خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 15 1211 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 221
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Daghon
      نمایش مشخصات

🔴فوری//// آغاز ثبت نام ترمیم نمره و ایجاد سابقه برای کنکور 1403 از شنبه /// فوری🔴

🔴 #فوری | آغاز ثبت نام ترمیم معدل از شنبه

⚡️ ثبت نام در آزمون ترمیم معدل 1403 به صورت اینترنتی و از طریق سامانه مای مدیو انجام می‌شود

⚡️ ورود به آدرس سایت مربوطه و با وارد کردن نام کاربری و رمز عبور خود وارد سامانه شوید.

⚡️ انتخاب گزینه ترمیم معدل: از منوی سمت راست، گزینه "ترمیم معدل" را انتخاب کنید.

⚡️ انتخاب دروس مورد نظر: در این مرحله، می‌توانید دروسی که قصد شرکت در آزمون ترمیم معدل آنها را دارید، انتخاب نمایید.

⚡️ پرداخت هزینه: پس از انتخاب دروس، باید نسبت به پرداخت هزینه ثبت نام به صورت آنلاین اقدام نمایید.

⚡️دریافت کارت ورود به جلسه: پس از تکمیل مراحل ثبت نام و پرداخت هزینه، می‌توانید کارت ورود به جلسه آزمون را از طریق سامانه دریافت نمایید

2. Top | #2
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Daghon
      نمایش مشخصات
      یک میلیون و ۸۰۰ هزار دانش‌آموز در آزمون‌های نهایی شرکت می‌کنند

امکان افشای سوالات آزمون‌های وزارت آموزش و پرورش غیر ممکن است

تهران (پانا) - معاون وزیر و رئیس مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزشی وزارت آموزش و پرورش از شرکت یک میلیون و ۸۰۰ هزار دانش‌آموز در آزمون‌های نهایی خبر داد.

کد مطلب:۱۴۶۸۸۲۲
      پنجشنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۳

۱۴:۴۸

محسن زارعی به شرکت یک میلیون و ۸۰۰ هزار دانش‌آموز در آزمون‌هایی نهایی اشاره کرد و از سهم ۵۰ درصدی سوابق تحصیلی دوازدهمی‌ها در کنکور ۱۴۰۳ خبر داد.

وی گفت: امکان افشای سوالات آزمون‌های وزارت آموزش و پرورش غیر ممکن است.
      محسن زارعی درباره تاثیر امتحانات نهایی در کنکور افزود: تاثیر قطعی نمره امتحانات نهایی در کنکور سراسری اقدامی ارزنده در دولت سیزدهم در راستای تحقق عدالت آموزشی است.

وی تاثیر امتحانات نهایی بر کنکور را فرصتی ارزنده برای آموزش و پرورش برشمرد و گفت: تأثیر قطعی نمره امتحانات نهایی برای آموزش و پرورش یک فرصت ارزنده در راستای نقش موثر کلاس درس در موفقیت دانش آموزان و جلوگیری از حافظه محوری و تحقق برنامه درسی است.

زارعی صیانت از این فرصت ارزنده را ضروری دانست و افزود: هدف اصلی طراحی سوالات باید بر مبنای سطوح یادگیری و اهداف کتب درسی باشد تا در آموزش هم یادگیری تحقق یابد و دانش آموز هم خودش را ملزم به یادگیری کند.
      معاون وزیر آموزش و پرورش موفقیت در امتحانات نهایی را مستلزم تلاش مستمر دانست و گفت: در آزمون نهایی دانش آموز با خواندن در شب امتحان موفق نمی‌شود بلکه موفقیت در آن مستلزم یادگیری مستمر در طول سال تحصیلی است.

