من یه کارنامه دیدم خیلی عجیب بود ماله پارسال بود طرف زمین نزده بود بعد رتبه در منطقه یکش شده بود ۳۴۰۰ ولی زیر گروه دوش ۲۷۵۲ خیلی شک برانگیز بود قبول شده بود دارو پردیس بندر عباس
نمایش نسخه قابل چاپ
امید وارم که هر کس هر چی دلش میخواد بیاره
کي نتايج مياد؟:|
چرا نمياد؟:|
:y (589):اخه ي مااااااه:|
:y (707)::y (696)::y (448)::y (447)::y (727)::y (598)::y (457)::y (457)::y (457)::y (457)::y (457)::y (457)::y (587):
آقا من میخوام به حرف دیگران کاری نداشته باشم ولی نمیشه اخه طرف که فامیلمونه خیلی هم باهاش صمیمی نیستیم میاد جلوی من میگه رتبت بد شده ولی ایشالا که حداقل فیزیوتراپی قبول بشی!!! انگار که خودش و هفت جدش پزشکی میخونن و رتبه سه رقمی شدن تو کنکور.
نمیدونم چطور با این افراد برخورد کنم متاسفانه نمیتونم منم مثل اون پر رو باشم و جوابشو بدم تو خودمم که میریزم میبینم نیم ساعته ذهنم درگیر یه حرف بی ارزش شده.
میخوام واقعا به چرندیات دیگران اهمیت ندم ولی نمیشه .اینم با شما به اشتراک گذاشتم که یکم اروم بشم ببخشید از همگی به خدا اهل این بحث های خاله زنکی نیستم.
سلام. واسه رتبه کشوری برای پزشکی باید کدومو مد نظر داشت، اونی که زیر قسمت زیرگروه یکه یا اونی که پایین سمت چپه؟؟
کسی میدونه تا چه رتبه ی از سهمیه ۵ درصد میشه پزشکی ازاد اورد؟
چقدر خلوته انجمن :|
:y (660):
سلام . سیستم کلیش اینجوریه که شما رو همون رتبع منطقه برنامه ریزی میکنی . ولی کمی ( خیلی کم ) خوشبینانع نگاه میکنی به قضیه . مثلا اگه زنجان سال پیش با ۲۵۰۰ بگیره . تو امیدوار میتونی باشی کع تو رو با ۲۷۰۰ بگیره . ولی هیچوقت فکر نکنین مثلا رتبه سهمیه تون عین رتبه منطقس . مثلا من پارسال ۲۱۰۰ سهمیه بودم که قطعا پزشکی میوردم اگه این تصور درست بود که نیوردم .
بچه ها تو سال ۹۸ قبولی ها بد تر از سال ۹۹ بود ایا؟
:troll (18):
خستم خیلی خستم همین
نتایج کی میاد بچه ها
اقا این بازه زمانی رو چه می کنید؟
الان یک هفته است،از صبح تو تلگرام و واتساپ و اینستا و انجمن ها و ... میچرخم ، اوج فعالیتم حل یه پازل بوده:))
ولی حس قشنگیه
رسیدن نامه اعمال رو میگم:yahoo (76):