نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول: نوشته اصلی توسط HossEin_v ماییم و نوایِ بی نوایی بسم لله اگر حریف مایی ... یه دختر دارم شاه نداره صورتی داره ماه نداره به کس کسونش نمیدم به همه کسونش نمیدم به کسی میدم که کس باشه قبای تنش اطلس باشه
نقل قول: نوشته اصلی توسط RealMohsen یاد ایام جوانی جگرم خون میکرد خوب شد پیر شدم کم کم و نسیان آمد دلم جز مهر مه رویان، طریقی بر نمی گیرد ز هر در میدهم پندش، ولیکن در نمی گیرد!
نقل قول: نوشته اصلی توسط morteza20 یه دختر دارم شاه نداره صورتی داره ماه نداره به کس کسونش نمیدم به همه کسونش نمیدم به کسی میدم که کس باشه قبای تنش اطلس باشه هر یار اهل نیرنگ، هر دوست اهل حیله با پشت خورده خنجر، موندم تو این قبیله ... ( سطلان معین :yahoo (16): )
نقل قول: نوشته اصلی توسط HossEin_v هر یار اهل نیرنگ، هر دوست اهل حیله با پشت خورده خنجر، موندم تو این قبیله ... ( سطلان معین :yahoo (16): ) هله ای نسیم رحمت ، به دو چشم خون فشانم/ که ز کوی او غباری به من آر توتیا را
نقل قول: نوشته اصلی توسط morteza20 هله ای نسیم رحمت ، به دو چشم خون فشانم/ که ز کوی او غباری به من آر توتیا را از بد و نیک جهان هرچه تو را پیش آید غم مخور، شاد بزی، زان که جهان در گذر است ...
نقل قول: نوشته اصلی توسط HossEin_v از بد و نیک جهان هرچه تو را پیش آید غم مخور، شاد بزی، زان که جهان در گذر است ... تو پور گو پیل تن رستمی / ز دستان سامی و از نیرمی
نقل قول: نوشته اصلی توسط morteza20 تو پور گو پیل تن رستمی / ز دستان سامی و از نیرمی یا وفا یا خبر وصل تو یا مرگ رقیب! بُوَد آیا که فلک زین دو سه کاری بکند؟
نقل قول: نوشته اصلی توسط HossEin_v یا وفا یا خبر وصل تو یا مرگ رقیب! بُوَد آیا که فلک زین دو سه کاری بکند؟ در دیر مغان آمد، یارم قدحی در دست مست از می و می خواران، از نرگس مستش مست ...
نقل قول: نوشته اصلی توسط HossEin_v در دیر مغان آمد، یارم قدحی در دست مست از می و می خواران، از نرگس مستش مست ... تو گفتی گو پیل تن رستم ست / وگر سام شیر است و گر نیرم ست
نقل قول: نوشته اصلی توسط morteza20 هله ای نسیم رحمت ، به دو چشم خون فشانم/ که ز کوی او غباری به من آر توتیا را واسه اینکه مشاعره بشه اینو مث حمید هیراد ی تغییراتی تووش ایجاد کردم اینجوری نبود
نقل قول: نوشته اصلی توسط morteza20 تو گفتی گو پیل تن رستم ست / وگر سام شیر است و گر نیرم ست تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد وجود نازکت ازرده گزند مباد.........
نقل قول: نوشته اصلی توسط خانم دکتر کوثر تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد وجود نازکت ازرده گزند مباد......... دل همه دم به یاد توست , دیده در انتظار توست بر در و دیوار دلم , نقش تو و نگار توست
نقل قول: نوشته اصلی توسط RealMohsen دل همه دم به یاد توست , دیده در انتظار توست بر در و دیوار دلم , نقش تو و نگار توست تلقین و درس اهل نظر ،یک اشارت است گفتم کنایتی و مکرر نمی کنم.........
نقل قول: نوشته اصلی توسط خانم دکتر کوثر تلقین و درس اهل نظر ،یک اشارت است گفتم کنایتی و مکرر نمی کنم......... ما و مجنون همسفر بودیم در دشت جنون او به مقصد ها رسید و ما هنوز آواره ایم
نقل قول: نوشته اصلی توسط RealMohsen ما و مجنون همسفر بودیم در دشت جنون او به مقصد ها رسید و ما هنوز آواره ایم می روی و گریه می آید مرا ساعتی بنشین که باران بگذرد.......