خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

ادامه مهندسی معماری یا تغییر رشته به مهندسی کامپیوتر!؟

سلام
      شاید سوالم یکم عجیب باشه. من سال گذشته در کنکور رتبه خیلی بدی اوردم اما چون نمیخواستم وقتم هدر بره و میترسیدم اگر داشگاه نرم و بشینم دوباره برای کنکور بخونم ممکنه بازم رتبم بدبشه ناچارا به یک دانشگاه غیر انتفاعی (اما معتبر و با استاد های قابل قبول) رفتم.
      به دلیل ضعیف بودن و تنفر شدید از ریاضی و علاقه به کار عملی و هنری و اینکه پدرم مهندس عمرانه رفتم رشته معماری و نمراتمم خوب بوده و چون ریاضی نداره از این رشته تا حد زیادی راضیم و لذت میبرم.

اما من به طور اتفاقی و توسط برادرم که یک برنامه نویسه برای کسب درامد مستقل به سمت برنامه نویسی و طراحی برنامه های اندروید روی آوردم و درامد قابل توجهی از این کار کسب کردم. و با وجود اینکه از لحاظ منطق و ریاضی ضعیف بودم اما متوجه شدم استعداد عجیبی در برنامه نویسی موبایل دارم و در مدت کوتاهی مباحث بسیار دشوار جاوا و اندروید رو یاد گرفتم. هرچند چندان علاقه خاصی به اینکار ندارم. حالا این باعث شده من در رشته دانشگاهیم به شک بیفتم من دو ترم معماری خوندم و امسال بیشتر برای کنکور خوندم و میدونم میتونم دولتی کامپیوتر یا معماری قبول بشم. برنامه نویسی بازار کار خیلی بهتری در تمام جهان داره اما اگر برم رشته کامپیوتر باید درس هایی رو بخونم که اکثرا ریاضیه و من پایه ریاضیم ضعیفه و از ریاضی خیلی بدم میاد. حالا اگر کسی بتونه به این سوالات من پاسخ بده و من رو ازین شک و عذاب رها کنه ممنون میشم:
      1-آیا با مدرک معماری میتونم کار برنامه نویسی بکنم؟ (اگر کار تو رشته خودم یعنی معماری نتونم پیدا کنم)

2-آیا تغییر رشته بعد از دو ترم کار درستیه؟

3-کلا کدوم رشته بهتره؟

با تشکر

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      1- مگه نمیگی از برنامه نویسی پول خوبی دراوردی؟ پس یعنی نیازی به مدرک نداره دیگه . با همین رشتت برنامه نویسی هم بکن

3. Top | #3
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط agent13 نمایش پست ها
      سلام
      شاید سوالم یکم عجیب باشه. من سال گذشته در کنکور رتبه خیلی بدی اوردم اما چون نمیخواستم وقتم هدر بره و میترسیدم اگر داشگاه نرم و بشینم دوباره برای کنکور بخونم ممکنه بازم رتبم بدبشه ناچارا به یک دانشگاه غیر انتفاعی (اما معتبر و با استاد های قابل قبول) رفتم.
      به دلیل ضعیف بودن و تنفر شدید از ریاضی و علاقه به کار عملی و هنری و اینکه پدرم مهندس عمرانه رفتم رشته معماری و نمراتمم خوب بوده و چون ریاضی نداره از این رشته تا حد زیادی راضیم و لذت میبرم.

اما من به طور اتفاقی و توسط برادرم که یک برنامه نویسه برای کسب درامد مستقل به سمت برنامه نویسی و طراحی برنامه های اندروید روی آوردم و درامد قابل توجهی از این کار کسب کردم. و با وجود اینکه از لحاظ منطق و ریاضی ضعیف بودم اما متوجه شدم استعداد عجیبی در برنامه نویسی موبایل دارم و در مدت کوتاهی مباحث بسیار دشوار جاوا و اندروید رو یاد گرفتم. هرچند چندان علاقه خاصی به اینکار ندارم. حالا این باعث شده من در رشته دانشگاهیم به شک بیفتم من دو ترم معماری خوندم و امسال بیشتر برای کنکور خوندم و میدونم میتونم دولتی کامپیوتر یا معماری قبول بشم. برنامه نویسی بازار کار خیلی بهتری در تمام جهان داره اما اگر برم رشته کامپیوتر باید درس هایی رو بخونم که اکثرا ریاضیه و من پایه ریاضیم ضعیفه و از ریاضی خیلی بدم میاد. حالا اگر کسی بتونه به این سوالات من پاسخ بده و من رو ازین شک و عذاب رها کنه ممنون میشم:
      1-آیا با مدرک معماری میتونم کار برنامه نویسی بکنم؟ (اگر کار تو رشته خودم یعنی معماری نتونم پیدا کنم)

