انگیزه کافی نداری..
نمایش نسخه قابل چاپ
انگیزه کافی نداری..
با این حرفت 100 % موافقم تا دانش آموزا ( بیشتر هم تو پایه چهارم ) میبینن یکی حرفش تو کلاس اوله دوست دارن خرابش کنن ... من خودم همین دیروز دبیرمون گفت خب امتحانه فردا لغو اما جاش این بحث تابع که مشترک دوم و سوم و پیش واسه امتحان .... این در حالی بود که من قبل کلاس با چند تا از دانش آموزا که حرف میزدم گفتم آفا تو مباحث درسی واس امتحان فردا قدر مطلق و نتمامیدم چ کنم ؟ ... بعد که سر کلاس دبیر اونطوری گفت خداوکیلی خیلی خوشحال شدم ... تو تایمی که برای استراحت رفتیم و برگشتیم دبیر گفت نچ امتحان باشه حالا چراااااا ؟؟ چون همون خانومایی که درسشون هم خوب نیست گفتن آقا ما خوندیمو و اینا خلاصه امروز امتحان برگزار شد و قشنگگگگ امتحانشون و خراب کردن ... این و گفتم تا به این نتیجه برسم که من چون از این جو تو کلاسمون خبر دارم اصلا به حرفاشون اهمیت نمیدم فکرمم مشغول نمیکنم .... و امروزم امتحانم و خیلی خوب دادم درست برعکس اونچیزی که اونا میخواستن و خواهند خواست و من نخواهم گذاشت .... بله دیگه آقا برات مهم نباشه خودت باش و خودت
فعلا که دارم خودمو میسازم (؛ !
سلام بر تمامی دوستان، من یه مشکل خیلی بزرگ دارم اونم اینه که وقتی درس میخونم زیاد از اتاقم میام بیرون و باعث میشه حواسم پرت بشه چیکار کنم این مشکل برطرف بشه؟!
ممنونم
کاره خوبی میکنی همین که تصمیم گرفتی یعنی قدم اول و برداشتی و حالا سخت ترین قدمش هم عمل کردنه .... اگه مصمم باشی مطمئنا موفق میشی ... سعی کن از الان دیگه زمانتو از دست ندی و کمی از روز رو هم به آینده ای که قراره با دستای خودت امسال ساخته بشه فکر کن مطمئنا مصمم تر میشی ... و اینکه هیچ کسی غیر خود فرد از درونش خبر نداره پس حتما بهترین مشاور واسه هر فرد خود طرفه ... موفق باشی داداش
سلام دوستـــــــــــــان
اونی که هدف داره اما فک میکنه قبول نمیشه چه کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:yahoo (110):
کسی که هدف داره قطعا براش تلاش هم داره ! پس تو که هدف داری باید تلاش هم به اندازش داشته باشی !
کتاب چه کسی پنیر مرا جابه جا کرد اگه خونده باشیش یه جلمه توش هست که من عاشقشم "برای رسیدن به هدفت باید به اندازه آن تلاش همه داشته باشی !!"
به اندازه هدفت تلاش داری؟!
در ضمن هدف باید مکتوب شده باشه ! رو برگه بنویس و اخر شب که میخوای بخوابی و صبح که میخوای بیدار بشی یه نگاه بهش بنداز و بهش فکر کن ! خودتو توی اون حس قرار بده !
اینی که فک میکنی قبول نمیشی موج منفی که از اطراف بهت میرسه ! شاید دوستات یا توی خونواده یا حتی فکر خودت باعث این میشه ! خودت در واقع فکر میکنی که نمیشه !
هیچ نشدی برای انسان وجود نداره به جز مرگ ! پس اگه هدفت قبولی تو رشته دانشگاهیه خودتو توش مجسم کن ! اینقدر خودتو مجسم کن توش که واقعا انگار الان تو دانشگاه مثلا صنعتی شریف قبول شدی و ملت اومدن بهت تبریک میگن و ... !
اون فکر منفی که میاد تو ذهنت اونو رو یه برگه بنویس و دربارش فکر کن ! ببین از کجا این مشکلت یا این فکر منفیه شروع شده ! و راه حلشو پیدا کن و اون مشکلو حل کن !
نمیدونم فهمیدی یا نه :دی ! ولی امیدوارم گرفته باشی چی گفتم (؛ !
میییییییییییسسسسسسسسسسسسی خیلی خوشحالم کردی:yahoo (87):
متوجه حرفات شدم اما باور کن دااااااااغونم(به همین شدت)
وقتی میلتو خوندم اشکام دونه دونه اومدن پایین بدونه این که بفهمن شکستنم رو به اطرافیان نشون میدن!
http://forum.konkur.in/thread8443.html
با این پشت ان شا الله به ارامش میرسید.
پس چرا من نرسیدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:y (534)::yahoo (19)::y (543):
اه اه خدا هم چین ادمایی رو از رو زمین ورداره.امروز واسه دختر خالم داشتم تعریف میکردم که درس خوندنم نسبت به پارسال بهتر شده اونم خیلی شیک گفت باشه بازم نمیتونی رتبه زیرده هزار بیاری.:y (561):
salam golam
bavaret mishe to khone habsam?????:y (403):
ba in oza man bazam angize dashte bashaaaaaaaaaaaaaaaam???:y (403):