میشه کسانی که اطلاع دارن راجع به شهر مشهد راهنمایی کنند.ممنون
Sent from my SM-A700H using Tapatalk
نمایش نسخه قابل چاپ
میشه کسانی که اطلاع دارن راجع به شهر مشهد راهنمایی کنند.ممنون
جاهای امنش واسه تردد کجاها هستش؟
کدوم مناطقش واسه خونه گرفتن خوبه؟
کدوم مرکز خریدش ارزونتره؟
جایی که دانشگاه فرهنگیان قرار داره اطرافش همش امنه و داخل شهره.
شما از ایستگاه مترو کوثر که روبروی دانشگاهه میتونید برید مثلا پارک ملت یا برید ایستگاه بسیج بعد از اونجا با بی ار تی برید حرم و یا اگه قسمت های شلوغ رو دوست دارید برای قدم زدن (توصیه میکنم) با مترو برید ایستگاه شریعتی و به سمت احمد آباد پیاده روی کنید .
مشهد جای تفریحی خیلی داره یا حتی کوهسنگی که نزدیکه میتونید برید.
سوال دیگه ای بود در خدمتم
بهترین کلاس زبان مشهد کجا هستش؟
منم مشهدم پزشکی
الان ادم خوابگاه بخواد بگیره باید قبل ثبت نام اقدام کنه ؟ وجوریاست؟ قیمتاشو خبر ندارید؟
خب الحمدلله!
تبریک عرض میکنم
اول اینکه نقشه و اطلاعات شهر مشهد از قبیل شماره تلفن های ضروری و خطوط اتوبوسرانی رو داشته باش ، حتما لازمت میشه
دوم اینکه خب دانشگاه فردوسی تقریبا نزدیکای مرکز شهره ، همونطوری که روی نقشه میبینی
سوم اینکه نقشه دانشگاه فردوسی و خوابگاه رو هم داشته باش ، دانشکده مربوط به خودت رو هم پیدا کن ، از اونجایی که وسعتش بزرگه روزهای اول میری اونجا گیج نزنی و گم نشی :))
چهارم اینکه همون قدر که در ایران امنیت وجود داره در مشهد هم امنیت وجود داره! نگران این مسئله نباش
https://razaviarchive.aqr.ir/index/p...hhad_farsi.jpg
http://www.anjoman-fum.com/wp-conten...omanIslami.jpg
کد تماس تلفن ثابت مشهد چنده ؟ :))
مثلاً تهران 021 ... واسه مشهد چند میشه ؟
بستگی داره میخوای نزدیک به دانشگاهت باشه یا دور :/ ببین اگه بلوار وکیل آباد رو دیده باشی ، اون سمتش که میخوره به قاسم آباد جزو قسمتای قدیمی تر و گرونتره (به جز سیدرضی) ولی این سمت که پیروزی و فکوری و ایناست خیلی بهتره برای یه دانشجو از هر لحاظ ...
برای خونه ی ارزون یه سر به مجتمع های طالقانی اول بزن اگر دیدی بد مسیره و بده بیا سمت سرافرازان یا دلاوران فک کنم بتونی خونه دانشجویی پیدا کنی . هرچند بهترین قسمتا میشه پیروزی و هاشمیه و هفت تیرو...
مرکز خرید هم مشهد تا دلت بخواد ارزون داره . بهترینشم ویلاژه . نه خود ویلاژ بلکه مال هایی که کنارش زدن مثل زیپ و ... . قبل از ویلاژ هم مغازه های بزرگ کفش فروشی ان که با قیمت خیلی خوب کفش میدن :/ تو جاده طرقبه
ببینین یه چیزی که یادم رفت اضافه کنم در رابطه با خوش گذرونی و تردد اینه که شما فقط راسته ی وکیل آباد و احمد آباد و بهار و حرم و طرقبه رو بخواین بگردین یکی دوسال میتونین حال کنین :)) حالا بماند پارکا و کوهسر و ...
مشهد بیاین قطعا خوش میگذره به شرطی که رفیقاتون رو از مشهدی ها انتخاب نکنین ;) خودتون به مرور میفهمین چرا . اصلا به مشهدی جماعت زیادی اعتماد نکنین
آقا باز هم اطلاعات درمورد دانشگاه فرهنگیان دارید اینجا بذارید
همین اولش بگم که از سر تعصب یا اینکه مشهد زندگی میکنم نیست که اینو میگم :)) ولی همه جا آدم خوب و بد داره و صحبت های شما کلیت و عمومیت نداره
صحیح نیست و نمیشه همه رو با یه چوب برونیم ، قطعا و البته که منکر فرهنگ و برخورد یه عده انسان نما هم نیستم چه در مشهد چه در هر جای دیگه
شما تا پا رو دم کسی نگذارید و زیرآبی نرید کسی به شما هیچ کاری نداره و با شما طبیعتا همچنین برخوردی رو نخواهد داشت مگر اینکه طرف مریض روان باشه واقعا ، که بازم منکر این دست مواردم نیستم و این محدود به مشهد و ایران و خاورمیانه نیست :))
#شخصیت داشته باشیم
#شعور داشته باشیم
دیگه هر چی به نظرتون میرسه برای یک دانشجو مفیده رو لطفا بگید