دوستا لطفا اگر کسی موفق به ثبت نام شد اینجا اطلاع بده
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستا لطفا اگر کسی موفق به ثبت نام شد اینجا اطلاع بده
ماشالله هنوز ثبت نام شروع نشده اگه خدا بخواد عصر ۲۹ ام سایت باز میشه خوب نقشه کشیدن برای خالی کردن جیب مردم شما حساب کن همیشه یک کنکوری بود نهایت ۳۰۰ هزار تومان براي هر داوطلب در میآمد الان اگه یک نفر بخواد هم دو نوبت سراسری تیر اردیبهشت با کنکور فرهنگیان ثبت نام کنه هر کدی که بخواد بخره ۲۱۸ هزار تومان که ضرب در ۳ بشه میشه ۶۵۴ هزار تومان یک ۱۰۰ هزار تومان هم هزینه کافینت این تا اینجا ۷۵۴ هزار تومان حالا ۱۰ درس هم بخواد ترمیم کنه میشه ۵۰۰ هزار تومان که میشه یک ملیون دویست پنجاه چهار هزار تومان ناقابل حالا ۳۰۰ هزار تومان کجا این کجا دیگه استرس فشار روانی هم بمونه شما فرض کن یک دهمی امسال معدل خراب کنه بدبخت دیگه انگیزه درس خواندن نداره امنیت آزمون ها هم دیگه کنار محال است امسال داخل نهایی تقلب نشه پارسال روز امتحان نهایی دینی خانمه داشت با مدیر حرف میزد راحت چندتا دیگه باهم مشورتی مینوشتن
به حول و قوه الهی، انشاءالله تا یک هفته بعد از شروع امتحانات نهایی، سامانه مشاهده سوابق تحصیلی و ثبتنام ترمیم معدل آغاز به کار خواهد کرد.
حقیقتا یه چیزی بگم بچه ها
من نمیدونم این همه ولع شما برای صبت نام از کجا میاد :)):))
بابا
اصلا و ابدا نترسید
این اموزش و پرورش جمهوری اسلامی مطمئن باشدی یه وقت گیر میاره شما رو ترمیم ثبت نامتون میکنه و نزدیک 80 هزار تومنم برای هر درس پیادتون میکنه
اصلا شعار امسال اموزش پرورش شده تا پول ترمیم نگیریم ارام نمیگیگیریم :yahoo (100):
برید درس بخونید شب کنکور ریلکس کنی موزیکی چیزی گوش بدید . یه روزی حالا این وامونده سایتشون رو باز میکنن ثبت نام میکنید دا اخه
دوستان یه سوال دارم:
این امتحان هایی که برای ایجاد سابقه تحصیلی هست چند بار در سال برگزار میشه ؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام دوستان من از سامانه سابقه تحصیلی سازمان سنجش هم نتونستم ثبت نام کنم کسی وارد شده چه خطایی میده
بله فقط یکبار در خرداد. فایل بخشنامه ترمیم نمره و ایجاد سابقه تحصیلی مطالعه کنید توضیح داده تمام شرایطو.
https://s30.picofile.com/file/847387...D9%87.pdf.html
بچهها مشاهده سوابق تحصیلی آغاز شد کسانی که امسال کنکور ثبت نام کردند از سازمان سنجش وارد شوند
ظاهرا برای مشاهده سوابق تحصیلی حتی اگر نخوای ترمیم کنی هم باید ۵۰ تومن پول بدی. چه خوب!
ظاهرا تا ۱۵ اردیبهشت فرصت مشاهده و تایید سوابق هست. بعدش ثبتنام ترمیم شروع میشه.
فکر میکنم مدرک خاصی نخواد. بعضی جاها میگن باید عکس پرسنلی براشون آپلود کنین. فعلا فقط همینه.