سلام یکی از دوستام امسال دندانپزشکی می تونه قبول بشه میگه روزی حداقل دو تا سه میلیون درامدشه در آینده واقعا راست میگه یعنی :yahoo (39)::yahoo (39):
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام یکی از دوستام امسال دندانپزشکی می تونه قبول بشه میگه روزی حداقل دو تا سه میلیون درامدشه در آینده واقعا راست میگه یعنی :yahoo (39)::yahoo (39):
دو سه میلیون پول خورده براشون بابا :yahoo (114):
درامد ناخالصشه مواد اینارم باید کم بکنی
مث اینه یه طلافروشی داشته باشی هر رور میلیون میلیون یفروشی بگی درامدم اونه! نه هزینه رم کم کن
به نظرم بیشتر از ایناس، یه عصب کشی ۱۲۰۰۰۰۰ تومنه!!!!
هزینه یه ایمپلنت ۴ تومنه!!!
از همه اینا که بگذریم
خوش به سعادت دوستت:yahoo (15):
به فاکتورای زیادی بستگی داره یکی فلافلی داره روزی چند میلیون درآمد داره یکی فلافلی داره شبی ۵۰ تومن دخلش تو هر کاری بر حسب میزان تخصص و تلاش و شانس و سرمایه اولیه هر جور درآمدی داریم
یکی از اقوام ما کار میکنه درآمدش هم ماهی 17 میلیون هست البته مطب نداره تازه یه مشکلی داره رسمیش نکردن.اگه رسمی بشه میره بالا 25 میلیون.
تازه اگه مطلب بزنه بیماراشو ارجاع بده مطلبش شاید تا 30_35 هم بره...چون همه کارا اونجا انجام نمیده نهایت دندون بکشه یا عصب کشی کنه بقیه کارا باید بفرسته مطب.
اینم بگم سال اولشه تازه
ببینید میتونید ما رو از انتخابی که کردیم پشیمون کنید :yahoo (23):
شک نکن راست گفته.ما توی یه شهرستان کوچیکیم و باز بالای 30 تا مشتری هر دندونپزشکمون داره و باز ناراضین.دوستان در رابطه با پول مواد هم بگم که هر چهار میلون تومن حدود 600 هزار تومنش پول مواده.پس فک نکنید اکثر درامدشون برای مواد اولیه میره
یکی از اشناهامون که اتفاقا خیلی هم خسیس بودن بچشو فرستاد فیلیپین دندانپزشکی بخونه.الان که برگشته چون دولتی نبوده تونسته تو سه شهر مختلف مطب بزنه .و در عرض 8 ماه دو تا خونه و مغازه (ساخت)
من حاظرم قسم قسم بخورم دندونپزشکی از همه لحاظ از پزشکی سره ( حتی از لحاظ ادامه دادن) اما همه ترجیهشون پزشکیه من جمله خودم.نمیدونم چرا
الآن همه بهم میگن دیوونه ای که پزشکی رو اول زدی...وقتی وضع درامد خانواده ات خوب نیست باید با کله میرفتی دندونپزشکی
میدونم حرفشون درسته و حقیقته
ولی همین آدما سال قبل بهم فشار میآوردن که پشت کنکور نمونم و برم دبیری درحالی که قلبم میگفت بمون و یه سال دیگه تلاش کن.
توی انتخاب رشته هم قلبم گفت تو فقط به درد پزشکی میخوری نه چیزه دیگه ای....از هرلحاظ حساب کنی باید دندون رو میزدم ولی مثل همیشه به حرف قلبم گوش کردم....شاید خوده خداست که داره زمزمه میکنه.
میشه بگید چرا فکر میکنید هر دندون پزشکی از همون ثانیه اول فارغ شدن پول دار میشه که هی میگید دندون برای پول بدست اوردن خوبه؟ والا من هر کی رو دیدم میگه میرم پیش فلان دندون پزشک که با تجربست.
