متاسفانه منطقه 1مظلوم ترین منطقه بین سایر مناطق است نمونه اش همین کنکور امسال که حرفی راجع بهش نمیشه زد و امسال هم سهمیه مناطق زلزله زده هم اضافه با این اوصاف در کنکور97 قبولی های کمتری نسبت به کنکور97 در منطقه 1 خواهیم داشت :yahoo (68)::(
نمایش نسخه قابل چاپ
متاسفانه منطقه 1مظلوم ترین منطقه بین سایر مناطق است نمونه اش همین کنکور امسال که حرفی راجع بهش نمیشه زد و امسال هم سهمیه مناطق زلزله زده هم اضافه با این اوصاف در کنکور97 قبولی های کمتری نسبت به کنکور97 در منطقه 1 خواهیم داشت :yahoo (68)::(
درود.واقعا این خبر یجورایی بد بود.نمیدونم چی بگم.دقیقا ما منطقه یکیا کنکور ۹۶ کلی به ضررمون شد .الان هم که اینطوری... هر اتفاقی میفته میان میچسبوننش به کنکور:)) .البته با احترام به همه مردم کشورم.ولی واقعا از ابتدا هم هیچوقت عدالتی وجود نداشته. کاملا باید شرایط برای همه یکسان باشه
انصافا یکی از بحق ترین سهمیه ها باس زلزله زدگانه البته نه که یجوری بشه طرف مفتی قبول شه و فقط هم باسه اون روستاها و مناطق اسیب دیده باشه خوده کرمانشاه رو نچسبونن بهش
به نظر من عادلانه نیست
یا زمانی عادلانه میشه که اگه افراد دیگه هم بلای دیگه سرشون بیاد بهشون سهمیه بدن
باید حداقل 50 نوع سهمیه ایجاد بشه تا عدالت برقرار بشه یا اصلا نباشه
مثلا سهمیه بیماران خاص.سهمیه سیل زدگان.سهمیه بی سرپرستان(بچه های بهزیستی).سهمیه کسانی که واقعا فقیر هستند(حتی نون هم ندارن بخورن).
اگه بخواییم واسه هر مشکلی سهمیه بزاریم میشه 10000 جور سهمیه درست کرد
اما چه فایده ما ایرانی ها فقط احساسی عمل می کنیم
باید
1.کلاس هاشون زود شروع بشه(نهایت یه هفته عقب بیفتند)
2.هزینه تمام کتاب هاشون رو دولت بده
3.از لحاظ روحی بهشون مشاوره داده بشه(رایگان)
و کلی کاره دیگه
ولی کی اینقدر زحمت می کشه؟؟یه سهمیه تصویب می کنن تموم میشه میره
ولی انصافا از سهمیه ایثارگر و...و هیت علمی درست تره
حالا اگه سهمیه بزارن فقط یک ساله یا چند سالی هست؟
برای ورزقان از 92 بود تا 96 ،
در ضمن به نظر من زیاد به بقیه آسیب نمیزنه و موضوع مهمی نیست ( با اینکه خودم منطقه یکم )
ولی خب مسئولین هم خوب یاد گرفتن که تند تند به جای حل مسئله سهمیه بذارن ، البته در این مورد اگه نذارن مردم ممکنه بگن تبعیض شده و ... پس مجبورن بذارن :))
از قول یکی از اعضا انجمن ، revenger :
ببینید واسه زلزله زده های آذربایجان "سهمیه" جدا تعریف نشد بلکه یه سری کد رشته محل مخصوص اونا تو دفترچه اضافه شد با ظرفیتهای محدود.
مثلا میتونستن هم کد پزشکی عادی تبریزو بزنن که با بقیه بچه ها رقابت میکنن هم کد پزشکی مخصوص خودشون تو دانشگاه تبریزو بزنن که فقط با افراد زلزله زده رقابت میکنن تو اون و تعهدات خدمتی پس از تحصیلش متفاوته.
برای زلزله زدگان کرمانشاه هم اگه بخوان تسهیلاتی در نظر بگیرن احتمالا به همین شکل خواهد بود.
پس سهمیه ی اتش سوزی جنگل های گلستان چیشد پس ؟؟؟؟ :yahoo (110):
رییس سازمان سنجش آموزش کشور از اختصاص سهمیه به داوطلبان ساکن در مناطق زلزله زده کرمانشاه برای آزمون سراسری سال ۹۷ خبر داد.
دکتر خدایی در گفت وگو با ایسنا با اعلام این مطلب اظهار کرد: بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، برای داوطلبانی که در زمان وقوع زلزله در مناطق حادثه دیده استان کرمانشاه اقامت داشته و درس میخواندند همانند زلزله های قبل سهمیهای برای کنکور ۹۷ اختصاص میدهیم.
