxlyric...RA%20BAKMA.mp3
      BLOK3[/B]

9. Top | #9
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      حالا که بیشتر معروف شدی اینو آپ کنیم خخ

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)