ما یه اشنا داریم(پسر دوست پدرم هستن!!! چه اشنایی!) تخصص جراحی لثه گرفته و صبح تا شب ایمپلنت میکنه پدرش میگفت ماهیانه کم کم 150 درمیاره خارج از هزینه ها
من یه چیزو نمیفهمم،همه میگن دندان ادامه نداره و پزشکی فقط میتونه پیشرفت کنه .توی دندان پزشکی یه تخصص هست به اسم جراحی فک و صورت که این تخصص حتی در جراحی های مغز هم حضور داره برای جراحی قاعده جمجمه.علاوه بر اون مجاز به تمام اعمال زیبایی صورت اعم از جراحی بینی و گونه و... هم هست.زمینه های تحقیقاتیش هم که فراوان.نمونه ای از افراد موفق هم دکتر بهنام شکیبایی که پرفسورا دارن در سن 40 سالگی.
و یک سری میگن که دندانپزشکی فقط محدود به فضای دهانه و انگار نه انگار که در پزشکی هم هر کس در حیطه کوچک تخصص خودش فعالیت داره
و اصلا هرچی کار تخصصی تر میشه تنوع کمتر و کمتر میشه و کیس ها تکرارین....
بله بیشتر هم دارن ( روزی ۱۰ تا ۱۵ )
چقدر شبیه....
امسال همه به منم میگفتن پشت کنکور نمونم و برم فرهنگیان اما من جلوی همه وایسادم و گفتم میخوام یه سال دیگه براش تلاش کنم وگرنه مطمئنم بعدا شرمنده خودم میشم : )))))
به نظرم چون واقعا علاقه اولتون پزشکی بوده و انتخابش کردین موفق میشین!
شاید به قول بقیه دیربازده باشه اما چون با علاقه است یقینا سختیای راهم کمرنگ میشه براتون!
درسته که باید با منطق پیش رفت اما بعضی وقتا هم باید ببینی قلبت چی میگه وگرنه حسرت خیلی چیزا به دل آدم میمونه و این خیلی دردناکه...
هیچی داروسازی نمیشه(البته این نظر شخصیه)
چند سال اول کار کنید امتیاز جمع کنید بعد داروخونه بزنید دیگه برید استراحت مطلق تا آخر عمر:دی
البته پول خوبی هم باید داشته باشی.
من به شخصه تا موهای سرم سفید بشه پشت کنکور میمونم تا دارو بیارم چون دقیقا مرز بین بهشت و جهنمه برا من.اگه برم قراره خانواده برام سنگ تموم بزارن اگه هم نرم باید برم بیل کلنگ بردارم پیش به سوی فلکه:دی
خب به هزار و یک عامل بستگی داره
شهر
محله
سطح علم
کارش....
نمیشه اینجوری نظر داد ولی ممکنه بیشتر از این رقم هم باشه
این تاپیک پر از حرفای خنده داره :)))چی دارید میگید واسه خودتون؟ این اطلاعات و رقم ها رو از کجا در میارید؟ باز رفتید نشستید تو مطب حساب کتاب کردید؟ :))))
باور کن کار درستی کردی پزشکی فقط علوم پایش رو اعصابه که اگه خرخون باشی اونم راحت میگذره از لحظه ای که فیزیوپات شروع کنی بیشتر از قبل از انتخابت مطمین میشی
درمورد درامد هم یه فوفق گوارش تو سن ۵۰ سالگیش میتونه روزانه بالای ۲۰۰ میلیون درامد داشته باشه یه متخصص قلب ۴۵ ساله میتونه ۳-۴ تا خونه توبهترین قسمت شهرش داشته باشه و اگه ۱۰ماهم کار نکنه نترسه پولش کم بیاد!!!!
پزشکی برعکس تصورت نیاز به یه علاقه فضایی نداره نیاز به پشتکار و اراده داره که تو پزشکی عمومی گیر نکنی اگه وارد این رشته میشی باید تا اخرین حدش بری
بقولی اگه تلاش نکنی درخشان بشی فراموش میشی
سلام خدمت شما
من صرفا تجربه خودم رو عرض می کنم. ببینید به خیلی فاکتور ها بستگی داره. مطب-شهر-مطب بالای شهر پایین شهر-طرز برخورد- مواد اولیه (ممکنه خود دندانپزشک وارد کننده مثلا ایمپلنت باشه)-مهارت- تجربه- اوضاع زندگی (درآمد مردم، بیماری اپیدمی و ...) و هزاران فاکتور دیگه. به نظر خودم مهمترین انگیزه هست.