وی در ادامه تصریح کرد: سهمیه اختصاصی فقط شامل داوطلبانی خواهد شد که در شهرها و مناطق آسیب دیده زلزله کرمانشاه حضور داشتند.
رییس سازمان سنجش آموزش کشور در پایان خاطر نشان کرد: سهمیه اختصاصی به داوطلبان کنکور ۹۷ در مناطق زلزله زده کرمانشاه با هماهنگی استانداری این استان و وزارت کشور صورت میگیرد.
منبع : ایسنا
اینجا هم گفته عین قبله حالا واقعا همین چیزیهست که شما میگید منظورم اینه مطمعنید همین شکلیه؟
دقیقن/: منطقه یک کلن همیشه مظلوم واقع شده:(
اگر اینا عدالت میخواستن اجرا بشه از ما کنکوری های 97 نمیبایست مایه بزارن.
باید خودشون برن کتاب، کلاس های فوق و .... رایگان براشون تهیه کنن.
دادن سهمیه با گفتن یک کلمه حل میشه برای همین اینکارو کردن. وگرنه اگر میخواستن مدرسه هاشون سریع تر اوکی کنن و ... هم سختی زیادتری برای مسئولین داشت و هم هزینه بیشتری.
این نفع برای 1 استان و ظلم برای 30 استان دیگه است.
( پس ماهم باید بشینیم دعا کنیم که زلزله بیاد تا سهیمه بگیریم) !
ولی انصافا دیگه به این شدت هم بد نیست که شما دارید میگید اگه اونجوری که اون دوستمون بالا گفته باشه خیلی هم کار درستیه خوب بلاخره باسه امسال که فرصت نیس مینونه کمکشون باشه الان خیلیا کتاباشونو از دست دادن حالا حالا ها کلاساشون شروع نمیشه خونشون نابود شده چادراشون با بارون خیس شده چه برسه که اتاقی باشه که درس بخونن شرایط روحیشون داغونه الان بیشتر تو عزا هستن تا به فکر کنکور باشن تو همین انجمن افرادی هستن که تاپیک میزارن که وای ناامید شدمو و چمیدونم سروصدا زیاده هوا مساعد نیست داداشم شلوغ میکنه .معلم دینیمون خوب نیست.چند وقت پیش بحث بود که طرف میگفت چون هوا سرد شده من نمیتونم پنکه روشن کنم پنکه هم روشن نکنم سروصدا زیاد میشه تو اتاقم:yahoo (113):اینو نگفتم که بگم این سهمیه خیلی به حقه گفتم که دیگه اینقدر هم بی انصاف نباشین مطمعن باشید این سهمیه همچینن بهتون اسیب نمیزنه که سهمیه ایثارگران میزنه
این همه سهمیه هست بعد شما به زلزله زده ها گیر دادین ..این بیچاره ها حقشونه..مطمئن باشید سهمیه شون خیلی محدوده ..۳ یا ۴ نفر مثلا پزشکی و دندون و .. بهشون میدن ..و مثل سهمیه جانبازا و ... نیست ..در ضمن من کرمانشاهی نیستم و هیچ دخلی به کرمانشاه ندارم،فقط یه هموطنم
من خودم بچه سرپل ذهابم, یه شهری که یه عمر زخم جنگ روی بدنش بود و اثراتش از در و دیوار می بارید الان حتی اصلاً غیرقابل سکونته. ولی عذر می خوام واقعاً، شما چشمتون افتاده فقط به ما؟
اول این که احتمالاً این سهمیه زپرتی رو سرپل ذهاب, ثلاث و ازگله می گیرن که ته تهش 120 نفر دانش آموز داشته باشن
دوماً این سهمیه به صورت درصدی نیست که روی نمره علمی تاثیر بذاره. برای دانشگاه خود استان زلزله زده یه تعدادی بیشتر (یک نفر )جذب می کنن که زلزله زده ها با هم سر اون رقابت می کنن.
