ادامه مهندسی معماری یا تغییر رشته به مهندسی کامپیوتر!؟
سلام
شاید سوالم یکم عجیب باشه. من سال گذشته در کنکور رتبه خیلی بدی اوردم اما چون نمیخواستم وقتم هدر بره و میترسیدم اگر داشگاه نرم و بشینم دوباره برای کنکور بخونم ممکنه بازم رتبم بدبشه ناچارا به یک دانشگاه غیر انتفاعی (اما معتبر و با استاد های قابل قبول) رفتم.
به دلیل ضعیف بودن و تنفر شدید از ریاضی و علاقه به کار عملی و هنری و اینکه پدرم مهندس عمرانه رفتم رشته معماری و نمراتمم خوب بوده و چون ریاضی نداره از این رشته تا حد زیادی راضیم و لذت میبرم.
اما من به طور اتفاقی و توسط برادرم که یک برنامه نویسه برای کسب درامد مستقل به سمت برنامه نویسی و طراحی برنامه های اندروید روی آوردم و درامد قابل توجهی از این کار کسب کردم. و با وجود اینکه از لحاظ منطق و ریاضی ضعیف بودم اما متوجه شدم استعداد عجیبی در برنامه نویسی موبایل دارم و در مدت کوتاهی مباحث بسیار دشوار جاوا و اندروید رو یاد گرفتم. هرچند چندان علاقه خاصی به اینکار ندارم. حالا این باعث شده من در رشته دانشگاهیم به شک بیفتم من دو ترم معماری خوندم و امسال بیشتر برای کنکور خوندم و میدونم میتونم دولتی کامپیوتر یا معماری قبول بشم. برنامه نویسی بازار کار خیلی بهتری در تمام جهان داره اما اگر برم رشته کامپیوتر باید درس هایی رو بخونم که اکثرا ریاضیه و من پایه ریاضیم ضعیفه و از ریاضی خیلی بدم میاد. حالا اگر کسی بتونه به این سوالات من پاسخ بده و من رو ازین شک و عذاب رها کنه ممنون میشم:
1-آیا با مدرک معماری میتونم کار برنامه نویسی بکنم؟ (اگر کار تو رشته خودم یعنی معماری نتونم پیدا کنم)
2-آیا تغییر رشته بعد از دو ترم کار درستیه؟
3-کلا کدوم رشته بهتره؟
با تشکر