از شیراز هیچ کس وصل نیست؟
نمایش نسخه قابل چاپ
از شیراز هیچ کس وصل نیست؟
نت نداشتم زمانی که نت نداشتن مد نبود .
حالا ک من نت ندارم :(
ولی یه سوال خواهشا بدون جهت گیری سیاسی جواب بدین :))
سوال من اینه ایا برای نشون دادن اعتراض به نظام یا هر چیز دیگه ای درسته ک به اموال عمومی آسیب بزنن؟!
بانک ها رو اتیش بزنن؟
یا ساختمون؟
اگه قرارِ پیشرفت کنیم با به اتیش کشیدن شهر که جلو نمیریم!!!
من واقعا برام سواله ک این شیوه اعتراض از دیدِ مردم درسته؟؟؟
والا معالی آباد شیراز یک Atm سالم نمونده :|
سال 57 هم هیمنایی ک الان میبینی تو دولت و اینور اونور پست دارن همه جارو ب اتیش کشیدن عکساش سرچ کن هست اتوبوس میینی بوس حتی خانومای بد حجاب حتی ب پیرزن دربار شاه هم رحم نکردن در یک روز درخاوران تهران 31هزار نفر کشتن گور دست جمعی کندن ی سر بیای متوجه فضای سنگین این منطقه میشی فک میکنی کسایی ک باعث شدن همون منظورم پدر بزرگ مادر بزگای ما ک اون قتل غارت صورت بگیره تا وقتی اونا باشن این مملکت برکت نداره ...پس اگر اتیش زدن بده برای همه بده ..نه این نسل
منظور از وصل شدنی که یه سرچ گوگل باهاش نمیشه زد چیه دقیقا!!!؟
به کار عمه گرامی شون میاد :|
هرچیزی اخبار میگعه برعکس اون درسته مامور نیروی انتظامی جلوثی خود من با کلت زد مغز اتوشویی محلمون ترکید بعد میگن مدافعان امنیت ب اینا بعد میگن شهید شهید یعنی برای عدالت بمیری عدالت یعنی چی یعنی همون مامور بره با اسلحه جلو مجلس بگه یا حق مردم میدین یا ما جلوشون وا نمیشسیم دراخر اینو بدون اگر ی ذره ی ذره این کشور راهش انقلابش درست بود این وضعمون نبود.خدا هم مارو نفرین کرده..ما مردم لایق بدبختی ذلت هستیم اون دانشگاه تهران ک همه خودشونو شهید میکنن برن داخلش پهلوی ساخت اما میرن توش فحشش میدن تو همین فوتبالش تا روزی ک کیروش بود همه میگفتن سبک بازی تیم ملی خوب نیست ازاین حرفای کار شناسانه الان تو دور مقدماتی اخریم:yahoo (76):
صحیح کاملا :)
نمیدونم چجوری منظورم و بگم بهتون !
مثلا روز اعتراضا من واقعا ترسیده بودم ... اگه ما مردم ایران همو دوست داریم پس نباید کاری کنیم ک زن و بچه مردم اینجوری بترسن (منظورم نیرو انتظامی هم هستا :)) )
شاید جامعه ای ک در نظر منه خیلی ایده آله :))
و در حال حاضر قابل بحث نیست :)
پ.ن : در اینکه اخبار صدا و سیما چپکیه شکی نیست :))