ثالثاً؛ دوستان عزیز، برای زلزله هریس، برای هر رشته پزشکی و پیراپزشکی (دختر و پسر) فقط یه نفر سهمیه برای دانشگاه همون استان در نظر گرفتن. به نظرتون واقعاً میشه به این سهمیه به عنوان یه مسئله بغرنج برای دانش آموزای سایر مناطق فکر کرد؟
ایرادی هم البته به دوستان نیست ( که البته همه مردم این شهر ها دوامشون رو مدیون امثال شما و مردونگی هاتون هستن) ایراد از سازمان سنجشه، به جای این که بیاد مدارس رو یه طوری جمع و جور کنن که دوباره سر پا بشن، میان با این سهمیه ما و شما را گول می زنن. غافل از این که این واقعاً یه بازی الکی که اونا راه انداختن
در جواب اون دوستی که گفت دعا کنیم برای ما هم زلزله بیاد؛ رفیق؛ من بعد از اون زلزله 7.3 ریشتری لعنتی فقط دارم دعا می کنم اینجور زلزله ای برای تهران و سایر شهرها پیش نیاد. چون چیزهایی رو به چشم دیدم که کابوسش تا سالیان سال مثل پتک روی سر مردم این شهرهاست. اگر بدونید اون لحظات چه اتفاقاتی جلوی چشمتون می افته و کرور کرور رفیق و همشهری جلوی چشمت داغون میشن این حرف رو نمی زدین
یه نکته دیگه؛ کنکور یه رقابته؛ کاری ندارم. شهر من تخریب شده. اما چیکار کنم؟ تنهایی بشینم شهر رو بسازم؟ یک سال فقط بشینم غصه بخورم که چرا اینجور شد؟ اتفاقی بود که افتاده. یه عادت دارم به گذشته نگاه می کنم الان رو می بینیم و آینده رو؛ وضعیت فعلی میگه باید بیشتر تلاش کرد وگرنه ریشترهای بیشتری روی انسان خراب میشه. برای خودم نگران نیستم. برای بقیه هم سن و سال های خودم ناراحتم که داغ بیشتری دیدن و سرپناه دیگه ای اصلاً ندارن. سهمیه حق اوناست. برای من سرابه! ولی بازم؛ توکل به خدا..........
قربان شما؛ لطف هاتون توی این مدت شامل حال مردم شد
پس کجان اون حرفای قشنگتون؟:yahoo (100):
کرمانشاه نلرزید قلبه ایران لرزید؟:yahoo (100):
کجاس تب کردناتون؟:yahoo (100):
الان که پای سهمیه اومد وسط برای کنکور دیگه...؟: )))))
میدونید خیلیا قشنگ حرف میزن؟= )
تعداد پس لرزه های کرمانشاه رسیده بالای700تا
که بالای500توی جهان بی سابقه بوده
خودتُ جای بچه کنکوری ای که تو چادره و همونجا هم امنیت نداره هر لحظه با 4 ریشتر تکون میخورن بزار
ببین وجدانا وجدانا وجدانا حقه با تُ مساوی باشه؟
کسی که همه کتاباش و خونه زندگیش زیره آوار مونده
کسی که داغه عزیزش نمیزاره آب و نون بخوره چه برسه درس بخونه
جاش گذاشتی خودتُ؟
حالا خودتُ وجدانت!: )))
بی حاشیه درستونو بخونین رفقا
هرچی بخواد بشه میشه!
شما تعیین کننده نرخ نیستین!
حقم که میدونید به حق دار میرسه!
پ چی؟
بقیه رو بیخی خودتو بچسب مشتی که سره جلسه کنکور توییو چن تا ورق: )))
و اون بالایی ک حواسش به همه چی هس پ تو خیالت تخته چن لایه:yahoo (100):
این سهمیه بی انصافی که نیست هیچ, تاثیر چندانی هم برای قبولی بقیه نمیذاره. یعنی قبولی ها خراب نمیشه. این یکی رو بیخیال شین
نه بابا فکر میکنم سهمیه زلزله زدگان برای گروه پزشکی به 5نفرم نرسه
تاثیر این سهمیه خیلی کمه و بحث کردن بی فایده اماتوجیه بعضی ها اشتباه است
اگه اینجوری هر کی سال کنکورعزیزش رو از دست میده باید بهش سهمیه بدیم
بچه های شهر های مرزی هم امنیت کمتری نسبت به شهر های دیگه دارن به اونا هم باید سهمیه داد
بچه های سر چهار راه ها و خیابونها حتی چادر هم ندارن که توش بخوابن به اونا هم باید سهیمه داد
و.هزار چیز دیگه
ذات ایجاد سهمیه اشتباه است
