نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول: نوشته اصلی توسط Ultra سلام :yahoo (100): خوب؟ خوش؟ سلامت؟:yahoo (76):
نقل قول: نوشته اصلی توسط Karegar خوب؟ خوش؟ سلامت؟:yahoo (76): 50 50 :))
نقل قول: نوشته اصلی توسط Ultra متوجه منظورم نشدی داشتم مزاح میکردم :| میدونم مزاحه امین . زد دی شارج بهم بدهکاره میام میره :|
نقل قول: نوشته اصلی توسط MohadeseH_M5R میدونم مزاحه امین . زد دی شارج بهم بدهکاره میام میره :| @Amin ZD شارژ بهش بدی با من طرفی :yahoo (110)::))
نقل قول: نوشته اصلی توسط Ultra @Amin ZD شارژ بهش بدی با من طرفی :yahoo (110)::)) :|:|:|
نقل قول: نوشته اصلی توسط MohadeseH_M5R :|:|:| نگاه نکن :yahoo (110):
نقل قول: نوشته اصلی توسط Ultra @Amin ZD شارژ بهش بدی با من طرفی :yahoo (110)::)) شارژ ؟ بام ؟ شیب ؟ :yahoo (79):
نقل قول: نوشته اصلی توسط ParsaYousefi سجاد داداش شمارشم داد بت بدم :)) باشه دست خودت لازمت میشه :))
نقل قول: نوشته اصلی توسط Ultra نگاه نکن :yahoo (110): میتونی بری
نقل قول: نوشته اصلی توسط Amin ZD شارژ ؟ بام ؟ شیب ؟ :yahoo (79): :yahoo (110)::yahoo (110)::yahoo (110): به هاشمم بگو اند مستر یغما
نقل قول: نوشته اصلی توسط Amin ZD شارژ ؟ بام ؟ شیب ؟ :yahoo (79): آفرین ایننه :))
نقل قول: نوشته اصلی توسط MohadeseH_M5R :yahoo (110)::yahoo (110)::yahoo (110): به هاشمم بگو اند مستر یغما هاشم که قراره سرخرمن پول بنزین بده @Lawyer منوچهرم که باید واسه ش یرآلما بگیرم @yaghma
نقل قول: نوشته اصلی توسط Amin ZD هاشم که قراره سرخرمن پول بنزین بده @Lawyer منوچهرم که باید واسه ش یرآلما بگیرم @yaghma :|:| مسایل شخصی به من مربوط نیس:yahoo (100):
نقل قول: نوشته اصلی توسط MohadeseH_M5R میتونی بری من عقب نمیکشم :yahoo (111):
نقل قول: نوشته اصلی توسط Ultra من عقب نمیکشم :yahoo (111): باز من نیستم داری قمپز در میکنی؟ :)) پ.ن: محدثه هییییییییسسسسسس بخواب