مرسی مبین جون بهترین بودی برام تو انجمن
نمایش نسخه قابل چاپ
فوریت پزشکی یا پرستاری؟
ولی من هنوز خیلی خوشحالم :yahoo (9): ایشالا مبارک همه باشه و بقیه هم سال بعد به چیزی که میخوان و حتی ده برابر بهترش برسن :yahoo (8):
برا خانوما پرستاری بهتره
چون فوریت پزشکی هنوز معلوم نیست قراره چیکار کنن اولین ورودی زن رو امسال میبینیم
رییس اورژانس دکتر کولیوند هفته پیش گفتند که اورژانس زنان را افتتاح میکنم ولی نفهمیدم منظورشونو
یعنی تکنسین زنان برای بیماران زن؟
سیاست تفکیک جنسیت؟
شایدم منظورش تفکیک نیست و اورژانس زایمان و مامایی و تجاوز رو میگن
و شایدم تو دیسپچ باشن زنان و وارد عملیات نشن
سلام ، برا من زدن سوابق دیپلمم 30 درصد تاثیر داشته و پیش دانشگاهی تاثیر نداشته ، قضیه چی؟؟؟ پیش دانشگاهی برا نظام قدیمه یا دوازدهم نظام جدید هم هس؟؟؟
من از سه هزار رسیدم به شیش هزااااار...یعنی دلم میخواد تا آخر عمرم بخودم سرکوفت بزنم سر این قضیه..یکروز میشد فیزیو بیارم الان باید فیزیو رو توی خواب ببینم! میشد برم داروی پولی ولی عشق دندون کورم کرده بود...
با 6133 خوب چیکار میشه کرد؟:|:yahoo (76): جز پرستاری . کادرمانی گزینه دیگه ای بذهنم نمیرسه...کاردرمانی رو هم نمیدونم میتونم از پسش بربیام چون یکم خاصه...
رایولوژی رو میگن بازار کارش خوب نیست، پروتز دندانم با یکی که فارغ التحصیل بود صحبت میکردم میگفت فقط اسمش بزرگه و توش کلی سختی هست و واسه یک خانم خیلی سخته و کارای زیرزمینی و...و زدن لابراتور سخته و...
کلا اخبار ضد و نقیض زیاده...یکی میگه کار رایولوژی فراونه یکی میگه نرو نیست...یکی میگه پرستاری بازارش کساد میشه یکی میگه پرستاری اشباع نمیشه برو...