ای بابا گیر دادین به سهمیه ها دوباره؟ خیلی از همین آدمایی که گیر دادن به این موضوعو میگن جای مارو میگیرید، اصلا جایی ندارن که جا شون بخواد گرفته بشه. یارو با تراز 5000 میاد میگه جای منو گرفتن سهمیه ای ها. آخه تو اصلا جایی داری توی پزشکی؟ ایندفعه هم گیر دادن به زلزله زده های بیچاره. مطمئن باش تو اگر ترازت به پزشکی بخوره، کسی نمیتونه جاتو بگیره الکی حرص نخور. کسایی که زلزله زده هستن اصلا الان نمیتونن به درس خوندن حتی فکر کنن اونوقت تو توی خونت نشستی کنار شوفاژ میگی همه باید یکسان باشن توی کنکور؟ اون بیچاره ای که توی سرپل ذهاب داره تو سرما میلرزه مگه با تویی که توی خونه گرم و نرمت نشستی داری نطق میکنی یکسانه که توی کنکورم یکسان باشید؟
زلزله اینجارم یه تکونی داد قبوله؟ سهمیه دارم الان؟ :)):yahoo (68)::yahoo (77)::yahoo (23):
واقعا به اینم سهمیه دادن؟
:(
هر سال قبولی عادی ها سختتر میشه :yahoo (101):
حقشونه نوش جونشون
الان در شرایط سختی به سر می برند امیدوارم تاثیر خوبی داشته باشه این سهمیه براشون
من خودم لحظه زلزله تو کرمانشاه بودم بااینکه خود شهرش اسیب جدی. ندید اما خیلی بد بود چه برسه به افرادی که تو جاهایی مثل سرپل و ثلاث بودن و چه بسا چندین نفر از فامیلا و خونه هاشون رو از دست دادن و از بعد زلزله 7 بازهم شاهد پس لرزه هستیم و واقعا تو این شرایط درس خوندن اراده و روحیه زیادی میخواد و این سهمیه واقعا حق واقعیشونه تازه فکر نکنم تاثیر چندانی داشته باشه و اینکه بعضیا با یه سرو صدای کوچیک معترض میشن و میگن نمیتونیم درس بخونیم اما بچه های اونجا با این شرایط من میشناسم دوباره جدی شروع کردن و واقعا بی انصافیه به این سهمیه معترض شدن
خبر سهمیه مناطق زلزله زده خبری بود که توی این چند روز اخیر واقعا از صمیم قلب خوشحالم کرد..امیدوارم همه بچه های سخت کوش اون مناطق بتونن موفق بشن...
من بودم میگفتم هرکی اونجا زندگی میکنه هر رشته ای دلش میخواد بدون کنکور و هیچی اصلا همین امسال که پیش دانشگاهی رو تموم کرد بره بخونه
به سال یازدهمی ها و دهمی ها هم ی امتیاز میدادم که تو استان خودشون حداقل هر رشته ای که میخوان برن بخونن
بابای من میگفت زلزله رودبار که رفته بودن برا کمک رسانی آدم میدیدشون اشکشون درمیومد میخواست خودکشی کنه چون واقعا کاملا همه چی نابود شده نه پولی نه خونه ای هیچی براشون نمیمونه
جدا باید بذارن هرکی اونجا هس هر رشته و هر دانشگاهی که میخواد بره بخونه
خوب اون کسی که علمش از یکی دیگه پایینتر میره بالا و جامعه میشه این ... .
کلا باید سهمیه ها حذف شه و عوامل در اختیارشون بگذارند نه اینکه راه رو باز کنند.
چرا باید عادلانه باشه ؟ پس هروقت یه ساختمون به هر دلیلی ریزش کرد باید به کنکوریای اون ساختمونم سهمیه بدن ؟ مناطق زلزله زده که از فرداش دوباره مدارسشون تو چادر راه اندازی شد ....
اون از اون 5درصد و اینم از این دو روز دیگه به علت بارش شدید برف تو اردبیل و گرمای شدید تو یزد به اونام سهمیه بدید توروخدا :/
سهمیه جانبازی و ۵ درصدی رو با زلزله زده ها یکی ندونین انصافا.
همه کناباتون دستتونه جلوی بخاری و کولر دارین میخونین، ننه باباتون قربون صدقتونمیرن به تغذیتون میرسن.
تو مناطق زلزله زده همه تو چادر و نهایت کانکسن.
کتابی ندارن و پولی هم ممکنه نباشه تا دوباره کتاب تهیه کنن. تو سرما و گرما : )
انصاف نیست این تاپیک.
سهمیه اونا تاثیر زیادی نداره
و عملا هیچ کار مفیدی انجام ندادن
فقط دهن مردمو بستن که اعتراض نکنن
موصوع سهمیه خیلی کم اونا با این وصع اعتراص به سهمیه های ایثارگران و حواشی موجود واقعا کار بیخودی بوده
لطفا اینارو به انسان دوستی ربط ندین
شما کتاب نداشته باشین با اون شرایط حتی با وجود سهمیه اونم اینقدر کم بازم نمیشه قبول شد
:yahoo (110):