نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول: نوشته اصلی توسط درسا20 هعییییییییییییییییییییییی ....چی بگم والا..بازخوبه شما ها هستین ادم احساس غربت نمیکنه:)) ممنون از همتون بچه ها:) حالا دندون یا پزشکی ایشالا؟ (علاقه رو میگم )
نقل قول: نوشته اصلی توسط درسا20 هعییییییییییییییییییییییی ....چی بگم والا..بازخوبه شما ها هستین ادم احساس غربت نمیکنه:)) ممنون از همتون بچه ها:) تاج سری:yahoo (79):
نقل قول: نوشته اصلی توسط negar~ کجا میکشی؟؟؟ اصلا چی میکشی؟؟؟ خدایا جوونامون یکی یکی پرپر میشن ای خداااااااا :(( :(( :yahoo (23)::yahoo (23)::yahoo (23): کَلپَسَه :yahoo (23):
نقل قول: نوشته اصلی توسط ParsaYousefi حالا دندون یا پزشکی ایشالا؟ (علاقه رو میگم ) فرقی نمیکنه.:)).هردوشو دوست دارم:))....هر کدوم که تاس افتاد:))
آقا علی ساکتی برادر:)) یه علامت حیاطی نشون بده نگران شدم:)) @infernal
نقل قول: نوشته اصلی توسط درسا20 فرقی نمیکنه.:)).هردوشو دوست دارم:))....هر کدوم که تاس افتاد:)) اینه شه چی ؟ :))
نقل قول: نوشته اصلی توسط AGHA JAVAD خاش امیی ! چاکر بوچه های ابر شهر و کهن شهر دیار عطار و خیام ! شهر شعر و ادب :)) شهر قلمدانهای مرصع :)):yahoo (15): یه کتاب هست بگردید پیدا کنید نیشابور شهرفیروزه مرحوم گرایلی نوشته عالیه :))
نقل قول: نوشته اصلی توسط Ultra کَلپَسَه :yahoo (23): خاخا خودمانی نرو همچی مزَروم مین کست نفمی از کجا خوردی هااااا مو کلپسه بَشُم تو کلئونی:yahoo (23):
@yaghma :y (490):
نقل قول: نوشته اصلی توسط Ultra کَلپَسَه :yahoo (23): :yahoo (23):
نقل قول: نوشته اصلی توسط AGHA JAVAD :yahoo (23): زرمار خا مخندی پرو مره هی مگه :yahoo (110):
نقل قول: نوشته اصلی توسط negar~ خاخا خودمانی نرو همچی مزَروم مین کست نفمی از کجا خوردی هااااا مو کلپسه بَشُم تو کلئونی:yahoo (23): نرو نه مرو کجا نه کوجی کلئو نه کلوو ( واو دره )
خاب دگ با لهجه حرف مزنن رفقاته واز ناراحت ( ور خاو ) مرن :yahoo (110):
نقل قول: نوشته اصلی توسط ParsaYousefi اینه شه چی ؟ :)) میشکونمش:)).......دارو:))شایدم ازاد تهران دندون:yahoo (110)::))
نقل قول: نوشته اصلی توسط AGHA JAVAD @yaghma :y (490): :y (501):