همونطور که خانم Destiny hope گفتن. میتونین فعلا pdf های کتابها رو بخونین. تا مشخص بشه کنکور چطور قرار برگزار بشه.
از جستجوی کتاب در پایگاه کتاب های درسی | پایگاه کتاب های درسی، اداره کل نظارت بر نشر و توزیع مواد آموزشی میتونین pdf ها رو دانلود کنید.
نمایش نسخه قابل چاپ
همونطور که خانم Destiny hope گفتن. میتونین فعلا pdf های کتابها رو بخونین. تا مشخص بشه کنکور چطور قرار برگزار بشه.
از جستجوی کتاب در پایگاه کتاب های درسی | پایگاه کتاب های درسی، اداره کل نظارت بر نشر و توزیع مواد آموزشی میتونین pdf ها رو دانلود کنید.
پی دی اف ها رو طبق نظام جدید بخونیم دیگه (10،11 ) ؟
از دوستانی که برای کنکور 98 قصد کنکور دادن دارن، راهنمایی کنید چه طوری برنامه ریزی کنیم
فکرشو بکن خدا هم مثه تو فکر میکرد .. اونوقت هرکی یه اشتباه میکرد باید میرفت جهنم .. توبه موبه هم تعطیل:yahoo (23):
منو امثال من اگه می خواستیم به حرفای امثال تو توجه کنیم که الان مردن به صرفه تر بود
29 سال سنمه عشقم کشیده کنکور تجربی بدم اصلا میخوام نفر اخر بشم :))... ضمنا به لحاظ مادیات هم چیزی کم ندارم که فکر پول پزشکی باشم
حق چیزیه که با تلاش بدست میاد نه اینکه چون 18 سالته حق توعه و حق یه 29 ساله یا یه 40 ساله نیس
در کل یه روزتو هم یه 29 ساله ای و با آرزوهایی برباد رفته:yahoo (99):
من یه مدته دلو زدم به دریا کتابای نظام جدیدیا رو گرفتم
نمیدونم 98 الزامی هس که کی جدید بده کی قدیم یا دلبخواهیه یا اصلا فقط جدیده
زیست که تغییرات خاصی نکرده .. یسری لغتارو ترجمه کردن .. کم کم ادم کنار میاد .. چند ماه هی گفتیم دندریت حالا میگیم دارینه :yahoo (23):
ولی خدایی به هیپوتالاموس یکم سخته ادم بگه زیرنهنج:yahoo (23):
توی زیست یجاهایی رو مختصر کردن و یجاهایی رو بسط دادن
فیزیک فصلهای آینه عدسی توی دهم و یازدهم که نیستن و احتمالا حذف شدن .. یازدهم نسبت به سوم دبیرستان سبکتر شده
ریاضی که همونه
شیمیم سبکتر شده
عربی که نقطه قوت من بود به طرز وحشتانکی سبک شده و قواعدش رو نابود کردن و همش متن و لغت
ورژن 97 این تاپیک رو ندارید ایا*_*
منم کنکوری بودم سال ۹۲
بعد همون موقع ها بود که رفتم مجموعه royal address تو خیابون فرشته برای کار.
که هم بقول خودم درس بخونم و کار کنم.
یارو میاد با BMW i8 با مازراتی با پورشه کاین با بنز s500
چیزی که همیشه بیشتر جلب توجه میکرد این بود که اینا اکثرا سیکل و دیپلمه و بعضاً سواد پنجم ابتدایی بودن و منه کنکوری و کلی دانشجو و لیسانس و فوق لیسانس و دکترا برای این مجموعه زیر دست اینا کار میکردن.
اونجا بود که بیخیال درس و دانشگاه شدم،دیدم اگه با مدرک دیپلم باشم تو جامعه سنگین ترم.
بعدها یکیشون فهمید و حرف جالبی بهم زد گفت اگه دنبال موقعیت اجتماعی و ثروت هستی ،تحصیل آخرین راهه اینو من دارم بهت میگم که دارای بالاترین قدرتی هستم که یه شخص حقیقی میتونه تو یه کشور و یه سیستم داشته باشه.
راست میگفت.
ولی حالا باز دوباره هوس درس خواندن زده به سرم...
من همیشه فکرمیکردم فقط من و تعدادی معدود داریم دوباره ب کنکور فکرمیکنیم حالا ک میبینم کلی داوطلب کارشناسی ب بالا داریم
سلام به همه
بذارید از خودم بگم
23 سال دارم .
سال های دبیرستان المپیادی بودم.
کنکور پزشکی ازاد قبول شدم. یک ترم رفتم که روزگار زندگیمو بهم ریخت و انصراف دادم.
چند سال از درس دور بودم تا دوباره کنکور دادم و فوریت پزشکی قبول شدم ( بعد عید درس خوندم )
الانم فهمیدم فوریت جالب نیست.
کار هم میکنم. یعنی باید کار کنم. میخوام بخونم برای کنکور 98
خیلی خوشحال میشم اگه کسی مشهدی بود پایه باشه باهم رقابت کنیم.
من هدفم جدیه. پس اگه کسی هست که دل و جونا بخواد بخونه برای کنکور بیاد توی پی وی باهم رقابت کنیم.
چون بعد از چند سال دوری از درس میدونم سخته شروعش ولی اگه رقابت باشه هم هیجان داره هم شیرینی.
سلام
پیدا کردن کسی تو شهر خودتون و خوندن باهاش کار سختیه. منم میخوام بخونم. ولی به سختی.