همگی سلام
من بخاطر کلاس میخوام بیام تهران نمیدونم کدوم دبیرا کارشون خوبه
تهرانیییییا لطفا راهنماییم کنید
واسه درسای فیزیک شیمی ریاضی زیست و اینکه هزینه کلاساشون تقریبا چقدره!!
نمایش نسخه قابل چاپ
همگی سلام
من بخاطر کلاس میخوام بیام تهران نمیدونم کدوم دبیرا کارشون خوبه
تهرانیییییا لطفا راهنماییم کنید
واسه درسای فیزیک شیمی ریاضی زیست و اینکه هزینه کلاساشون تقریبا چقدره!!
حتی المقدور این کارو نکن
میتونی با جزوه هاشون نتیجه بگیری(مثل خود من)
قیمت ها واسه پارساله قطعا بیشتر شده
شیمی بابایی (کلاس هاش در حد انفجاره به خصوص واسه دخترا)1تومن
بازرگان نیست رفته خارج
فیزیک میر حسینی/ ذهبی 800
ریاضی تجربی مقدم ؟؟
دینی دکتر کریمی 450
زبان مفتون / اناری 450
ادب سبطی500
عربی ؟؟ نمیدونم
زیست دکتر هاشمی/چکتر عمارلو
باز هم میگم سعی کن جزوه هاشون رو تهییه کنی خیلی بهتره......شلوغی کلاس ها و ترافیک و .....
دهن من که آسفات شد (تازه فقط 2 تا کبلاس میرفتم
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
آخه از خونه موندن خسته شدم واقعا نمیتونم باز تو این اتاق بشینم کلاسای اینجا هم به درد بخور نیست
برای ریاضی و شیمی حتما باید برم کلاس
شما چه کلاسایی رفتی؟چطور بودن؟
1/کتابخونه
2/زمانی که کلاس میرفتم ....بودن کسایی که از ایلام و .... میومدن اما یه جورایی شده بودن مثل تهرانی ها .... قدر نمیدونستن....بهترین معلم ها.... بدترین تراز ها!!!
من که ریاضی بودم دفرانسیل ماشاالله رضوی(مولف اندیشه فایق) و زبان مفتون میرفتم....از هر دوشون هم راضی بودم.... ولی موضوعی که باید بهش اشاره کنم اینه که با جزوه هاشون هم میشد نتیجه گرفت.... چون پول میدی زورت میاد کلاس نری.
از جزوه های اساتید دیگه هم میگرفتم (کریمی وبابایی و میر حسینی) که انصافا خوب بود
با کتابای بازار امتحان کردی؟؟؟نتیجه نگرفتی واسه ریاضی و شیمی؟؟؟
اگه شیمی مبتکران جواب نداده حتما کلاسشو برو.
منکه میگم به جای شیمی کلاس فیزیک برو! شیمی رو از مبتکران یا خیلی سبز بخون. شیمی 2 و پیش 1 : مبتکران ، شیمی 3 و پیش 2 : خیلی سبز
چون معلم نمیتونه کار خاصی برات انجام بده!!! آخرش باید خودت بخونی!!! یعنی درسی که سر کلاس گوش میدی برات سود آنچنانی نداره!!! من خودم کلاس میرفتم، هم با کلاس میخوندم هم از روی مبتکران!!! ولی شیمیم داغون شد. اگه فقط رو مبتکران وقت میذاشتم حداقل 60 میزدم!!! ولی کنکورو 30 زدم که واسه شیمی یعنی فاجعه!!!
برای فیزیک من یگانه رو پیشنهاد میکنم! واقعا عالیه.
بنظرمن اینکارو نکن.چون زندگی تو یه شهر دیگه مخصوصا تهران دردسرای خودشو داره و امسال سال سرنوشت سازیه واست
نمیدونم خودت تنهایی میخوای بیای یا آشنایی تو تهران دارید یا خونوادتم هستن؟
مخصوصا اگه تنها هستی اینو در نظر بگیر که کلی از وقتت تو ترافیک و شلوغی و کارهای حاشیه ای میره و دیگه چه وقتی رو میخوای بذاری به درس خوندنت؟
راستی بچه ها یه سوال داشتم؟چطوری میشه یه تاپیک خودت ایجاد کنی؟من تازه عضو شدم و آشنایی ندارم
ببین تو تهران اینها بهترین ها هستند به نظرم ریاضی: آریان حیدری (علوم نوری) فیزیک : مهدی باباخانی(قلمچی) شیمی : بابایی و بیرکی (هدف) زیست : دکتر امیر قیمت کلاسها روهم به خود آموزشگاهها باید زنگ بزنی موفق باشی
ببینید فله ای نرو توی یه آموزشگاه و ثبت نام کن. آخه هر آموزشگاهی ممکنه یه معلمش خوب باشه ولی بقیه خوب نباشند.
ایته به نظرم از همه توی تهران بهترند. من رتبه ام 130 شد تو کنکور تجربی. معلمهای من از آموزشگاههای مختلف بودند. شیمی : بیرکی فیزیک باباخانی زیست دکتر امیر
فک می کنم این بنده خدا الان دیگه باید یه بچه بغلش باشه...