وی با بیان اینکه ارزشیابی جزئی مهم از فرآیند یاددهی_ یادگیری است افزود: منبع اصلی طراحی سوالات در آموزش و پرورش معلمان هستند. در بخش طراحی سوالات بر ارزشیابی و مفاهیم آموزشی تاکید شد هر چند نمرات پایین بود اما یک جراحی در جهت‌دهی نظام آموزشی و اجتناب از حافظه‌محوری انجام شد.
      رئیس مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزشی وزارت آموزش و پرورش با بیان این که در آزمون سراسری پیش رو مبنای ۵۰ درصد تاثیر قطعی معدل فقط برای پایه دوازدهم است، گفت: برای برقراری عدالت آموزشی، تصحیح امتحانات در دوره نهایی به‌صورت الکترونیکی است.
      وی از تهیه و ارائه بسته «جدول هدف محتوا» به‌عنوان راهنمای عمل آزمون‌های نهایی برای طراحان، ‌دبیران و دانش‌آموزان خبر داد.
      وی افزود: باید در راستای تحقق عدالت و تامین امنیت امتحانات نهایی حداکثر همگرایی و همدلی در استان‌ها صورت گیرد.
      زارعی بر تجهیز محل برگزاری آزمون های نهایی به دستگاه سیگنال یاب، دستگاه تکثیر، ضبط کامل تصویری تاکید کرد و افزود: باید تمامی شرایط حوزه اجرا و حفاظت آزمون طبق بخشنامه ارسالی رعایت شود. از دانش آموزان می‌خواهیم فریب شبکه‌هایی که به دنبال سودجویی هستند را نخورند. آزمون‌ها تشریحی هستند و دریافت پاسخ تشریحی در حوزه‌هایی که دوربین و سیگنال یاب دارند امکان پذیر نیست و اگر هم اتفاق بیفتد برگه‌های مشکوک را بازبینی کرده و طبق قانون «رسیدگی به تخلفات» با افراد برخورد می‌شود.
      معاون وزیر آموزش و پرورش از برخورد جدی با هرگونه تخلف در امتحانات خبر داد و گفت: با هرنوع تخلفی با شدت برخورد می‌شود و از دادستان خواسته شده است که شعبه ویژه‌ای برای رسیدگی به جرائم تدارک ببینند و مقدمات لازم فراهم شده است. شبکه‌های امنیتی، فضای مجازی را رصد می‌کنند. صرف همراه داشتن وسیله الکترونیکی و وسیله تقلب، موجب محرومیت از امتحانات همان سال می‌شود و اگر فرد از آن وسیله استفاده یا سوالات را افشا کند یا فرد دیگری را به جای خود به جلسه بفرستد از یک تا ۱۰ سال از تمام آزمون‌ها محروم می‌شود.

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      فعال نیس که، نوشته به زودی فعال خواهد شد

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام من هر چی رمزامو می زنم می گه اطلاعات یافت نشد و برو درگاه دولت من
      من ک تو دولت من پنل ندارم فقط مال بابام هست ک اونجا هم اسمی از من نیست.نمیدونم چرا اینطوری شده من پارسال می رفتم تو مای مدیو اما الان هر چی رمزامو می زنم نمی شه

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ftm1 نمایش پست ها
      سلام من هر چی رمزامو می زنم می گه اطلاعات یافت نشد و برو درگاه دولت من
      من ک تو دولت من پنل ندارم فقط مال بابام هست ک اونجا هم اسمی از من نیست.نمیدونم چرا اینطوری شده من پارسال می رفتم تو مای مدیو اما الان هر چی رمزامو می زنم نمی شه
      مال مام که وارد میشیم میگه فعال نیست

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام ... بچه ها برای کسی فعال شده؟ برای من فعال نیست ...
      در ضمن نمیشه شهر رو انتخاب کرد؟ باید بلند شیم بریم شهر دیپلم آخه ؟!
      خورشید در حال طلوع در چشمان در حال خاموشی او ، زیادی درخشان بود!

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      مگه نام کاربری همون کد ملی نیست ؟و گذر واژه شماره شناسنامه ؟

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

Halam-Bade
      نمایش مشخصات
      سلام بچه‌ها سامانه کی فعال می‌شود؟؟

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ftm1 نمایش پست ها
      مگه نام کاربری همون کد ملی نیست ؟و گذر واژه شماره شناسنامه ؟
      رمزش سریال شناسنامه هست
      زخم هاتو دوست داشته باش. اونا شاهدای اصلی اند که چطور شجاعانه زندگی کردی.

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      02182285160 فکر کنم این شماره تماس مسئولش تو وزارت آموزش و پرورش باشه اگه کسی سئوال داشت

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

Halam-Bade
      نمایش مشخصات
      از صبح درگیرش هستم همش استرس خون ما امسال کردند داخل شیشه بخاطر این ترمیم معدل خبرگزاری پانا نوشته ثبت نام شروع شده اما هنوز سیستم غیر فعاله آخه این چه وضعیتی است بخدا از شدت استرس بدنم کلا ضعیف شده ناراحتی معده گرفتم نه شب خواب دارم نه روز آسایش این قدر خودخواه یکم فکر مردم نیستن هر وقت رسیدن کاری انجام می‌دهند اگر هم نشد زیاد مهم نیست براشون

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سایت درست شده؟
      ویرایش توسط Vina : 01 اردیبهشت 1403 در ساعت 21:29

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام دوستان

آیا کسی توانسته است که ثبت نام کند ؟؟؟
      برای من می‌نویسد که به زودی فعال خواهد شد ولی دو هفته است که همینه خودشون گفتند دیروز شروع میشه ولی برای من غیر فعال است ،،، کسی تونسته ترمیم معدل ثبت نام کنه ؟؟؟؟

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Sarahheydari نمایش پست ها
      مال مام که وارد میشیم میگه فعال نیست
      الان فعال شده؟

15. Top | #15
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      پفیوزا یه ثبت نام نمیتونن بکنن حالا میخوان در امنیت کامل از 2 میلیون نفر امتحان نهایی بگیرن . سالی که نکوست از بهارش پیداست

صفحه 1 از 15 1211 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)