3-کلا کدوم رشته بهتره؟

با تشکر
      سلام داداش. اون چیزایی که توی دانشگاه توی رشته مهندسی نرم افزار بهتون یاد میدن اصلا ربطی به برنامه نویسی نداره. ببین مثلا اونجا ساختمان داده بهتون یاد میدن. برو توی اینترنت یه سرچ بکن ساختمان داده ، میفهمی که هیچ ربطی به برنامه نویسی نداره
      برنامه نویسی یه هنره ، یه مهارته ، اصلا ربطی به تحصیلات آکادمیک نداره... اصلا کسی دانشگاه نمیره که برنامه نویس شه
      با مدرک معماری هم میتونی کار برنامه نویسی کنی ، هیچ مشکلی جلوت نیست. اگر هم یه چیزی رو نفهمیدی یا بلد نبودی میری فیلم آموزشیش رو میبینی یا میری از روی کتاب یاد میگیری...
      تازه تغییر رشته هم به نظرم بعد از 2 ترم درست نیست. 1 سال نشستی درس خوندی ، بعدشم میخوای 1 سال دوباره بشینی کنکور بخونی؟ خب این 1 سال رو که میخوای کنکور بخونی به جای کنکور خوندن ، رشته ی خودت رو ادامه بده و برنامه نویسی رو هم کنارش یاد بگیر
      هر رشته ای هم برای یکنفر خوبه. یکی علاقه داره به عمران یکی هم علاقه داره به کامپیوتر

ولی این تفکر که هر کی بره دانشکده مهندسی کامپیوتر حتما برنامه نویس میشه خیلی مضخرف و غلطه. ( من اینقدر دانشجو میشناسم که تمرین های برنامه نویسی مقدماتی که استادشون میگه رو بلد نیستن حل کنن. اونوقت از اینها انتظار داری بشینن برنامه آندروید بنویسن؟)
      همچنین این تفکر که هر کی بخواد برنامه نویس باشه باید حتما مهندسی کامپیوتر بخونه هم مضخرف و غلطه (مثال های نقض زیادی براش وجود دارن)

4. Top | #4
      TAT
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط agent13 نمایش پست ها
      سلام

3-کلا کدوم رشته بهتره؟

با تشکر
      معماریتو ادامه بده
      برنامه نویسی همه مهندسی کامپیوتر نیست
      مهندس کامپیوتر از ریز مباحث شروع میکنه
      برنامه نویسی
      طراحی کامپایلر
      یادگیری ماشین
      طراحی پردازنده
      طراحی برد کامپیوتر
      مدار منطقی
      پایگاه داده
      شبکه های کامپیوتری
      فن اوری اطلاعات
      اشکال زدایی برنامه ها
      و کلی مباحث تخصصی دیگه
      که کاملا علمی هست
      و اصلا به ریاضیات ربط مستقیم داره (با اینکه خود مهندسای کامپیوتر هم یا متوجه این موضوع نیستند یا دیر متوجه میشن)
      پس صرف دانستن یه زبان ویا حتی n زبان یا حتی کمی از هک و.... باعث نمیشه
      یه نفر مهندس کامپیوتر بشه

اگر می خوایی کار کنی با زبان بر نامه نویسی
      یا سایت بزن سفارش بگیر
      یا یه مغازه ای چیزی بگیر بعد اونجا رو بکن دفتر کارت و کار برنامه نویسی بکن
      البته داشتن یه مغازه احتیاج به یادگیری بیشتر از یه زبان داره

در ضمن هر رشته ای رو با علاقه بخونی مهم نیست کجا موفق میشی

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط TAT نمایش پست ها
      معماریتو ادامه بده
      برنامه نویسی همه مهندسی کامپیوتر نیست
      مهندس کامپیوتر از ریز مباحث شروع میکنه
      برنامه نویسی
      طراحی کامپایلر
      یادگیری ماشین
      طراحی پردازنده
      طراحی برد کامپیوتر
      مدار منطقی
      پایگاه داده
      شبکه های کامپیوتری
      فن اوری اطلاعات
      اشکال زدایی برنامه ها
      و کلی مباحث تخصصی دیگه
      که کاملا علمی هست
      و اصلا به ریاضیات ربط مستقیم داره (با اینکه خود مهندسای کامپیوتر هم یا متوجه این موضوع نیستند یا دیر متوجه میشن)
      پس صرف دانستن یه زبان ویا حتی n زبان یا حتی کمی از هک و.... باعث نمیشه
      یه نفر مهندس کامپیوتر بشه

اگر می خوایی کار کنی با زبان بر نامه نویسی
      یا سایت بزن سفارش بگیر
      یا یه مغازه ای چیزی بگیر بعد اونجا رو بکن دفتر کارت و کار برنامه نویسی بکن
      البته داشتن یه مغازه احتیاج به یادگیری بیشتر از یه زبان داره

در ضمن هر رشته ای رو با علاقه بخونی مهم نیست کجا موفق میشی
      از پاسخ همگی خیلی متشکرم شکم کاملا برطرف شد. واقعا علاقه آدم از همه چیز مهم تره

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)