بچه ها فصلای مهم شیمی کجاهاس؟
سلام دوستان میخوا ستم ببینم بهترین دبیران و اموزشگاه های تهران کدومان؟ واسه دروس اختصاصی و اینکه در چه سطحی تدریس میکنن.طبق تحقیقاتی که کردم اموزشگاه هدف خوبه اما نمیدونم دبیراش توی چه سطحی تدریس میکنن . دوستانی که توی این اموزشگاه یا اموزشگاه های دیگه با استادی کلاس داشتن ممنون میشم در مورد تجربشون بگن و سطح کلاس چون توی اختصاصیا مشکل دارم و میخوام کلاس برم :yahoo (35):
کلاسهای قلمچی خیلی خوب هستند البته بستگی به شعبه شم داره من پارسال نمایندگی میدون صادقیه اش ( آموزشگاه یوسف ) میرفتم دبیر ریاضی ش اقای ثابتی تقریبا خوب بود . فیزیکش آقای باباخانی واقعا فوق العاده عالی بود. شیمی هم اقای نیک پیما متوسط بود. میتونی همه درسها را یک جا نری کلاس مثلا فیزیک رو یک جا بری و شیمی رو یک جای دیگه موفق باشید
سلام من کلاس نرفتم از دی وی دی استفاده کردم دی وی دی آموزشی موسسه آفبا خدایی دبیراش خیلی عالین من واقعا، نیاز به کلاس نداره ادم چون صفر تا صد تدریس میکنن هزینه راه نمیدی تو ترافیک تهرانم ادم روانی نمیشه بنظرم امتحان کن
سلام هزینه کلاس که خیلی بالاست
کلاس چیه من از دی وی دی آموزشی استفاده کردم دینی کریمی شیمی بابایی ریاضی مویینی زو مقدم نیا زیست هم عمار لو تدریسشون عالیه از آفبا گرفتم جزوه هم همراش داره تماس بگیر یا برو رو سایتشون قیمت هاشونم خدایی خیلی منصفانه اس
..............................
فقط اینو میتونم بگم دزد کبیر : بابک سادات .. گول این اخلاقش رو نخورید
اومد یه همایش 0 تا 50 گذاشت حدود 400 نفر توی کلاسش بودن یعنی ضرب 150000 هزار بشه میشه 50-60 میلیون
اولش توی یه کلیپ 1 ساعتی گفت من کل ریاضی تجربی رو درس داد منم قبول دارم درس داد ولی چه درس دادنی !!!! با سرعت نور همش رو گفت که فک کنم خودشم نمیفهمید چی میگه
بعدش 6 ساعت اومد یه همایش گذاشت تست حل کرد :/ یعنی دزدی به شیوه نوین و حلال اینه
تازه تازه اون تستای احتمالی که توی همایشش حل کرد 94 درصدشون توی کتابشم بود :)
ولی آریان حیدری اگه یه چیز میگه حتما یه چیز پشتش هست الکی حرف نمیزنه
حاجی من همینجا ازش تعریف کردم اول کلاسام ولی گفتم مثل همیشه معلمو باید بزاری اخرا نظر بدی نه اولش من به سطایه کلاس نکته و تستش رسیدم ول کردم نرفتم تو نکته و تست نه تونستم کامل درس بده نه تونست تست خاصی کار کنه جفتشو ناقص تستا هم خودش میگفت میرفت سرسری ماسمالی سرجمع ده تا تست گذاشت ما بزنیم من مشکله درسینداشتم حالت نورم میتونم بزنم ریاضی یه درصد متوسط واسه تققویت رفته بودم ولی به هیچ دردیم نخورد والا شاگردایه طول سالش خیلی میپرستنش بعد شاگردایه خوب هم زیاد دارم رفیققه خودم معلم طل سالش این بود ریاضی امسالو زدیکه هشتاد زد الانم داره پزشکی میخونه ولی نکته و تستش بدرد نمیخوره کتابشم خوبه از کتابش راضی بودم ولی بابایی هم نکته و تست رفتم اونو خواهرمم رفته بود راضی بود منم رفتم عالی واقعا حرف نداره سرکلاسش همون اول میگه این کلاسارو نیاید چون تنها درصورتی واستوند مفیده که اخر هرجلسه بگی 90درصد نکته هارو بلد بودما ولی خوب مرور شد واقعا هم همینه بنظرم واسه مرور خیلی خوب بود کاش بجا مدرسه طول سال دوتا درس کلاس میرفتم هم وقتم صرفه جویی میشد هم از معلمایه مدرسم بهتر میبودن
تو ریاضی بده مقدم نیا هم از رفیقام خیلی شنیدم ارین حیدری رو شاگرداش قبول دارن هیچکی ناراضی نیست منتها معلوم نیست واسشون تو کنکورم جوابه یا نه
بنظرم تو معلم ریاضیا سروش مویینی بهتره حداقلش مثله بعضی از این معلما حروم خور نیست
سر کلاس حضوریش بحث افتاد از بابایی کلی بد گفت اخر سر برگشت کفتت تو یه اموزشگاه این اقای فلان بهمان سر اینکهاززم خوشش نمیومد رو کلاسام از قصد فوق العاده مینداخت بعد به شاگردام میگت میتونید نیاید برید کلاس ریاضی اون یارو وقتتونو بسوزونید منم بحثم شد باهاش یه روز کلی فحشش دادم اونم هیچی نگفت نگاه کرد اخر گفت صداتو ضبط کردم ازم شکایت کرد انداختم بازداشتگاه هرچی حرف زدیم اومدن پادرمیونی قبول نکرد ببخشه مجبور شدم کلی ...مالیشو کنم اخر سر هم اون اموزشگاه بجایی که از اون به بعد از من حمیات کنه از اونم حمایت کرد
سلام بچه ها کسی استاد میرحسینی فیزیک رو میشناسه؟ تدریسش چطوره؟