همگی سلام
من بخاطر کلاس میخوام بیام تهران نمیدونم کدوم دبیرا کارشون خوبه
تهرانیییییا لطفا راهنماییم کنید
واسه درسای فیزیک شیمی ریاضی زیست و اینکه هزینه کلاساشون تقریبا چقدره!!
همگی سلام
من بخاطر کلاس میخوام بیام تهران نمیدونم کدوم دبیرا کارشون خوبه
تهرانیییییا لطفا راهنماییم کنید
واسه درسای فیزیک شیمی ریاضی زیست و اینکه هزینه کلاساشون تقریبا چقدره!!
حتی المقدور این کارو نکن
میتونی با جزوه هاشون نتیجه بگیری(مثل خود من)
قیمت ها واسه پارساله قطعا بیشتر شده
شیمی بابایی (کلاس هاش در حد انفجاره به خصوص واسه دخترا)1تومن
بازرگان نیست رفته خارج
فیزیک میر حسینی/ ذهبی 800
ریاضی تجربی مقدم ؟؟
دینی دکتر کریمی 450
زبان مفتون / اناری 450
ادب سبطی500
عربی ؟؟ نمیدونم
زیست دکتر هاشمی/چکتر عمارلو
باز هم میگم سعی کن جزوه هاشون رو تهییه کنی خیلی بهتره......شلوغی کلاس ها و ترافیک و .....
دهن من که آسفات شد (تازه فقط 2 تا کبلاس میرفتم
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
آخه از خونه موندن خسته شدم واقعا نمیتونم باز تو این اتاق بشینم کلاسای اینجا هم به درد بخور نیست
برای ریاضی و شیمی حتما باید برم کلاس
شما چه کلاسایی رفتی؟چطور بودن؟
1/کتابخونه
2/زمانی که کلاس میرفتم ....بودن کسایی که از ایلام و .... میومدن اما یه جورایی شده بودن مثل تهرانی ها .... قدر نمیدونستن....بهترین معلم ها.... بدترین تراز ها!!!
من که ریاضی بودم دفرانسیل ماشاالله رضوی(مولف اندیشه فایق) و زبان مفتون میرفتم....از هر دوشون هم راضی بودم.... ولی موضوعی که باید بهش اشاره کنم اینه که با جزوه هاشون هم میشد نتیجه گرفت.... چون پول میدی زورت میاد کلاس نری.
از جزوه های اساتید دیگه هم میگرفتم (کریمی وبابایی و میر حسینی) که انصافا خوب بود
منکه میگم به جای شیمی کلاس فیزیک برو! شیمی رو از مبتکران یا خیلی سبز بخون. شیمی 2 و پیش 1 : مبتکران ، شیمی 3 و پیش 2 : خیلی سبز
چون معلم نمیتونه کار خاصی برات انجام بده!!! آخرش باید خودت بخونی!!! یعنی درسی که سر کلاس گوش میدی برات سود آنچنانی نداره!!! من خودم کلاس میرفتم، هم با کلاس میخوندم هم از روی مبتکران!!! ولی شیمیم داغون شد. اگه فقط رو مبتکران وقت میذاشتم حداقل 60 میزدم!!! ولی کنکورو 30 زدم که واسه شیمی یعنی فاجعه!!!
برای فیزیک من یگانه رو پیشنهاد میکنم! واقعا عالیه.
"کاش بعضیا میفهمیدن که این زندگیه نه سریال ترکیه ای که با دسیسه چینی بتونی به هرچیز که میخوای برسی..."
و ای کاش هممون بفهمیم که برای رسیدن به یه هدف بزرگ باید حتی بیشتر از توانمون هزینه کنیم...
یک ثانیه سستی میتونه مسیر زندگیت رو عوض کنه...
کاش بفهمیم که هرچقدر هم خفن باشیم نباید به خودمون مغرور شیم و دست از تلاش بکشیم!
باید بفهمیم...!!
"کاش بعضیا میفهمیدن که این زندگیه نه سریال ترکیه ای که با دسیسه چینی بتونی به هرچیز که میخوای برسی..."
و ای کاش هممون بفهمیم که برای رسیدن به یه هدف بزرگ باید حتی بیشتر از توانمون هزینه کنیم...
کاش بفهمیم که هرچقدر هم خفن باشیم نباید به خودمون مغرور شیم و دست از تلاش بکشیم!
باید بفهمیم...!!
باید بفهمیم...!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)