چون تو چیزهای خوبی در انتظارته:y (511):
نمایش نسخه قابل چاپ
:y (461)::y (720)::y (461)::y (720):
چ حالي دارم امشب
ي ديوونه رسوا
ي سرگردون تنها
:|:|:|:|:|
من که این روزا به گذر زمان زیاد فکر میکنم
خیلی سریع میگذره لامصب
به خودمون بیایم چند سال از همین دانشگاه و رشتهای که فکرشو الان میکنیم گذشته:|
:troll (18):
چ روزای حوصله سر بریع :/:((
حتی ع انتظار برا رتبه ها بدتره :/
ایش :/
هم باديگرونه
هم افت جونه
هم قدرم ندونه ندونه ندونه
میدونم سخته
امیدوارم این روزاتون آسون تر بگذره فقط : ) ♥️
نتایج دعوت به مصاحبه اومد
آقا من بقیه الله دعوت شدم یعنی بالایی هاشو نیاوردم؟
از یه مشاور پرسیدم گفت ربطی به اون نداره صرفا شرایط بقیه الله رو داشتی و دعوت شدی حالا موندم چه کنم
ج) آن دسته متقاضیاني كه نسبت به انتخاب يك يا چند كدرشته محل از مؤسسات داراي شرايط خاص مندرج در اين اطلاعيه اقدام نموده اما در اين مرحله معرفي نشدهاند، عدم معرفي آنها به يكي از دلايل ذيل ميباشد: يا شانس قبولي در اولويتهاي بالاتر از كدهاي مربوط به رشتههاي تحصيلي داراي شرايط خاص را دارا ميباشند؛ و يا اينكه فاقد حداقل نمره علمي لازم براي معرفي در اين مرحله ميباشند. بنابراين دليل عدم معرفي آنان در اين مقطع، در كارنامه نتايج نهايي مشخص خواهد شد.
ولی الان تو سایت سنجش اینجوری گفته
یکی از دوستام دبیری دعوت شده..رتبش جوریه احتمالا باید بالایی هارو قبول میشد.الان صددرصد اونارو نیاورده؟
آقا این که دیگه بحث نداره :دی
کلا نیمه متمرکز ها رو به صورت جدا اعلام میکنن چون جداگانه بررسی میشن
حتی توی اعلام نتایج نهایی شون هم سازمان سنجش نقشی نداره و خود دانشگاه تماس میگیره با طرف :yahoo (20):
موقع اعلام نتیجه نهایی هم اگر توی یه رشته ی عادی (بدون مصاحبه) قبول بشینف میتونین انتخاب کنین که اونو برین یا اونی که توی مصاحبه ش قبول شدین
هیچ ربطی به اینکه بالایی هاش یا پایین هاش رو قبول میشی یا نمیشی نداره
بچه ها یه نفر میگه من با ۳۰۴۰ زیرگروه ۲ منطقه یک پارسال و۱۰۳۰۰ کشوری نیوردم دارو رو امکان این که قبول بشه یکی با ۲۸۳۸ زیر گروه ۲ منطقه یک و۱۰۰۴۹ چه قدره؟با توجه به افزایش ظرفیتا