سال 1393 یعنی حدود 6 سال قبل یکی از شاگردان خودم که کارش رو یک سالی بود شروع کرده بود و صبح ها یه مرکز بود عصرها جای دیگه درآمد خالص 60 میلیونی داشت. سالی 2 تا آپارتمان یا یه مغازه هم می خرید. ایشون قبلا دانشجوی مکانیک دانشگاه تهران بود ولی اومد پیش من و از آرزوهاش برای دندانپزشکی گفت و خلاصه رشته مهندسی رو رها کرد و تجربی کنکور داد و .... . اما عموی ایشون از دندان پزشکان بنام تهران هستند و اصلا هرکس فامیل ایشون رو می دید متوجه آشنایی این دو می شد و عموش هم حسابی حمایتش می کرد(از مطب گرفته تا آموزش). البته امسال اصلا از درآمدش راضی نیست چون به خاطر کرونا مردم خیلی کمتر میان. البته ایشون با درآمدی که داشت و اموالی که به دست آورده اصلا براش مهم نیست. یه مطب هم کیش زده سه ماه قبل می گفت کیش خیلی بیشتر کشش داره.
ضمناً خودشون الان ایمپلنت و مواد مصرفی وارد می کنند و خلاصه درآمدشون خیلی بیشتر از این حرفا هست.
ولی از سوی دیگه بسیاری هم بودند و هستند که درآمدشون در حدود 5 تا 15 تومن هست.
حالا فرصت شد یه بخش معرفی رشته و درآمدهاش براتون می زنم و مصاحبه با افراد رو آپلود می کنم که بیشتر با درآمد ها و کاری که باید انجام بدید آشنا بشید.
پیروز باشید.
میتونه بیشتر باشه میتونه کمترم باشه.مثلا ی دندونپزشک نسبتا خوب ماهی تا ۱۳۰ میلم درامد داره.
حالا امکان داره ی دندونپزشک سطح پایین ۳۰ میل درامد داشته باشه.
دیگه میگم بستگی به اون دندونپزشکه داره کلا و مکان مطبش و سطح کارش.
دوست عزیز درسته که در مقاطع بالاتر ممکنه پزشکی درامدش بیشتر باشه اما ایا زحمت و تلاش و خستگی پزشکی قابل مقایسه با دندانه؟ شاید اگه بقول خودتون فوق تخصص گوارش داشته باشی (که حدااقل 17 سال درس خوندن و 10 سال تجربه نیاز داره)بتونی در سن 50 سالگی درامد بالایی داشته باشی(که البته شک دارم)اما یه دندون پزشک میتونه اون درامد رو در سن قبل 30 تا 35 سالگی داشته باشه و ازش لذت ببره .اخه توی 50 سالگی که علایق ادم مثل جوونیش نیست.ضمنا همه افراد که یه متخصص خوشنام و ماهر نمیشن اما توی دندون انچنان نیاز به خوشنام بودن و معروفیت نیست که همونم با تبلیغات و ... بدست میاد
هیچ جای شک و بحث نیست که از لحاظ سختی وفشار کار و سریعتررسیدن به درآمد دندونپزشکی وضع خیلی بهتری از پزشکی داره
برای اینکه یه نفر پزشکی رو به دندونپزشکی ترجیح بده به چیزی قوی تراز منطق نیاز داره...اگه اون چیز رو درون خودش پیدا نکنه با پزشکی فقط زندگی خودش رو تباه خواهد کرد
دوست گرامي به اين سوال نميشه جواب داد چون سوال غلطه درامد به خيلي عوامل ربط داره از جمله ميزان توانايي و تحصيلات .هوش مالي فرد .اينكه كجا مطب داره .چقدر كانكشن داره و خيلي چيزاي ديگه اما اگه منظورتون اينه كه يه دندون پزشك ميتونه اين اندازه درامد داشته باشه بله خيلي بيشترم ميتونه درامد داشته باشه .