با توکل بر خدای متعال :yahoo (23):
فعلا وزارت بهداشت گفته پروتکلا رو رعایت کنین ببینیم چی پیش میاد :))
نمایش نسخه قابل چاپ
کسی اینجا بوده سهمیه ۲۵ بوده باشه؟اگه اره بیاد خصوصی
چه حوصله ای دارید،با این وجود که هنوز پشت کنکوری هستین،
باز هم میخواید کنکور بدید،اون هم نظام جدید با اون کتاباش!:|
بخدا،راه واسه موفقیت زیاده
چه اصراریه که خودتون و خانوادتون رو یه سال دیگه معطل کنید،
مگه چقدر عمر می کنید که بخواید چند سالش رو واسه کنکور تلف کنید:yahoo (31)::yahoo (31):
واقعا؟!پس چرا بعضیا میگن خیلی بازارش خرابه؟ من میدونم رشته هایی مثل فیزیو یا بینایی( که هرجای ایران باشه میرم) قبول نمیشم با این حال میزنم حتی پولیشو...ولی بعد ازین رشته ها، ترجیحم بیشتر اینه رشته تهران باشه، حالا نمیدونم مثلا چه رشته هایی میارم تهران( پرستاری رو احتمالا بشه آورد حتی نمیسال دوم) ولی خب بازار کار خیلی مهمه واسم، یعنی واقعا حال ندارم برم ببینم تهش چیزی نیست...آره منم فکر میکنم فارغ التحصیل ها یکم واقع بینانه تر اطلاعات بدن تا دانشجوها، آخه دانشجوها که نمیان بگن بده، چون کلی انرژی و ذوق و...دارن..من چطور میتونم ازین دوستانی که گفتین کمک بگیرم؟ممنونم
بعد اینکه امکانش هست یک مقایسه کلی از لحاظ آینده، امنیت شغلی، درآمد بین پرستاری و رادیولوژی بکنین؟
بازار کار داروسازی چطوره بچه ها
من کی گفتم میخوام دوباره کنکور بدم؟:دی من همین کنکورایی که دادم هم اشتباه کردم واسه همین کلا امسال میخوام برم، منظورم این بود نباید پشت کنکور می موندم باید همون سالی که میشد، میرفتم! خیلیا گفتن برو ولی من اشتباه کردم، از قول شما انقد راه واسه پیشرفت هست که نگوووو...بنظر منم پشت کنکور موندن فقط یکسالش بنظرم توجیه داره...کلا تو زمینه کاری این اشتباه رو هیچوقت فراموش نمیکنم...الانم تا حرف میزنم همه میگن اینو که سال قبلم میتونستی بری، کلا این وسط عمر هدر دادم...بهرحال با شما کاااملاااا موافقم:yahoo (83)::yahoo (106):
آشپزی هم بازارش خوبه چه برسه به داروسازی
اون چیزی که مهمه اینه که توی کارت تنبل نباشی و خلاقیت داشته باشی،بعدش خود به خود پول به سمتت میاد.
و خواهشن پشت کنکور نمونین،اون هم نظام جدید با اون کتاباش!:|
بخدا،راه واسه موفقیت زیاده
چه اصراریه که خودتون و خانوادتون رو یه سال دیگه بخوای معطل کنی،
مگه چقدر عمر می کنید که بخواید چند سالش رو واسه کنکور تلف کنید:yahoo (31)::yahoo (31):
با زیرگروه یک 2039 منطقه یک پزشکی پردیس ارومیه رو میشه اورد؟چقدر احتمالش هست؟
یکی رسیدگی کنه.....این چه وضعشه......چرا دیگه توی صفحه شخصی بخش نقل قول ندارم ...
فایل پیوست 94450
بچه هایی که منو نقل قول میکنید ببخشید اگه پیامتون رو ندیدم......نوتیفیکیشن نقل قول برام نمیاد :yahoo (77):
آقا دفترچه انتخاب رشته کی میاد؟