چن وقت پیش شنیدم اینو،امروز تصویریشو دیدم
و خب دارم ب این فک میکنم ک خیلی وقتا کاری نکردن بهتره،صرفا همراهی کنم..دلم نمیخاد حس کنه تنهاس..خیلی بیش از حد برام عزیزه...نمیدونم براش چیکار باید کنم
نمایش نسخه قابل چاپ
چن وقت پیش شنیدم اینو،امروز تصویریشو دیدم
و خب دارم ب این فک میکنم ک خیلی وقتا کاری نکردن بهتره،صرفا همراهی کنم..دلم نمیخاد حس کنه تنهاس..خیلی بیش از حد برام عزیزه...نمیدونم براش چیکار باید کنم
به اینکه چرا آلو توی دهن بعضیامون خیس نمی خوره... ؟
+به یکم رازداری نیازمندیم
میدونستین عین القضات همدانی رو با شمع کشتن ؟؟؟ تو کتابمون اسمش بود رفتم ببینم کی بوده چقد سخت
الان هم خیلی ذهنم درگیر ثریا منوچهری بیچاره ست
چرا دارم به اینا فکر میکنم ؟
به کنکوری که فردا قراره بدم :yahoo (17): دعا میکنم که نتیجش خیلی خوب باشه :11: کلّی براش تلاش کردم :yahoo (83):
به اینکه دلخوشی ها هرچه پنهون تر پایدار تر ...
هروقت ابراز کردم از دست دادم :|
به اینکه تو league of legendsهیروی zoe ساپورت بازی کنم و ریپورتو به جون بخرم یا نه
به کنکور فردا
به قولی که به خودم دادم واسه کنکور تیر
به اینکه سال بعدی واسه من وجود نداره و حقمرو باید۴۰۲ بگیرم
چرا باید برای کنکور استرس خیلی زیادی داشته باشم؟
بریم لباس بپوشیم
خب من رفتم اومدم
مرسی از کسایی که برام انرژی مثبت دادن مرسی مرسی مرسی
خوب بود
یعنی اینطور بود که یذره بیشتر خودمو محدود میکردم و بیشتر تست میزدم قطعا میتونستم و خب من نخونده بودم
انصافا خوب بود بخاطر اینکه خب یه تلنگری شد برام که بخونم میتونم و باید بخونم
و اینکه کنکور اونقدر که فکر میکردم ترسناک و سخت نبود و استرس زا نبود یا بی نظم نبود . و سوالات معقولانه بودن
به اینکه کارمن سندیگو چقدر کراشه
آیا دروغ گفتن در بعضی شرایط خاص میتونه چیز خوبی باشه؟
به اینکه چطور خودمو از این وضعیت نجات بدم
به اینکه سوالا و تفکرات nakayama که بیان میکنه اینقدر فلسفی طور هستن . باید تفکراتم خجالت بکشن که نهایت تلاششون فکر کردن در مورد افکار بقیه ست:yahoo (110):
پ.ن : قصد ناراحت کردن و بی ادبی ندارم
پ.ن: چجوری همچین سوالایی به ذهنت میاد مثلا تاثیر خودبرتر بینی ؟؟
زندگی قطعا یه خوابه، غیر از این نیست
به حرفای یوتیوبری که یکم پیش اتفاقی ویدئوشو نگاه میکردم...
میگف نباید از آدما برا خودمون بت بسازیم و خیلی قبولشون داشته باشیم جوری که یهو یه حرکتی، حرفی زد که خوشمون نیومد کلا از چشممون بیفته؛ یا تو ذهنمون از بعضیا هیولای کامل بسازیم و هیت بدیم بهشون که اگه یه کار خوبی انجام داد تعجب کنیم و بفهمیم که درموردش اشتباه میکردیم...
کلا بنظرم باید انتظار هر رفتاریو از هرکسی داشت
اینطوری خود آدم در طول زمان راحتتره
باید بیشتر تمرین کنم این قضیه رو...
من مطالعات جانبی و به خصوص ویدیو های علمی یا بعضی وقتا فلسفی مانند که اینجور مطالب توشون مطرح میشه زیاد میبینم خیلی وقتا هم با نظریات افرادی که دارن دفاع یا رد میکنن اون موضوع مطرح شدرو کاملا موفق نیستم برای همین میخوام نظر افرادی که تا به حال در مورد این موضوعات فکر یا تحقیقی نکردن رو بدونم نظر خالص افراد رو بدونم