مثل قطره بارانی که تصادفا هرجایی بباره خواص اون محیط رو به خودش میگیره .اگه توی محیط اسیدی بیفته اسید میشه
و اگه توی محیط نمکی بیفته شور میشه
ادما هم تالاپی میفتن پایین یکی تو کپر یکی تو پر غو
یکی در مهد علم یکی در مهد جهل...
نمایش نسخه قابل چاپ
مثل قطره بارانی که تصادفا هرجایی بباره خواص اون محیط رو به خودش میگیره .اگه توی محیط اسیدی بیفته اسید میشه
و اگه توی محیط نمکی بیفته شور میشه
ادما هم تالاپی میفتن پایین یکی تو کپر یکی تو پر غو
یکی در مهد علم یکی در مهد جهل...
به اینکه چرا من هر چی زورمیزنم ساعتم از ۱۰ بالا تر نمیره آخه ؟
به اینکه چرا اینقدر نیاز بدنم به خواب زیاده ؟
اینکه آهنگ گوش دادن زندگیمو نابود کرده ولی خب همچنان توی گوشمه ، چرا واقعا؟
به اینکه من خیلی دیر بزرگ شدم . هر روز دارم به نتایجی میرسم که در واقع باید ۳ یا ۴ سال پیش میرسیدم بهشون .
یه چیزی رو صادقانه میگم . خیلی باحال و خفنی .
:yahoo (72):
من اون روز ناخودآگاه داشتم کلی به اون سوالی که توی یه تاپیک مطرح کرده بودی راجب برتر دونستن خودمون فکر میکردم و واقعا روی مغزم اثر گذاشت و منو وادار به فکر کرد . جواب ها و مشاوره هایی هم که به بچه ها میدید پررررر از پختگیه .آرامش درونی و تجربه از حرفات میریزه بیرون ، امیدوارم خودت هم اینو بدونی و بسیار بهش مفتخر باشی .
به این موضوع حیاتی که شکلات تمام شد
چرا اینقد زود تموم شد؟ اولین بارم بود از اینا میخریدم خیلی خوشمزه بودن و صد البته گرون
عجیب تر اینکه هیچ زباله ای ازش ندارم اسمش بازم یادم رفته
معلم زیستمون با مدیر سر یه چیز ..... شرط بندی کردن هر کدوم ببازن باید کل مدرسه رو شکلات بدن
:yahoo (111):
چجوری برای امتحان ریاضی فردا بخونم اصلن شروع نکردم
به اینکه دارم شرایطمو میسنجم برم دانشگاه علوم و فنون خلبانی:|
:|شایدم اول هوا و فضا بعدش اون
:|باید اول دیپلم جدید بگیرم
:|چرا عشق پرواز بخش جدایی ناپذیرم شده
:|من پرواز را میخواهم از عمق جان
فکر بهشم ضربان قلبمو میبره بالا و سرحالم میکنه
به اینکه خوابم میاد الان بخوابم شب بیدار میمونم
چه کنم بخوابم یا نخوابم :yahoo (76):
به اینکه چرا ۹۹٪ آدما وقتی به یه جایی میرسن، ازشون تعریف و تمجیدی میشه یا کلا یه تغییر و تحولی ایجاد میشه که خودشون باهاش حال میکنن از خود بیخود میشن و رنگ عوض میکنن!
گاااااززززز ورمههههه گورخ بابااااا
نمونش همون همکلاسیم که تا قبل مرداد امسال که رتبش بیاد تو دایرکت من خوابیده بود، هی ریپلای پشت ریپلای
بعدش رتبش که اومد و استوریش کرد ریپلای زدم تبریک گفتم، هنوزم سین نزده:|
فرداش یه استوری گذاشت که دوستان ممنون از تبریکاتون به علت ضیق وقت نمیتونم تک تک تبریکاتونو جواب بدم:|
سال ۹۹ یکی از پسرای مدرسمون شد ۵ کشوری، بخدا اون ادعای ضیق وقت نداشت که این خانوم با یه رتبۀ ۳ رقمی واسه ما قیافه گرفت:|
واقعا از اینجور شخصیتا بدم میاد و ازشون فراریم
هعییی
خدایا یه رتبه خوبم به ما نمیدی بعلت ضیق وقت نتونیم جواب تبریکای مردمو بدیم:y (708):
زندگی با اعتقاد داشتن به یک چیزی (مثل خدا یا دین خاصی) بهتر و راحت تر و هدفمند تره یا بدون اعتقاد؟
ب اینکه ماینوکسیدیل برای رشد مو بهتره یا روغنهای گیاهی؟!
یا اگه هر دو خوبه چطوری باید استفاده کرد
اخه روغن موها رو چرب و نمناک میکنه ولی برای استفاده از ماینوکسیدیل باید حتما موهات خشک باشه
به اینکه «خودم» حواسم باشه داشتن آزادی بیان در انجمن و حس راحتی در نوشتن حالات درونی ام رو با لحن توهین آمیز و تحقیر آمیز و گستاخانه نسبت به دیگران عنوان نکنم.
همیشه آدم ها احترام دارند حتی در صمیمی ترین خلوت ها، چه برسه به جمع انجمن دانش آموزان و دانشجویان !
رونوشت: مجددا به خودم!
دوستان کسی اینجا نظام قدیم تجربی هست از مشهد که بخواد برا خرداد پیشو ترمیم بزنه؟
اگه هست یه پیام خصوصی بده چنتا سوال دارم ازش
به اینکه چه میوه هایی سفارش بدم بیارن