به امید موفقیت همه دوستان
به هرحال طرز نگاه ما به درس و دانشگاه متفاوته
امیدوارم بتونیم راهکارهای خوب به هم بدیم
نمایش نسخه قابل چاپ
چه جالب و چه عالی که تنها نیستم و میبینم هم نسل های من غیرت دارند و برای هدفشون تلاش می کنند
منم متولد61 متاهل و دارای 2فرزند هستم ضمنا دو سه سال هست که برای کنکور استارت زدم ولی خوب به دلیل موقعیت شغلی که بوده نتونستم تا پارسال درسها رو تموم کنم ولی امسال خیلی امیدوارم که به هدفم برسم
انشالله اگر به هدفم رسیدم که تجربه ها رو در اختیار دوستان میزارم اگر هم که نه خوب با هم دوباره تلاش می کنیم;)
سلام ببخشیداونوقت شماها مطمئن هستین که کنکور98به صورت دوکنکوربرگزارمیشه؟؟الان کتابای نظام قدیم میخونید؟؟
منم کلا دیر شروع کردم
پارسال مدرک کارشناسیمو گرفتم
امسال خواستم ارشد بخونم
دیدم با اوضاع و احوال این مملکت منم میشم مثل تموم ارشدایی که دوباره دارن از نو میخونن
ضمن اینکه من دیگه با این سنم باید تموم جوانب رو بسنجم
و اینکه علاقه مهمترین شرطم واسه ادامه دادنه
اولویت اولم زندگیمه
اولویت دوم درسمه
برنامه ریختم واسه خودم ...تنها کاری که کردم این بود:yahoo (16):
امسال ثبت نام نکردم
انشالله برای سال بعد شرکت میکنم ولی باید از الان بخونم
خیلی هم عالی
ولی چند تا تجربه رو فعلا از من داشته باشید
1. اگر تونستید امسال ثبت نام کنید و با قدرت درس بخونید نهایتش اینه که قبول نمیشین ولی حداقل از این 149 روز به خوبی استفاده کردید
2. برای خوندن زیست نیاز به خرید کتاب های تست معروف بازار نیست جز این که بی انگیزه تون می کنند بهترین فرمول برای من این بوده: 1. کتاب درسی 2. دی وی دی های آقای کرامت 3. زدن تست های کنکور و آزمون های کانون از کتاب آبی و سال های95 و 96 از اینترنت 4. نوشتن نکات دی وی دی ها و تست ها در کتاب درسی 5. مرور چندباره
3. تست های درس های دیگه اختصاصی رو مثلا سه تا در میان بزنید اینجوری به خاطر محدودیت هم مطلب پوشش داده میشه و هم اگر وقت داشتید که بقیه رو بزنید تا سه دور دوره کردید (تست های کنکور 90 به بعد همه رو بزنید)
4. در درس های عمومی فقط تست کنکور کار کنید و بیخیال تالیفی بشید چون وقت محدوده
5. برای ریاضی خط ویژه بهترینه امتحان کنید
6. وسواس و ایده آل گرایی رو بزارید کنار چون سمه برای درسخون ها (در مسیر کنکور باید باهوش باشید)
7. حتما از الان روی مدیریت آزمون کار کنید چون تفاوت ها برای کسایی که سطح علمیشون خوب و برابره از همین قسمت نشات میگیره
با سلام و خسته نباشید ،
بنده هم قصد دارم سال 98 کنکور شرکت کنم ، سن بنده هم بالای 30 هست :y (726):
دوستان گرامی کتاب های درسی 10 و 11 و پیش رو از کجا باید بخرم ؟
چند جا پرسیدم نداشتن
تهران کجا میشه همه رو پیدا کرد ؟
یا امام زاده اقا من فکر میکردم ما 98 یا دیگه با تجربه پشت کنکور نداریم نگو چقدر هم زیادن همون موفق باشید ولی یه چندتا جاهم بزارید باس ما:yahoo (20):
چه جوری برای کنکور 98 برنامه ریزی کنم؟
معمولا ازمون های گاج و سنجش بعدا کنکور 97 شروع میشه
اگه خودم برنامه ریزی کنم ، بعدا اونا سر فصل های خودشونو دارن نمیشه تمرکز کرد
یا باید بی خیال ازمون ها شد
یا باید فکر دیگه ای کرد
لطفا راهنمایی کنید چه طوری برنامه ریزی کنم برای 98
بعضیا میگن کنکور به دو صورت برگزار میشه ريا، ما الان باید کدومو بخونیم . 10 و 11 رو بخونیم یا کتاب های قدیم رو ؟ایا انتخابی اگه باشه با ماست یا طبق سوابق تحصیلی ما هست ؟